Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria aleś nam zaserwowała serwis tragicznych informacji. A ja tak lubie wpadać do twojej galerii bo zawsze cos wesołego ku pokrzepieniu serc przeczytam.
Może następnym razem
prześwietlenie nic nie boli ...tylko kosztuje

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze dziewczyny:)
Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne..
zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll:
chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p

Posted

A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:(
ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie...

Posted

Cześć Daria:)mam nadzieję że z Filipkiem będzie wszystko w porządku,kocham góry:loveu:,bardziej mnie do nich ciągnie niż nad morze,dla mnie one mają tak niesamowicie odparty urok,że tam jest czuć że człowiek oddycha!!przede wszystkim przepiękne krajobrazy a zwłaszcza dla tych,którzy kochają przyrodę..ach chciałabym tam być!!!

Posted

Cześć Daria!

właśnie czytałam że świnką zęby (siekacze) rosna cały czas i trzeba im dawać coś, żeby sobie ścierały, czy coś takiego :roll: mam nadzieję że wszystko będzie z nim w porządku :p

Posted

[quote name='Pegaza']A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:(
ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie...[/QUOTE]
Zajrzyj mu w papkę to się zobaczy w jakim stanie są ząbki ale pamiętam jak moja siostra miała królika to musial mieć już faktycznie długie, żeby apetyt stracił ;)
Baw się dobrze na działeczce! :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze dziewczyny:)
Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne..
zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll:
chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p[/QUOTE]

Buuu a ja chyba "zaraziłam" się od Ciebie i po nieprzespanej z bólu nocy wylądowałam dziś u dentysty... Diagnoza - zapalenie miazgi i leczenie kanałowe :shake:
Też muszę zrobić zdjęcie i będzie problem bo ja nawet myjąc zęby mam odruch wymiotny :shake:

Baw się dobrze na działeczce :lol:

Posted

Hej Daria :loveu:
Ale ja do nadrobienia u Ciebie mam - Ty u mnie też :lol:
Smutno ,że ludzkie życie jest tak ulotne , trzeba się nim cieszyć i żyć chwilą....
Niestety nie mogę Ci nic w sprawie Filipka doradzić - do weta idź najlepiej.
Aga , co Ty gadasz , morze rządzi ,a nie góry :lol::multi:
Nie no ,góry też są ok :p
Zapraszam na foto :multi: