Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Czesc :) a w sumie nic ciekawego.. dopiero w poniedzialek bedzie ciekawie;)[/QUOTE]

E tam,poniedziałek .Pisz już dzisiaj i nie trzymaj nas w niepewności.Może to coś wesołego to mi się humor poprawi bo jakoś tak ostatnio mi go brak :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola ale ta wiadomosc raczej ci nie pomoze w odzyskaniu humoru, to mnie jutro moze byc przykro albo wesolo;)[/QUOTE]

Daria,dlaczego przykro? A jak Tobie będzie przykro to nam też :-(

Posted

[quote name='Pegaza']no prosze jak sie postaralas:eviltong:
ta 1 opcja:cool1:[/QUOTE]

Czasami myślę :diabloti: Zdasz na pewno,nie martw się :multi: Będziemy trzymać kciuki :lol:

Posted

Bede leciec bo musze pozmywac, z psami na dwor, obiad dokonczyc i potem ostatnie wykupione godziny z innym instruktorem..bo moj to szkoda gadac..ostatnie godziny dzialal na mnie jak plachta na byka..dlatego tez ostatnio malo sie udzielalam bo stres sie do tego przyczynial..przez niego..

Posted

[quote name='Pegaza']Doti pierwszy:)[/QUOTE]

No ja pamietam mój egzamin ale to było tak dawno temu:) Stres na maxa:) Ale jak już wyjechałam na miasto to było znośnie i też w zimę zdawałam 15grudnia ale miałam piękne słońce, które niestety mnie strasznie oślepiało:( Na pewno zdasz grunt to powstrzymać nerwy;) Ja wzięłam rano tabletkę ziołową i pół kielich wódki i gumy do żucia i zdałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja wlasnie nie wiem czy mam brac tabletke czy isc na zywiol ale stres jest i boje sie czy przez to nie zwale..
a na slonce mam okularki przygotowane hehe
chce miec to juz za soba bo takie oczekiwanie mnie wnerwia..zdam czy nie zdam..sie okaze..jak powiedzialam moj instruktor duzo zawalil..bylam moze 5 razy na luku,a parkowac sie uczylam w 27 godzinie jazd..mialam jedne zawracanie na 3,niby to trudne nie jest no ale..az jedne... to sie chop wysilil zeby mnie cokolowiek nauczyc:roll:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Aaaa już wiem o prawko chodzi ;)[/QUOTE]
Noo ;)
a jeszcze dopisze ze na poczatku jak pisalam byl spoko gdzies w polowie zmienilam juz o nim zdanie zdanie:roll:dotrwalam jakos do konca i ciesze sie ze mam juz te jazdy z nim za soba, teraz jak mi nie wyjdzie wykupie jazdy przed nastepnym egzaminem u innego instruktora;)