Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/008-1.jpg[/url] piękna róża :loveu: Ale teraz zdradź co to była za okazja,że kwiatki były.;)

Posted

A to roza urodzinowa corki;)
sluchajcie jak ogladam te tv to mi wlosy stają dęba..cos czuje ze mam dzialke zalaną bankowo ze oczko przelalo..Bielsko... Skoczow zalane..1,5 km od mamy dzialki woda zalewa wsie..
w srode dopiero tam jade bo M pracuje..ale mam stracha..:nerwy:.

Posted

Cześć dziewczyny;)
No zalewa u nas pozalewało sąsiednią wieś,my też jesteśmy troche zalani,od rana pompują wode z piwnicy a ciągle przybywa....masakra już sie niedobrze robi bleeeee.....

Posted

[quote name='Pegaza']A to roza urodzinowa corki;)
sluchajcie jak ogladam te tv to mi wlosy stają dęba..cos czuje ze mam dzialke zalaną bankowo ze oczko przelalo..Bielsko... Skoczow zalane..1,5 km od mamy dzialki woda zalewa wsie..
w srode dopiero tam jade bo M pracuje..ale mam stracha..:nerwy:.[/QUOTE]
jak wogóle dojedziesz bo niektóre drogi zamknięte. U nas tak jest . Osunęły sie głazy na jezdnie i droga zamknięta. Trzeba zrobic olbrzymie koło

Posted

[quote name='Viky i Ja']Różyczka śliczna:)
Trzymam kciuki za Waszą działeczkę :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE]

Trzymam razem z Marzką :p:p:p

Posted

[quote name='jot11']Trzymam razem z Marzką :p:p:p[/QUOTE]
Taa to teraz trzymcie i za mnie bo takiego dzis orla na tej przekletej mokrej ziemi wywinelam ze boje sie ze mam cos z reką...wrocilam brudna umazana blotem..po drodze jeszcze zakupy w Biedronce wzrok ludzi bezcenny:cool1: a teraz zwijam sie z bolu..
palce mam oki ale nadgarstek mnie boli..i opuchniete troche mam..:roll: dodam ze to prawa ręka.. i bardzo mi potrzebna na te kilka dni az do piatku a potem moze byc chora;)
masz racje Ula droga ktorą jedziemy jest tam zamknieta..ale mimo tego musze tam sie dostac inna drogą..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza'] wzrok ludzi bezcenny:cool1: [/QUOTE]

O tak,to jest bezcenne :evil_lol: :siara:

Bidulko Ty moja :calus::calus::calus: Podmuchałam na Twoją rękę,pomogło odrobinkę? :roll:
Ja mam od czasu do czasu problemy z nadgarstkiem,ale na szczęście to lewa ręka a i tak ciężko wtedy jest.
No mam nadzieję,że żadnego złamania nie masz.Idź może na jakieś prześwietlenie.

Posted

Ups to nie dobrze że puchnie :(
Koniecznie idź do lekarza.
Biedna Darunia :calus::calus::calus:

Wzrok ludzi bezcenny... Znam to :evil_lol:
Ostatnio jak łapałam Vikusiowy mocz to wpadłam w poślizg na błotku :angryy:
Nie dość że orła wywinęłam to jeszcze zawartością pojemniczka się oblałam :cool3:

Posted

Idź Daria do lekarza bo ja też raz tak wywinęłam orła na schodach, i myślałam że wszytko będzie ok, kilka dni mnie ręka pobolała a później okazało się że była złamana i kości zaczęły się źle zrastać i była łamana 2 raz:(

Posted

Narazie reka obserwowana..jest lekko opuchnieta..pewno stluczona..poki co do piatku musze przeczekac..
najbardziej martwi mnie to ze w zaden sposob do dzialki dojechac nie moge:( niestety drogi sa pozamykane spodziewana jest znow fala..dzwonilismy sie na policje..stad te wiesci..zalamke mam...nawet nie probuje sobie tego wyobrazic jak tam wyglada..:( mam takiego nerwa ze az mnie nosi...
nawet fotke znalazlam drogi -znaczy to byla droga ktorą jezdzilam..
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Wielka_woda_wasze_zdjecia_4176881.jpg[/IMG]

Posted

kochana jak opuchlizna nie zejdzie do jutra nie czekaj do pt tylko lec do lekarza.Nie martw sie na zapas działką,foto drogi-tragedia......ja cały czas modle się żeby już nie padało i żeby było słonko i to wysuszyło