Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Daria :multi:
Zdjęcia super.A świnka usta ma rewelacyjne.:evil_lol: Co ma wstrzyknięte? Botoks czy co...? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc:)
usteczka ma do calowania hihi w koncu to chlopak ;)
co do auta to ja mam reklame na aucie z nr telefonu i mogl rowniez zadzwonic..no coz chyba nie wpadl na to..wazne ze sie przyznal i teraz czekam na tych z Alians ale cos im dlugo schodzi wrr bede sie musiala sama do nich pofatygowac wrr
no coz nasz pech dalej trwa normalnie jak w brazilijskim filmie;) dzis mielismy z M pozaltwiac sprawy papierkowe i auto nam nie odpalilo bo sie akumulator wyladowal nie wiadomo czemu..taa wiec M znow na 3 pietro kustyka a malo tego schodzac sie wywalil z schodow bo jeden schodek ominal, na szczescie noge operowaną do gory dzwignal..a ja przechodze szkole przetrwania i nauke samochodu od silnika dolewam wode do chlodnicy, olej i bawie sie w ladowanie akumulatora..teraz po obiedzie siadlam i pisze do Was..i czas nadrobic Wasze galerie..

Posted

[quote name='laurin']Daria, łał, normalnie super obrotna babeczka jesteś :) !!![/QUOTE]
przynajmniej mąż nie będzie płacił podatku od nieruchomości , tylko podatek obrotowy hihi
Daria to tylko tak na marginiesie deszczowego , zimnego dnia

Posted

Cze sobotnie:) i leniwe..
moj M dzis pojechal z swoją obstawą na mistrzostwa glazurnicze..nawet z nogą nie usiedzi w domu..:roll: ciekawe jak mu poszlo..

Posted

Cześć Daria :p
Ja to się nie dziwię, że pojechał. Tak cały czas w domu siedzieć to można na łeb dostać :roll:
No i chyba bardzo ta noga nie dokucza, skoro miał chęć jechać, więc tylko się cieszyć ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Pegaza:) u mnie też leniwie...[/QUOTE]

Kasiu a ja mam pytanko do Ciebie.Nie wiesz,że Pegaza ma na imię DARIA ? :p

Cześć Daria :multi:
Co u Was słychać? Jak samopoczucie? No i jak poszło M ? :lol:

Posted

[quote name='jot11']Kasiu a ja mam pytanko do Ciebie.Nie wiesz,że Pegaza ma na imię DARIA ? :p[/QUOTE]
Wiem, wiem, ale może Pegaza nie chce żeby młodsza osoba do niej mówiła po imieniu... :)

Posted

Daria bidulo musisz być dzielna twarda Babka z Ciebie!!!
Trzymam mocno kciuki żeby się wszystko ułożyło... u mnie też nie wesoło...ehhh
Fajne fotki z prosiakiem :D

Posted

Cze wieczorne:)
M zajal 5 miejsce na 21 zawodnikow czyli miejsce te same jak w zeszlym roku :)
Kasia mozesz mi mowic po imieniu;)
Justyna jakos sie trzymam ale bywaja chwile ze mam dosc..:roll:

Posted

Jola pytalas o samopoczucie -bywalo lepiej..:roll:
a M sie dobrze czuje nawet fika nieraz bez kul..w czwartek sciagniecie szwow i pewnie zaloza gips..

Posted

Dzieki Karina:)
pytalas co sie robi na takich zawodach..
dostaje sie kartke w skali 1:4 po czym trzeba to przerysowac na pustak.. potem z pustaka wyciac bryłę..po czym to wykafelkowac..dam fotki to zobaczysz tyle ze musze wyszukac jakies ladne:)