Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='karkakarka']Kurde kobito zajedziesz się... Zwolnij trochę ;)[/QUOTE] [quote name='FREDZIU']Daria jak ja jetsem zmęczona i padnieta to raczej nie objawia sie to tym, ze posprzątam chatkę, ogarne psiaki itp, itd:evil_lol::evil_lol:raczej klade sie i juz:eviltong::eviltong::eviltong:. Radzę Ci ty tez odpocznij, ja Cie podziwam jesteś bardzo robotna babeczka:crazyeye::crazyeye: Pozdrawiam:multi:[/QUOTE] Zgadzam się z Wami :p Quote
Paulinka10 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Hej dziewczyny;)no to życze szybkiej okazji do odpoczynku,bo widze na pełnych obrotach jesteś ostatnio;) Quote
Pegaza Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Hej Wam:) no bo kto to za mnie zrobi :roll:..nikt, wiec musze robic czy mi sie chce czy nie:roll: a dzis idzie Liv do kapania.. a glowa mnie boli..moze za chwile tabletka w koncu zacznie dzialac.. dalej bez fot bo wtyczka nadal zepsuta nigdzie dokupic nie mozna takiej samej..:roll: Quote
dzasta Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Hejka De mi też dzisiaj łeb pęka...ale tabletka mi nie pomogła.... Quote
XdamianX Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Czesć wam. Dario i jak tam Liv po kąpieli.. Co u dziewczyn i Filipka ?.?.? Quote
Pegaza Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 A mnie J troche przestala na moment;) a dobrze juz pachnaca wyczesana;)a Filipek wlasnie zjada siano:p nie wiem czy jutro bede miec czas by tu wpasc..wiec spotkamy sie za pare dni..jade sie byczyc bye:Cool!: Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Pegaza']wiec spotkamy sie za pare dni..jade sie byczyc bye:Cool!:[/QUOTE] No to mam nadzieję, że wrócisz do nas wypoczęta :p i z fotkami ;) Quote
Aga&Dakar Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Cześć Daria. No w końcu pojechałaś wypocząć. Miłego leniuchowania. Quote
tigrunia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale masz fajnie :loveu: Ja też chcę.. :loveu::eviltong: Quote
Pegaza Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Jesio jestem hihih musze sie jeszcze spakowac..i ogarnac ten syf ktory sie zrobil przy pakowaniu:roll: narazie ide jesc obiad..ale raczej juz tu nie wpadne wiec do zobaczenia pa:) fotki napewno beda w koncu bedzie czas na ich zrobienie;) Quote
laurin Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 pogoda zapowiada się piękna więc urlopik będzie udany :) miłego wypoczynku! Quote
chrupcia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Cześć Daria miłego wypoczynku:) chociaz Ty już pewnie na działce :lol: Quote
XdamianX Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Miłego wypoczynku Dariu... Mam nadzieję, ze pogoda dopisze... Quote
dysia-u Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wpadłam zobaczyć czy nie zapomniałaś czego zabrać wypoczywaj ile się da Quote
*Jot* Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cześć Daria :multi: Tak jak prosiłaś posprzatałam,wywietrzyłam,kwiatki podlane :multi: Jak wrócisz to ocenisz czy dobrze :roll: Baw się dobrze :loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Hej:)Daria a ja zamiotę u Ciebie:)może być? Quote
Borówka16 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cześć ;) To ja odkurzę , wytrzepie dywany i jeszcze kurze zetrze , pasi Daria ? ;) Quote
*kleo* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To ja kwiatki podleję, żeby nie padły przez te upały :p Quote
Recommended Posts