Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wieczornie:)
wpadlam na chwile bo tutaj dostac sie do neta jest ciezko,najpierw bylam w robocie potem kolezanki nawiedzily pokoj mojej corki a tam stoi komputer:roll: potem troche ogarnelam chate i wpadlam napisac kilka slow ze dzis fotek nie bedzie, obiad hmm na szybko pierogi zrobilam, dzieki za odwiedzinki Chrupcia:)
i co tam jeszcze mialam napisac..aa jutro wieczorem mam malego szkraba na nocke wiec wesolo bede miec;) a moja Liv to szalu dostanie jak on bedzie spal ze mną w lozku..ciekawa noc sie zapowiada..;)
do jutra:)

Posted

Ale Liv z zazdrości że mały śpi w łóżku czy nie lubi maluchów :D
Bo moja Gabi to dzieci raczej szerokim łukiem omija a jak za blisko są jej skarbów czyli budki z zabawkami to potrafi pokazać małym delikwentom ciągnąć za nogawkę gdzie jest wyjście :D

Posted

[quote name='dzasta']Ale Liv z zazdrości że mały śpi w łóżku czy nie lubi maluchów :D
Bo moja Gabi to dzieci raczej szerokim łukiem omija a jak za blisko są jej skarbów czyli budki z zabawkami to potrafi pokazać małym delikwentom ciągnąć za nogawkę gdzie jest wyjście :D[/QUOTE]
Ile ja bym dała, żeby Gracja była bardziej zadziorna... Żeby tak potrafiła kłapnąć zębami jak ktoś obcy ją głaszcze bez pytania, albo niechby chociaż nos zmarszczyła :evil_lol: Bo ona ogólnie nie lubi się z obcymi spoufalać, a dzieci to już w ogóle omija, ale ludzie olewają to co "mówi" i i tak się z łapami pchają :roll:

Posted

[quote name='dzasta']Ale Liv z zazdrości że mały śpi w łóżku czy nie lubi maluchów :D
Bo moja Gabi to dzieci raczej szerokim łukiem omija a jak za blisko są jej skarbów czyli budki z zabawkami to potrafi pokazać małym delikwentom ciągnąć za nogawkę gdzie jest wyjście :D[/QUOTE]
Ona jest bardzo zazdrosna o mnie..a dzieci lubi tylko wtedy kiedy jej rzucają zabawki do aportowania bez ktorego ona zyc nie umie..;)

[quote name='Yoko2009']Cześć czekamy na fotki i zapraszamy tymczasem do nas[/QUOTE]
Chwile poczekacie na fotencje..zaraz zajrze do Was..

[quote name='*kleo*']Ile ja bym dała, żeby Gracja była bardziej zadziorna... Żeby tak potrafiła kłapnąć zębami jak ktoś obcy ją głaszcze bez pytania, albo niechby chociaż nos zmarszczyła :evil_lol: Bo ona ogólnie nie lubi się z obcymi spoufalać, a dzieci to już w ogóle omija, ale ludzie olewają to co "mówi" i i tak się z łapami pchają :roll:[/QUOTE]
Kleo ja tam wole lagodnego baranka takim jak jest Pipi, bo Liv to diabel potrafi klapnac zębiskami..:roll: ona sie nawt nie da poglaskac..z nikim sie nie chce kolegowac z ludzmi czy z psami..

[quote name='jot11']Cześć Daria :multi: A ten mały szkrab to o dziecko chodzi tak? Ja tam taka wredota jestem,że wolę zwierzęta niż dzieci :cool3:[/QUOTE]
Tak to dzieciak mojej kuzynki juz go kiedys mialam jak byl mniejszy na nocce..co sie ruszal w kojcu to Liv zaczynala warczec..wiec dzis mam znow noc nieprzespaną..Pipi przed nim tez mykala jak on raczkowal za nią a Somie to bylo lotto..;)

Posted

Witamy
Pozdrowionka ślemy dla dziewczyn
A mój Toffek jak widzi dzieci to chce mi rękę urwać tak ciągnie do nich, mam nadzieję ze mu to minie, bo czasami nie mogę przejść spokojnie

Posted

Witam wlascicielke galerii i jej pieski oraz wszystkich tu obecnych. Forum czytam od kilku miesiecy ale dopiero dzisiaj sie zalogowalam. Bardzo fajne macie te galerie. Mam jednak problem i przepraszam, ze zwracam sie z tym, bo wiem i widzialam dziesiatki razy na forum ten temat. Jednak jak cos potrzeba to jak kamien w wode... Szukam juz od dwoch godz i nie wiem jak wstawia sie zdjecia, gdybyscie mogly mi pomoc to bede wdzieczna. Pozdrawiam Agnieszka i Dakar.

Posted

[quote name='jot11']Cześć Daria :multi: A ten mały szkrab to o dziecko chodzi tak? Ja tam taka wredota jestem,że wolę zwierzęta niż dzieci :cool3:[/QUOTE]

Aż musiałam się zalogować jak to przeczytałam ;)
Znowu myślimy podobnie bo ja zawsze mówiłam, że zdecydowanie wolę psy od dzieci :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Aż musiałam się zalogować jak to przeczytałam ;)
Znowu myślimy podobnie bo ja zawsze mówiłam, że zdecydowanie wolę psy od dzieci :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz ja musiałam się zalogowac jak to przeczytałam ;)
Miałam Marzka nadzieję,że będziesz myślała tak jak ja :evil_lol: Kolejny raz się zgadzamy :lol:

Daria będziesz dzisiaj??? :multi:

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Witam wlascicielke galerii i jej pieski oraz wszystkich tu obecnych. Forum czytam od kilku miesiecy ale dopiero dzisiaj sie zalogowalam. Bardzo fajne macie te galerie. Mam jednak problem i przepraszam, ze zwracam sie z tym, bo wiem i widzialam dziesiatki razy na forum ten temat. Jednak jak cos potrzeba to jak kamien w wode... Szukam juz od dwoch godz i nie wiem jak wstawia sie zdjecia, gdybyscie mogly mi pomoc to bede wdzieczna. Pozdrawiam Agnieszka i Dakar.[/QUOTE]

Witamy :)
Moze zaloz galerie swojemu pieskowi :loveu: napisz tam cos na jego temat i wstaw zdjecie, tu instrukcja: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176667-zdjecia[/url] ;)

Sorry Daria ze tak u Ciebie :)

Posted

Heh no właśnie ja mam nadzieję że następny mój York na którego imię już czeka od ponad roku nie będzie jak Gabcia bo ona już czasami przegina z tą swoją wrednością ale i tak nie do opisania miny ludzi i gadanie jak zawsze na spacerze lecą z łapami do Gabinki a nie do staffików i ja na to że ja proponowałabym jej nie głaskać bo może ciapnąć albo chociaż zęby pokazać jak jej się nie spodoba i potem muszę godzinę słuchać że to staffiki ją agresji nauczyły jasne jasne hahaha
Chociaż jeśli chodzi o dzieciarnię mam spokój bo raczej zwiewa od nich.

[B]I ja tez muszę podpisać się pod pewnym stwierdzeniem o sto kroć wolę psiaki niż dzieciaki :D :D :D[/B]

Posted

Nati28 mam ochote na galerie ale jeszcze poczekam, tak krotko jestem na forum...

Jesli chodzi o dzieci sama mam dwie corki, ktore kocham nad zycie i w ogole lubie dzieci...ale dopiero jak pojawil sie w moim domu Dakar przekonalam sie jak bardzo mozna pokochac te cudowne stworzonka...

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Nati28 mam ochote na galerie ale jeszcze poczekam, tak krotko jestem na forum...

Jesli chodzi o dzieci sama mam dwie corki, ktore kocham nad zycie i w ogole lubie dzieci...ale dopiero jak pojawil sie w moim domu Dakar przekonalam sie jak bardzo mozna pokochac te cudowne stworzonka...[/QUOTE]

Aga zakładaj galerię.Ja w ogóle nie byłam na forum tylko od razu założyłam galerię :multi:
Też mam córkę i ona jest NAJWAŻNIEJSZA ,ale jedna wystarczy :evil_lol: A pieseczki są kochane i cudowne :lol::loveu:

Daria,kiedy znowu wpadniesz? Wciąż się mijamy :angryy: