dysia-u Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Daria aleś nam zaserwowała serwis tragicznych informacji. A ja tak lubie wpadać do twojej galerii bo zawsze cos wesołego ku pokrzepieniu serc przeczytam. Może następnym razem prześwietlenie nic nie boli ...tylko kosztuje Quote
Marzena* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tak smutno to u Darii chyba nigdy nie było :( Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Właśnie o to w tym wszystkim chodzi żeby się cieszyć życiem każdego dnia korzystać.. A tak wogóle to cześć:razz: Quote
Aga&Dakar Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria. Ja też uważam, że z życia trzeba korzystać i ja mam taki zamiar ;) Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria,niestety nasze życie jest ulotne i nie wiadomo co kogo może spotkać dlatego tak jak dziewczyny piszą trzeba z niego korzystać ile się tylko da!!!! Quote
laurin Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cześć Daria :) O tak trzeba łapać każdy dzień! A Pipi się cały czas opala :D Quote
*Agnieszka* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oj ja chyba też muszę zacząć łapać bo za parę lat obudzę się z ręką w nocniku..... Quote
Pegaza Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Cze dziewczyny:) Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne.. zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll: chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p Quote
Pegaza Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:( ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie... Quote
*Agnieszka* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria:)mam nadzieję że z Filipkiem będzie wszystko w porządku,kocham góry:loveu:,bardziej mnie do nich ciągnie niż nad morze,dla mnie one mają tak niesamowicie odparty urok,że tam jest czuć że człowiek oddycha!!przede wszystkim przepiękne krajobrazy a zwłaszcza dla tych,którzy kochają przyrodę..ach chciałabym tam być!!! Quote
chrupcia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria! właśnie czytałam że świnką zęby (siekacze) rosna cały czas i trzeba im dawać coś, żeby sobie ścierały, czy coś takiego :roll: mam nadzieję że wszystko będzie z nim w porządku :p Quote
Paulinka10 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć dziewczyny:)udanego wypoczynkui zdrowia Filipkowi życze;) Quote
tigrunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Pegaza']A jeszcze zapomnialam dopisac ze cos mi sie dzis nie widzi Filip..:( ma mniejszy apetyt..w zasadzie tylko pije..nawet sie nie polakomi na swoje specjaly..hmm wyglada mi to na przerosniete zeby ale w jego wieku (pol roku) juz takie cos:roll: bo na ogol jak swinkom przerosną zebole to nie chca jesc albo maja problem z jedzeniem..no coz zobaczymy co dalej bedzie...[/QUOTE] Zajrzyj mu w papkę to się zobaczy w jakim stanie są ząbki ale pamiętam jak moja siostra miała królika to musial mieć już faktycznie długie, żeby apetyt stracił ;) Baw się dobrze na działeczce! :loveu: Quote
*Jot* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć Daria :multi: Na świnkach niestety się nie znam....nie pomogę Ci :shake: Wypoczywaj sobie :lol: Quote
*kleo* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 U nas w lecznicy ostatnio byli ze szczurem podciąć zęby, okazało się, że ich nie ściera bo ma wadę zgryzu :crazyeye: Miłego wypoczynku :p Quote
Marzena* Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny:) Ula jesli ktos ma odruch wymiotny to wierz mi ze nie jest to przyjemne i wiedzialam ze sie nie uda:roll: musialam miec inne zdjecie robione drozsze i juz nie tak dokladne.. zab narazie uratowany:multi: nawet nie mowie ile mnie kosztowal kasy:roll: chwilowo mnie nie bedzie..bo jade pomieszkac w gory:cool1: mam nadzieje ze tym razem pogoda nie nawali:cool1: trzymajcie sie pa:p[/QUOTE] Buuu a ja chyba "zaraziłam" się od Ciebie i po nieprzespanej z bólu nocy wylądowałam dziś u dentysty... Diagnoza - zapalenie miazgi i leczenie kanałowe :shake: Też muszę zrobić zdjęcie i będzie problem bo ja nawet myjąc zęby mam odruch wymiotny :shake: Baw się dobrze na działeczce :lol: Quote
chrupcia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Cześć Daria :) Marzenka nie zazdroszcze :roll: :) Quote
Borówka16 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Hej Daria :loveu: Ale ja do nadrobienia u Ciebie mam - Ty u mnie też :lol: Smutno ,że ludzkie życie jest tak ulotne , trzeba się nim cieszyć i żyć chwilą.... Niestety nie mogę Ci nic w sprawie Filipka doradzić - do weta idź najlepiej. Aga , co Ty gadasz , morze rządzi ,a nie góry :lol::multi: Nie no ,góry też są ok :p Zapraszam na foto :multi: Quote
dysia-u Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Daria ! kiedy wreszcie wracasz? bo pogoda u nas fatalna to i dogo lekiem na całe zło Quote
Paulinka10 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ale sie dziewczyny wakacjują:)a już niedługo koniec laby:placz: Quote
Yoko2009 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witam, widzę, ze tu nikogo nie ma, dziewczyny sie wczasują ale i tak serdecznie pozdrawiam i na wakacyjne foteczki zapraszam:) Quote
chrupcia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cześć Daria :) ale sobie wakacje zrobiłaś, na dogo to już nie zaglądasz :( :eviltong: Quote
karkakarka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Hej De - jak już wypoczniesz to wróć tu do nas :) Quote
Recommended Posts