Pegaza Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='dysia-u']nooo widzisz!!! nie musisz się katować żadnymi dietami a chudniesz w oczach[/QUOTE] No masz racje tyle z tego dobrego...;) jeszcze chwila i bede wieszak przypominac..:roll: Quote
dagos1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Pegaza']Aaa mielone czyli "biuro rzeczy znalezionych" haha zjadlam ten bigosik i powiem Wam ze 1 raz mi tak smakowal od T.. czyzby byl czyms doprawiony? hihi a moja waga ostatnio spada w dol..mam 50 kg..:roll: jak moj M bedzie dalej o tych kulach lazil to ja rece bede miec do ziemi a kg beda spadac..wszystko co ciezkie nosze za niego..i robie za niego..:roll:[/QUOTE] Ja też chcę 50 kg!!! Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dagos1']Ja też chcę 50 kg!!![/QUOTE] [quote name='karkakarka']o kurna... też bym chciała 50 :D[/QUOTE] [quote name='agamewa']Ja też!!!!![/QUOTE] No i ja też!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zebrały się wszystkie co chcą mieć po 50 kg.he he:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a tam , ja lubie swoje ...nooo prawie 70 na każdy kilogram sama se zapracowałam hihi nie dam sobie go odebrać hibhi Quote
megi82 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobry wieczór wpadłam,nadrobiłam zaległości i....gdzie fotki twojej gromadki? i jak cieczka-juz po,czy jeszcze jesteście w trakcie? Quote
Marzena* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dysia-u']a tam , ja lubie swoje ...nooo prawie 70 na każdy kilogram sama se zapracowałam hihi nie dam sobie go odebrać hibhi[/QUOTE] Ja na swoje też sama zapracowałam, ale nie moge powiedzieć, że je lubie. Pewnie dlatego każdy zgubiony kg tak mnie cieszył :) Tylko ostatnio coś mi motywacji brakuje :( Quote
dagos1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='dysia-u']mój M zawsze mówi że chude to wredne no to do d...z dietami , o ileż weselej jak sie coś dobrego zje?! jak coś pysznego to mozna pomruczeć uhm uhm ale dobre.... od razu humor lepszy i cieplej nie tylko na ciele ale i na duszy[/QUOTE] Wolałabym być chuda i wredna. Ale diety do faktycznie katorga, leczo było mniamnuśne. Quote
dagos1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No a po drugie jak tu się odchudzać, mamusia zaprosiła nas nas obiad w niedzielę - kluski tarte, rolady i kapusta czerwona. Quote
Pegaza Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Cze weekendowe :) i narescie sloneczne.. [IMG]http://koroneczki.blox.pl/resource/sloneczko_dla_lucille.jpg[/IMG] a ja mialam dzis robic te leczo ale chyba se odpuszcze bo dzis piatek zakupowy wiec nie bede miec tyle czasu;) cos na szybko wrzuce..;) cieczka juz sie konczy.. fotki hmm moze cos w koncu weekend porobie..mam w planie jechac na dzialke..:) Quote
Borówka16 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Hej Daria :multi: Ale mnie tematy ominęły :evil_lol::eviltong: Te testy to dobry pomysł :cool3: Ja to robie każdej osobie jaką tylko poznam :diabloti: Jak dwa lata temu poznałam fajnego chłopaka to na "dzień dobry" był test :diabloti::diabloti::diabloti: U mnie dziś też słonećko i fajowo tak ,bo ciepło :p Quote
*Jot* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='agamewa']Zebrały się wszystkie co chcą mieć po 50 kg.he he:eviltong:[/QUOTE] Ja tam nie chcę mieć 50 kg.:eviltong: Cześć Daria !! Piękne słoneczko u Ciebie świeci.:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witamy:) U nas też dziś słoneczko świeciło i tak ciepło było że aż miło:)jutro jadę na grzyby mam nadzieję że pogoda mi dopiszę i deszcz nie będzie padać:) Quote
niunka04 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 cześć dziewczyny;) Widzę że tu dogomaniackie odchudzanko;) Ja się podlączam do 50kg;) Niestety waże troszkę więcej Quote
dagos1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='niunka04']cześć dziewczyny;) Widzę że tu dogomaniackie odchudzanko;) Ja się podlączam do 50kg;) Niestety waże troszkę więcej[/QUOTE] Ja też troszkę więcej. Z tym, że troszkę to pojęcie względne. Ale obiecałam sobie od poniedziałku dieta na maxa!!! Quote
dysia-u Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 cześc przyszłam zobaczyć czym pachnie w porze obiadku ide dzis do kumpeli bo sunia ma szczeniory ale nie wiem czy wypada mi pstrykac fotki miłego weekendu zycze Quote
Pegaza Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll: Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada.. Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;) a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh.. wpadne pozniej nara:) Quote
Paulinka10 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Matko...50kg....:crazyeye: kluski rolada i modro kapusta..hihi Quote
Yoko2009 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Hej hej, a u nas piekna pogoda i byliśmy dzisaj na grzybkach a jutro działeczka i koszenie trawki bo słoneczko zapowiadają:) Same pysznosci u ciebie w kuchni, ja bedę robiła wieczorkiem gołąbki takie troszkę inne niż zwykle bo jeszcze z pieczarkami dodanymi do farszu (tak robi moja teściowa, dzieciaki siezajadają wiec i ja spróbuję i zobaczymy czy też takie pyszne mi wyjdą) Quote
Yoko2009 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zapomniałam na fotki zaprosić (coś edycja nie działa) Quote
megi82 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll: Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada.. Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;) a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh.. wpadne pozniej nara:)[/QUOTE] kochana ja leczo mam co chwile...grzybki to już mam dosyć,wczoraj tato nazbierał 13,5kg,dziś 8kg...wsio do suszenia...jak w zeszłym roku nie mieliśmy tak w tym będzie...ale to dobrze a gdzie foteczki? Quote
Kadina_Malina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [CENTER][B]Pozdrawiamy i miziu miziu dla piesiaków:loveu:[/B] [/CENTER] Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witamy:)Wróciłam wczoraj padnięta!!!nazbierałam 15 kg!!! grzybów,sporo jak na mój pierwszy raz po dłuuugiej przerwie heh:)mieliśmy przygody,złapała nas straż leśna,już myślałam że będzie mandacik-panowie zaczęli rozmowę tak od 400zł:)na szczęście nas puścili ale upomnienie było...tak się wystraszyłam że kosz rzuciłam i wióra w nogi,ale to i tak by nic nie dało,więc odpuściłam i wróciłam do mojego koszyka z zakazanymi grzybkami.Byliśmy w Kampinowskim parku narodowym dlatego taka nagonka,ale ludzi:crazyeye:było od groma:) Quote
Recommended Posts