dysia-u Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3290.jpg[/url] ale litość wzbiera uuuu Daria a z tym swędzeniem to nic sie nie poradzi? Quote
iwa63 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 O to ja nic nie wiedziałam chyba nie doczytałam o zabiegu Pipi jaka bidulka napisz coś więcej ,jak się czuje i na której stronie opisałaś o tej przepuklinie skąd u takiego maluszka się to bierze wygłaskaj Pipulkę -tylko delikatnie i wycałuj ją ode mnie Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 No ten plastik Karina co ja akurat mam to na dwa psy ciezko.. w torbie sie juz dwie pomieszcza..:) Ula no wlasnie ze nic..nawet ją kapie juz w zwyklym dzieciecym szamponie Bambino..bo juz myslala ze z kosmetykow..2 lata z tym walcza i nic.. Klaudia, Pipi jest mamą Livki;) stad ta blizna...cesarka byla..2 lata temu;) Iwa jakies dwa moze mniej miesiace temu wyskoczyla jej taka gorka jak na fotce pokazalam.. ponoc od jakiego urazu to wyszlo..bo przepukline albo sie nabywa z urodzeniem albo od jakiegos urazu..tak mi dzis powiedzial... bylismy teraz na siku, chodzi ladnie chyba narazie nic ją nie boli... Quote
*kleo* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Pegaza']Klaudia, Pipi jest mamą Livki;) stad ta blizna...cesarka byla..2 lata temu;)[/QUOTE] Aaaa no to jestemy w domu :p Wścibska jestem co nie? ;) Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A mi to nie przeszkadza...;) moge Ci sluzyc radą w razie czego..jeszcze co nieco pamietam..choc Ty pewnie lepiej w tym temacie obeznana;) Quote
dysia-u Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 oooo ja też nie kumałam że to matka i córka . Teraz mi sie rozjaśniło Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A bo jakos moze sie nie zgadalismy o tym Ula ;) ale foty sa na nk przecie i tu tez nieraz dawalam..:) Quote
*kleo* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Pegaza']A mi to nie przeszkadza...;) moge Ci sluzyc radą w razie czego..jeszcze co nieco pamietam..choc Ty pewnie lepiej w tym temacie obeznana;)[/QUOTE] Teoretycznie to może i tak, ale w praktyce to psich dzieci jeszcze nie miałam, więc przygotuj się, że w razie co będę pytać :p Quote
Nati28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja tez nie wiedzialam ze to matka i corka... ;) Quote
Marzena* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='*kleo*']Teoretycznie to może i tak, ale w praktyce to psich dzieci jeszcze nie miałam, więc przygotuj się, że w razie co będę pytać :p[/QUOTE] A ja będę "podsłuchiwać" bo może kiedyś w dalekiej przyszłości mi się przyda taka wiedza ;) Quote
dzasta Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale bidulka na zdjęciach :( Ale dziewczyny dzielnie się z nią przyszły przywitać :) No ja już świra dostaje bo pomimo że przy porodach psich byłam i mam wetkę zamówioną na poród to już fixuje co to będzie :D Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Oj masz racje Justa to jest piekne:loveu: ale zarazem straszne przezycie:roll: spoko Kleo..;) jutro wstawie fotki Livki..:)wiec zapraszam:cool3: Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dziewczyny cos mi sie laptopem robi..jest podlaczony do sieci a on tego nie widzi a bateria na wyczerpaniu mozliwe ze jutro juz na niego nie wejde..a drugi komp sie zwiesza..wiec cos czuje ze lacznosc bedzie utracona niebawem z Wami:( jak dam rade to jeszcze wejde a jak nie to pamietajcie o nas.;).bo nie wiem jak dlugo ta awaria potrwa..napewno laptop pojdzie do serwisu a drugi net musi miec format zrobiony.. jutro jade ustalic termin do WORD..:cool3: Quote
Marzena* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie żebym była złośliwa, ale będę mieć mniej do nadrabiania w Twojej galerii po podłączeniu do sieci w nowym mieszkanku :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Viky i Ja']Nie żebym była złośliwa, ale będę mieć mniej do nadrabiania w Twojej galerii po podłączeniu do sieci w nowym mieszkanku :evil_lol:[/QUOTE] Nie licz na to Marzka :evil_lol: Będę tu buszować :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='jot11']Nie licz na to Marzka :evil_lol: Będę tu buszować :evil_lol:[/QUOTE] Aż tak się nie martwie bo Ty mi coś obiecałaś :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja też tu jestem i zamierzam zaglądać :eviltong: Quote
*Jot* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Viky i Ja']Aż tak się nie martwie bo Ty mi coś obiecałaś :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie,a ja słowa dotrzymuję :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale mi szybko dziś u Ciebie poszło Daria :eviltong: Super, że Pipi zdrowa już :multi: Tylko nie wiem czemu mi się ubzdurało, ze to Liv ma przepuklinę :shake: Quote
*Jot* Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daria będziesz dzisaj czy nas opuszczasz? :mad: Komputer działa? :lol: Pozdrowionka :multi: Quote
Doti1986 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No właśnie jak tam nasza biedna Pipi się czuje:) Quote
Recommended Posts