Nati28 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy slask :) [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/008-1.jpg[/url] bardzo ladny i humor poprawia :) Quote
*Jot* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/008-1.jpg[/url] piękna róża :loveu: Ale teraz zdradź co to była za okazja,że kwiatki były.;) Quote
Pegaza Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 A to roza urodzinowa corki;) sluchajcie jak ogladam te tv to mi wlosy stają dęba..cos czuje ze mam dzialke zalaną bankowo ze oczko przelalo..Bielsko... Skoczow zalane..1,5 km od mamy dzialki woda zalewa wsie.. w srode dopiero tam jade bo M pracuje..ale mam stracha..:nerwy:. Quote
Paulinka10 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć dziewczyny;) No zalewa u nas pozalewało sąsiednią wieś,my też jesteśmy troche zalani,od rana pompują wode z piwnicy a ciągle przybywa....masakra już sie niedobrze robi bleeeee..... Quote
FREDZIU Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć, dzięki że o nas pamiętacie. Kwiatki cuuuuuudddddd:crazyeye:masz rękę:lol:. Trzymam kciuczki za działeczke, oby Was nie załało:-( Quote
Marzena* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Różyczka śliczna:) Trzymam kciuki za Waszą działeczkę :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
dysia-u Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Pegaza']A to roza urodzinowa corki;) sluchajcie jak ogladam te tv to mi wlosy stają dęba..cos czuje ze mam dzialke zalaną bankowo ze oczko przelalo..Bielsko... Skoczow zalane..1,5 km od mamy dzialki woda zalewa wsie.. w srode dopiero tam jade bo M pracuje..ale mam stracha..:nerwy:.[/QUOTE] jak wogóle dojedziesz bo niektóre drogi zamknięte. U nas tak jest . Osunęły sie głazy na jezdnie i droga zamknięta. Trzeba zrobic olbrzymie koło Quote
Yoko2009 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witamy wtorkowo,u nas dzisiaj słoneczko wygląda zza chmur:) Quote
*Jot* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']Różyczka śliczna:) Trzymam kciuki za Waszą działeczkę :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] Trzymam razem z Marzką :p:p:p Quote
Pegaza Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='jot11']Trzymam razem z Marzką :p:p:p[/QUOTE] Taa to teraz trzymcie i za mnie bo takiego dzis orla na tej przekletej mokrej ziemi wywinelam ze boje sie ze mam cos z reką...wrocilam brudna umazana blotem..po drodze jeszcze zakupy w Biedronce wzrok ludzi bezcenny:cool1: a teraz zwijam sie z bolu.. palce mam oki ale nadgarstek mnie boli..i opuchniete troche mam..:roll: dodam ze to prawa ręka.. i bardzo mi potrzebna na te kilka dni az do piatku a potem moze byc chora;) masz racje Ula droga ktorą jedziemy jest tam zamknieta..ale mimo tego musze tam sie dostac inna drogą..:roll: Quote
*Jot* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Pegaza'] wzrok ludzi bezcenny:cool1: [/QUOTE] O tak,to jest bezcenne :evil_lol: :siara: Bidulko Ty moja :calus::calus::calus: Podmuchałam na Twoją rękę,pomogło odrobinkę? :roll: Ja mam od czasu do czasu problemy z nadgarstkiem,ale na szczęście to lewa ręka a i tak ciężko wtedy jest. No mam nadzieję,że żadnego złamania nie masz.Idź może na jakieś prześwietlenie. Quote
Marzena* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ups to nie dobrze że puchnie :( Koniecznie idź do lekarza. Biedna Darunia :calus::calus::calus: Wzrok ludzi bezcenny... Znam to :evil_lol: Ostatnio jak łapałam Vikusiowy mocz to wpadłam w poślizg na błotku :angryy: Nie dość że orła wywinęłam to jeszcze zawartością pojemniczka się oblałam :cool3: Quote
dysia-u Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 złapać mocz i zdążyć jeszcze orła wywinąć uhuhu ale była akcja. Ja bym też popatrzyła hihihi. Tylko zaś żeby sie nikt nie obraził!!!!!! Quote
Doti1986 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Idź Daria do lekarza bo ja też raz tak wywinęłam orła na schodach, i myślałam że wszytko będzie ok, kilka dni mnie ręka pobolała a później okazało się że była złamana i kości zaczęły się źle zrastać i była łamana 2 raz:( Quote
Paulinka10 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 No to niedobrze że puchnie,idź do lekarza:( Ludzie są bezlitośni ciekawe ilu z nich w życiu sie nie wywróciło.... Quote
chrupcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Czesc Pegaza:) no to nie dobrze z ta ręką... jedz szybko do lekarza... miejmy nadzieje że będzie ok!:) a u mnie na odwrót bo ja lewak jestem:D Quote
*kleo* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Oj Daria kuruj łapkę, żeby Ci tam nic poważnego nie było. Quote
FREDZIU Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cześć trzymałyśmy kciuczki za działeczkę, a teraz trzymam jeszcze za łapkę:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Narazie reka obserwowana..jest lekko opuchnieta..pewno stluczona..poki co do piatku musze przeczekac.. najbardziej martwi mnie to ze w zaden sposob do dzialki dojechac nie moge:( niestety drogi sa pozamykane spodziewana jest znow fala..dzwonilismy sie na policje..stad te wiesci..zalamke mam...nawet nie probuje sobie tego wyobrazic jak tam wyglada..:( mam takiego nerwa ze az mnie nosi... nawet fotke znalazlam drogi -znaczy to byla droga ktorą jezdzilam.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Wielka_woda_wasze_zdjecia_4176881.jpg[/IMG] Quote
*kleo* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O matko, jak tam się poruszać? Coś strasznego... Quote
dzasta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 DE zmartwiłaś mnie...i tą wielką wodą i ręką...ehhh mam nadzieję że wszystko się pozytywnie rozwinie!!! Quote
Doti1986 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Oglądałam dziś w wiadomościach te wieści o powodzi a najgorsze jest to że już tyle osób zginęło w tym dzieci:( Quote
megi82 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kochana jak opuchlizna nie zejdzie do jutra nie czekaj do pt tylko lec do lekarza.Nie martw sie na zapas działką,foto drogi-tragedia......ja cały czas modle się żeby już nie padało i żeby było słonko i to wysuszyło Quote
Recommended Posts