Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']nooo widzisz!!! nie musisz się katować żadnymi dietami a chudniesz w oczach[/QUOTE]

No masz racje tyle z tego dobrego...;)
jeszcze chwila i bede wieszak przypominac..:roll:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Aaa mielone czyli "biuro rzeczy znalezionych" haha
zjadlam ten bigosik i powiem Wam ze 1 raz mi tak smakowal od T.. czyzby byl czyms doprawiony? hihi
a moja waga ostatnio spada w dol..mam 50 kg..:roll: jak moj M bedzie dalej o tych kulach lazil to ja rece bede miec do ziemi a kg beda spadac..wszystko co ciezkie nosze za niego..i robie za niego..:roll:[/QUOTE]

Ja też chcę 50 kg!!!

Posted

[quote name='dagos1']Ja też chcę 50 kg!!![/QUOTE]
[quote name='karkakarka']o kurna... też bym chciała 50 :D[/QUOTE]
[quote name='agamewa']Ja też!!!!![/QUOTE]
No i ja też!!!

Posted

[quote name='dysia-u']a tam , ja lubie swoje ...nooo prawie 70
na każdy kilogram sama se zapracowałam hihi nie dam sobie go odebrać hibhi[/QUOTE]

Ja na swoje też sama zapracowałam, ale nie moge powiedzieć, że je lubie.
Pewnie dlatego każdy zgubiony kg tak mnie cieszył :) Tylko ostatnio coś mi motywacji brakuje :(

Posted

[quote name='dysia-u']mój M zawsze mówi że chude to wredne
no to do d...z dietami , o ileż weselej jak sie coś dobrego zje?!
jak coś pysznego to mozna pomruczeć uhm uhm ale dobre.... od razu humor lepszy i cieplej nie tylko na ciele ale i na duszy[/QUOTE]

Wolałabym być chuda i wredna.
Ale diety do faktycznie katorga, leczo było mniamnuśne.

Posted

Cze weekendowe :)
i narescie sloneczne..
[IMG]http://koroneczki.blox.pl/resource/sloneczko_dla_lucille.jpg[/IMG]
a ja mialam dzis robic te leczo ale chyba se odpuszcze bo dzis piatek zakupowy wiec nie bede miec tyle czasu;)
cos na szybko wrzuce..;)
cieczka juz sie konczy..
fotki hmm moze cos w koncu weekend porobie..mam w planie jechac na dzialke..:)

Posted

Hej Daria :multi:
Ale mnie tematy ominęły :evil_lol::eviltong:
Te testy to dobry pomysł :cool3:
Ja to robie każdej osobie jaką tylko poznam :diabloti:
Jak dwa lata temu poznałam fajnego chłopaka to na "dzień dobry" był test :diabloti::diabloti::diabloti:
U mnie dziś też słonećko i fajowo tak ,bo ciepło :p

Posted

[quote name='agamewa']Zebrały się wszystkie co chcą mieć po 50 kg.he he:eviltong:[/QUOTE]

Ja tam nie chcę mieć 50 kg.:eviltong:

Cześć Daria !!
Piękne słoneczko u Ciebie świeci.:loveu:

Posted

[quote name='niunka04']cześć dziewczyny;) Widzę że tu dogomaniackie odchudzanko;) Ja się podlączam do 50kg;) Niestety waże troszkę więcej[/QUOTE]

Ja też troszkę więcej. Z tym, że troszkę to pojęcie względne.
Ale obiecałam sobie od poniedziałku dieta na maxa!!!

Posted

Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll:
Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi
bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada..
Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;)
a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh..
wpadne pozniej nara:)

Posted

Hej hej, a u nas piekna pogoda i byliśmy dzisaj na grzybkach a jutro działeczka i koszenie trawki bo słoneczko zapowiadają:)
Same pysznosci u ciebie w kuchni, ja bedę robiła wieczorkiem gołąbki takie troszkę inne niż zwykle bo jeszcze z pieczarkami dodanymi do farszu (tak robi moja teściowa, dzieciaki siezajadają wiec i ja spróbuję i zobaczymy czy też takie pyszne mi wyjdą)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll:
Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi
bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada..
Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;)
a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh..
wpadne pozniej nara:)[/QUOTE]

kochana ja leczo mam co chwile...grzybki to już mam dosyć,wczoraj tato nazbierał 13,5kg,dziś 8kg...wsio do suszenia...jak w zeszłym roku nie mieliśmy tak w tym będzie...ale to dobrze

a gdzie foteczki?

Posted

Witamy:)Wróciłam wczoraj padnięta!!!nazbierałam 15 kg!!! grzybów,sporo jak na mój pierwszy raz po dłuuugiej przerwie heh:)mieliśmy przygody,złapała nas straż leśna,już myślałam że będzie mandacik-panowie zaczęli rozmowę tak od 400zł:)na szczęście nas puścili ale upomnienie było...tak się wystraszyłam że kosz rzuciłam i wióra w nogi,ale to i tak by nic nie dało,więc odpuściłam i wróciłam do mojego koszyka z zakazanymi grzybkami.Byliśmy w Kampinowskim parku narodowym dlatego taka nagonka,ale ludzi:crazyeye:było od groma:)