*Jot* Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cześć Daria :multi: Zdjęcia super.A świnka usta ma rewelacyjne.:evil_lol: Co ma wstrzyknięte? Botoks czy co...? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 kurcze , że ja tych usteczek nie zauważyłam ??!! no botoks jak słowo daje hihihi Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Czesc:) usteczka ma do calowania hihi w koncu to chlopak ;) co do auta to ja mam reklame na aucie z nr telefonu i mogl rowniez zadzwonic..no coz chyba nie wpadl na to..wazne ze sie przyznal i teraz czekam na tych z Alians ale cos im dlugo schodzi wrr bede sie musiala sama do nich pofatygowac wrr no coz nasz pech dalej trwa normalnie jak w brazilijskim filmie;) dzis mielismy z M pozaltwiac sprawy papierkowe i auto nam nie odpalilo bo sie akumulator wyladowal nie wiadomo czemu..taa wiec M znow na 3 pietro kustyka a malo tego schodzac sie wywalil z schodow bo jeden schodek ominal, na szczescie noge operowaną do gory dzwignal..a ja przechodze szkole przetrwania i nauke samochodu od silnika dolewam wode do chlodnicy, olej i bawie sie w ladowanie akumulatora..teraz po obiedzie siadlam i pisze do Was..i czas nadrobic Wasze galerie.. Quote
dysia-u Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Daria zuch dziewczynka do programu szkoła przetrwania się nadajesz Quote
karkakarka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Podpisuję się pod Ulą! A ten allianz to faktycznie długo nie przyjeżdża.... Ale w końcu pech się skończy ;) Quote
laurin Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Daria, łał, normalnie super obrotna babeczka jesteś :) !!! Quote
*kleo* Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cześć Daria :p Ale masz atrakcji, naprawdę szkoła przetrwania. Pozdrawiamy :) Quote
dysia-u Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='laurin']Daria, łał, normalnie super obrotna babeczka jesteś :) !!![/QUOTE] przynajmniej mąż nie będzie płacił podatku od nieruchomości , tylko podatek obrotowy hihi Daria to tylko tak na marginiesie deszczowego , zimnego dnia Quote
tigrunia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cze pracusiu nasz dogowy :loveu: Pozdrów M-A od wiernych fanek :loveu: :evil_lol: Quote
*Jot* Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cześć Daria :calus: Dołączam się do Be z pozdrowieniami.:loveu: Quote
laurin Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cześć Daria :) Ja też się dołączam do Dziewczyn :) I dla ciebie całuski [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Cze sobotnie:) i leniwe.. moj M dzis pojechal z swoją obstawą na mistrzostwa glazurnicze..nawet z nogą nie usiedzi w domu..:roll: ciekawe jak mu poszlo.. Quote
*kleo* Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Cześć Daria :p Ja to się nie dziwię, że pojechał. Tak cały czas w domu siedzieć to można na łeb dostać :roll: No i chyba bardzo ta noga nie dokucza, skoro miał chęć jechać, więc tylko się cieszyć ;) Quote
karkakarka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a co się robi na takich mistrzostwach? No i jak mu poszło?? Zadzwoń i się spytaj :) Quote
tigrunia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A czy on czasami w zeszłym roku nie wygrał? Albo któreś miejsce zajął wysoko na bank! Coś mi tak świta :cool3: Quote
*Jot* Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Pegaza:) u mnie też leniwie...[/QUOTE] Kasiu a ja mam pytanko do Ciebie.Nie wiesz,że Pegaza ma na imię DARIA ? :p Cześć Daria :multi: Co u Was słychać? Jak samopoczucie? No i jak poszło M ? :lol: Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='jot11']Kasiu a ja mam pytanko do Ciebie.Nie wiesz,że Pegaza ma na imię DARIA ? :p[/QUOTE] Wiem, wiem, ale może Pegaza nie chce żeby młodsza osoba do niej mówiła po imieniu... :) Quote
dzasta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Daria bidulo musisz być dzielna twarda Babka z Ciebie!!! Trzymam mocno kciuki żeby się wszystko ułożyło... u mnie też nie wesoło...ehhh Fajne fotki z prosiakiem :D Quote
Pegaza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Cze wieczorne:) M zajal 5 miejsce na 21 zawodnikow czyli miejsce te same jak w zeszlym roku :) Kasia mozesz mi mowic po imieniu;) Justyna jakos sie trzymam ale bywaja chwile ze mam dosc..:roll: Quote
Pegaza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Jola pytalas o samopoczucie -bywalo lepiej..:roll: a M sie dobrze czuje nawet fika nieraz bez kul..w czwartek sciagniecie szwow i pewnie zaloza gips.. Quote
Pegaza Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dzieki Karina:) pytalas co sie robi na takich zawodach.. dostaje sie kartke w skali 1:4 po czym trzeba to przerysowac na pustak.. potem z pustaka wyciac bryłę..po czym to wykafelkowac..dam fotki to zobaczysz tyle ze musze wyszukac jakies ladne:) Quote
Recommended Posts