chrupcia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Pegaza']Ha niespodziewajka;)[/QUOTE] no nie bądz taka i powiedz mi:D:) Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Pegaza']Czesc :) a w sumie nic ciekawego.. dopiero w poniedzialek bedzie ciekawie;)[/QUOTE] E tam,poniedziałek .Pisz już dzisiaj i nie trzymaj nas w niepewności.Może to coś wesołego to mi się humor poprawi bo jakoś tak ostatnio mi go brak :shake: Quote
ewa2909 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Hej Daria:loveu: .Witamy sie po długiej nieobecności:multi: Cio ciekawego sie wydarzy w poniedziałek ,bo ja się dopiero dowiem o tym jutro wieczorkieem:placz: Quote
Marzena* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Daria pisz szybciutko bo Jola jest smutna ;) Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Dziewczyny malo domyslne jestescie;) a nie napisze heh... Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Viky i Ja']Daria pisz szybciutko bo Jola jest smutna ;)[/QUOTE] :placz::placz::placz: Pisz Daria :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Jola ale ta wiadomosc raczej ci nie pomoze w odzyskaniu humoru, to mnie jutro moze byc przykro albo wesolo;) Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Pegaza']Jola ale ta wiadomosc raczej ci nie pomoze w odzyskaniu humoru, to mnie jutro moze byc przykro albo wesolo;)[/QUOTE] Daria,dlaczego przykro? A jak Tobie będzie przykro to nam też :-( Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Mysl mysl wytez umysl dlaczego...:eviltong: Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mam dwie opcje: 1) masz egzamin z prawka ;) 2) kupujesz nowego yorka,ale nie jest to na 100% jeszcze ;) Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 no prosze jak sie postaralas:eviltong: ta 1 opcja:cool1: Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Pegaza']no prosze jak sie postaralas:eviltong: ta 1 opcja:cool1:[/QUOTE] Czasami myślę :diabloti: Zdasz na pewno,nie martw się :multi: Będziemy trzymać kciuki :lol: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Wiesz Jola na cuda nie licze:evil_lol: ale dzieki za kciukasy:) Quote
*Jot* Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Co Ty,trzeba w cuda wierzyć.Ja wierzę :eviltong: Idę powklejać jeszcze sesyjkę Rubinową i znikam.Obiadek i spać wtedy :lol: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Bede leciec bo musze pozmywac, z psami na dwor, obiad dokonczyc i potem ostatnie wykupione godziny z innym instruktorem..bo moj to szkoda gadac..ostatnie godziny dzialal na mnie jak plachta na byka..dlatego tez ostatnio malo sie udzielalam bo stres sie do tego przyczynial..przez niego.. Quote
Doti1986 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Pegaza']Doti pierwszy:)[/QUOTE] No ja pamietam mój egzamin ale to było tak dawno temu:) Stres na maxa:) Ale jak już wyjechałam na miasto to było znośnie i też w zimę zdawałam 15grudnia ale miałam piękne słońce, które niestety mnie strasznie oślepiało:( Na pewno zdasz grunt to powstrzymać nerwy;) Ja wzięłam rano tabletkę ziołową i pół kielich wódki i gumy do żucia i zdałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Ja wlasnie nie wiem czy mam brac tabletke czy isc na zywiol ale stres jest i boje sie czy przez to nie zwale.. a na slonce mam okularki przygotowane hehe chce miec to juz za soba bo takie oczekiwanie mnie wnerwia..zdam czy nie zdam..sie okaze..jak powiedzialam moj instruktor duzo zawalil..bylam moze 5 razy na luku,a parkowac sie uczylam w 27 godzinie jazd..mialam jedne zawracanie na 3,niby to trudne nie jest no ale..az jedne... to sie chop wysilil zeby mnie cokolowiek nauczyc:roll: Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Wogole sporo przeszlam heh co chwile sie auta psuly:roll: testowalam ich az 3;) jak bedzie po wszystkim to Wam zdam relacje..:) a teraz lece.. Quote
Pegaza Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='Viky i Ja']Aaaa już wiem o prawko chodzi ;)[/QUOTE] Noo ;) a jeszcze dopisze ze na poczatku jak pisalam byl spoko gdzies w polowie zmienilam juz o nim zdanie zdanie:roll:dotrwalam jakos do konca i ciesze sie ze mam juz te jazdy z nim za soba, teraz jak mi nie wyjdzie wykupie jazdy przed nastepnym egzaminem u innego instruktora;) Quote
Recommended Posts