*Jot* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Pegaza']No nie mow, zakaz wstepu? :roll: przeciez maluch by im nic nie zrobil..[/QUOTE] Może siostra nie lubi piesków? U mnie ostatnio była bratanica mojego M z dziewięciomiesieczną Mają.Psy jak w końcu zobaczyły (w ogóle Rubin),że to nie zabawka to dały spokój.Oczywiście ta mała buźka była wylizana przez wszystkie trzy jęzory :evil_lol: Daria miałam tą małą na rękach,całe 5 minut :diabloti: Quote
*Jot* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Napisałam posta u Ciebie i nie ma go :angryy:Może się jeszcze odnajdzie?Jestem ciekawa czy ten się zatwierdzi :angryy: Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jola chyba post sie odnalazl;) Doti ale jestes niecierpliwa;) Quote
dysia-u Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Pegaza']No a ja sie tak produkowalam zeby Wam opisac dzien pelen wrazen i tez mi sie nie chcialo to zatwierdzic w koncu poszlo 7 razy heheh[/QUOTE] u mnie też tak wczoraj było. Chciałam wam opowiedieć o białym szaleństwie ale nic nie echodziło , a jak już weszło to 2 razy buuuu Daria ja też jestem zmarzluch dlatego właśnie nauczyłam sie na nartach. Wiesz jak wetdy ciepoło uhuhu A jak wracam do domu to wydaje mi sie że nie ma cieplejszego miejsca niz własne wyrko hihi Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Widzę,że sie odnalazł post ;) Ja też jestem niecierpliwa i chcę zdjęcia :mad: Cześć Daaaaaaaaaaria :multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Cze Ula i Jola:) chwila chwila trzeba foty wgrac i zmniejszyc;) Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Pegaza']Cze Ula i Jola:) chwila chwila trzeba foty wgrac i zmniejszyc;)[/QUOTE] No ja myślę (chyba myślę :eviltong:),że zmniejszasz już te zdjęcia i za momento będą :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 No to dla tych niecierpliwych;) Spiace krolewny;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3366.jpg[/IMG] Witam to ja maly rozbojnik Alan;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3367.jpg[/IMG] Poglaszczemy Livke;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3374.jpg[/IMG] I rzucimy zabawke:) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3379.jpg[/IMG] A ten konik juz za dlugo spi wiec go obudzimy;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3380.jpg[/IMG] a jak widac konik Soma miala malego gdzies, jednak coniektorzy by juz mieli obawy male dziecko i rotek..wlasciwe wychowanie i mozna miec to i to w domu;) to tak na marginesie...;)bo wiem ze Wy tak nie myslicie:) Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3366.jpg[/url] dwie lady na moim kocyku leżą :angryy: he,he Pieski pewnie odetchnęły,że malucha już nie ma co? Fajne foteczki Daruniu zrobiłaś :multi: Quote
AlKil Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Eeee ten rotek to jest sztuczny dlatego dziecię bez obaw tam przebywa....:eviltong: Quote
Aga&Dakar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Super zdjecia z dzieciatkiem i pieskami. Quote
karkakarka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Pegaza']A teraz kochane Wam zdam relacje mojego dnia;) maly jak do nas przybyl za godzine poszedl spac wiec spoko bylo ale dzis mi dal popalic a to lista jego czynow..tv wlaczal i wylaczal, lampe wlaczal i wylaczal,otwieral szafke gdzie stoi kosz na smieci, chcial tam se pokopac;) otwieral szafki gdzie garnki, otwieral szuflady, wlaczal mi automat, w brodziku znalazl pojemnik z proszkiem i chcial se go zabrac..skakal mi w fotelu stojac na jego siedzisku, szyby w witrynach wsio mi wymazal,na Soem chcial wlazic jak na konia,na szczescie po zatym traktowal je bardzo przyjacielsko,ale Pipi i tak od niego trzymala sie z daleka soma wiekszosc dnia przespala maja go gdzies,a Liv uparcie dazyla do tego by jej rzucal zabawki piszczac przy tym i szczekajac,gdzies ok 10 rano stwierdzilam ze wezne go na sanki bo mieszkanie juz wygladalo jak po wstrzasie,wsio porozrzucane w kuchni syf bo nawet posprzatac nie moglam, ciagle malego musialam miec na oku.Mysle ze na jakis rok mi starczy tych emocji heh w kazdym badz razie wywrocil mi dzien do gory nogami i nie wiem jak ja kiedys funcjonowalam i dziecko odchowalam i Some juz tez przeciez mialam.:evil_lol: dzis mysle ze chyba nie dalabym rady..Malo tego sasiedzi z parteru se urzadzili bibe i muzyke sluchalam do 3 nad rano wiec spania tez mialam malo..popoludniu na chwile sie zdrzemnelam a potem mialam 3 automaty prania do prasowania..i to tyle na dzis..[/QUOTE] Ale miałaś dzień:crazyeye::crazyeye: - nie zazdroszczę:evil_lol: [quote name='Pegaza']Klaudia ale zeby az 7 razy toz to moj nowy rekord kto mnie pobije?:evil_lol:[/QUOTE] Toż to rekord nie do pobicia :diabloti::eviltong: [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3379.jpg[/URL] widze, że pipi (edit: Livka :oops:)i w końcu wymusiła aportowanie :) Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jola no ja mysle ze te male napewno tak;) dziekuje:) Ewa no ba sama go wypchalam;) Aga dziekuje:) zniklam na jakis czas bo nie mialam netu... Quote
Pegaza Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Dostane na glowe z tym kompem:angryy:..znow mialam awarie w koncu nim potrzeslam powiedzialam slowo niecenzuralne i zaskoczyl:-x..ale na jak dlugo sie okaze wrr Karina to tak w wielkim skrocie bo wszystkiego nie da sie spisac..w kazdym badz razie jak pojechal do domu to czulam sie jakbym 8 godzin porzadnej roboty mialam..a nie tylko dzieciaka pilnowac:evil_lol:.. no a do tego Liv ciagle szczekajaca bo chce aportowac..dom wariatow.;). fotki na poprzedniej stronie!! Quote
Doti1986 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No proszę "ciocia" Soma miała gdzieś małego "intruza":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dzidzi ładne bo obce , co Daria hihi??? Soma uosobienie dostojeństwa i spokoju a wy myslicie że mogła by .... eeee kobitki Quote
dzasta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O Soma nie zjadła malca nie możliwe :D Moje też dzieci zjadają hahaha i Yorki bo nie wolno mi zapominać że moje zjadają i Yorki :) Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3380.jpg[/URL] stary niedźwiedź mocno śpi :evil_lol: Daria Ty to masz fajnie, masz mordyrcę, jak Cię yorki zdenerwują to ją naślesz, na dziecko też można... :eviltong: A mój morderca rudy za mały, chociaż bardzo by chciała unicestwić wszystkie "różowe" dziewczynki, ale rozmiary nie pozwalają :evil_lol: Quote
niunka04 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jak nic ten rotek to pluszowy;) połozyłaś go tam tak dla zmyły;) Ja tam lubie małe dzieci. Miałam duży wpływ na opieke i wychowanie mojego brata może to robi swoje;) Wynosilam go ze szpitala nawet...;) Quote
Aga&Dakar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Pegaza']No nie mow, zakaz wstepu? :roll: przeciez maluch by im nic nie zrobil..[/QUOTE] Maluch lubi dzieci ale moja siostra ma jeszcze 3 letnia corke i ona na widok Dakara dostaje histerii ze strachu:crazyeye: zaznaczam, ze nigdy nie miala nieprzyjemnego spotkania z zadnym psem. Quote
*Jot* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Daria,nasza Marzka już nas opuściła :placz::placz::placz: .Nie wiadomo kiedy będzie znowu :placz::placz::placz: Zostawiła na osłodę zdjęcia pięknotek :loveu: Quote
dysia-u Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 cześć Daria! no chyba psy cię nie pożarły?! gdzieś jest? Quote
karkakarka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A może to ten pies morderca?? Tylko które miały instynkt zabójcy? Ten duzy czy te dwa małe?? Quote
Recommended Posts