Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to ja nic nie wiedziałam chyba nie doczytałam o zabiegu Pipi jaka bidulka napisz coś więcej ,jak się czuje i na której stronie opisałaś o tej przepuklinie skąd u takiego maluszka się to bierze
wygłaskaj Pipulkę -tylko delikatnie i wycałuj ją ode mnie

Posted

No ten plastik Karina co ja akurat mam to na dwa psy ciezko..
w torbie sie juz dwie pomieszcza..:)
Ula no wlasnie ze nic..nawet ją kapie juz w zwyklym dzieciecym szamponie Bambino..bo juz myslala ze z kosmetykow..2 lata z tym walcza i nic..
Klaudia, Pipi jest mamą Livki;) stad ta blizna...cesarka byla..2 lata temu;)
Iwa jakies dwa moze mniej miesiace temu wyskoczyla jej taka gorka jak na fotce pokazalam.. ponoc od jakiego urazu to wyszlo..bo przepukline albo sie nabywa z urodzeniem albo od jakiegos urazu..tak mi dzis powiedzial...

bylismy teraz na siku, chodzi ladnie chyba narazie nic ją nie boli...

Posted

[quote name='Pegaza']Klaudia, Pipi jest mamą Livki;) stad ta blizna...cesarka byla..2 lata temu;)[/QUOTE]
Aaaa no to jestemy w domu :p Wścibska jestem co nie? ;)

Posted

[quote name='Pegaza']A mi to nie przeszkadza...;)
moge Ci sluzyc radą w razie czego..jeszcze co nieco pamietam..choc Ty pewnie lepiej w tym temacie obeznana;)[/QUOTE]
Teoretycznie to może i tak, ale w praktyce to psich dzieci jeszcze nie miałam, więc przygotuj się, że w razie co będę pytać :p

Posted

[quote name='*kleo*']Teoretycznie to może i tak, ale w praktyce to psich dzieci jeszcze nie miałam, więc przygotuj się, że w razie co będę pytać :p[/QUOTE]

A ja będę "podsłuchiwać" bo może kiedyś w dalekiej przyszłości mi się przyda taka wiedza ;)

Posted

Ale bidulka na zdjęciach :(
Ale dziewczyny dzielnie się z nią przyszły przywitać :)
No ja już świra dostaje bo pomimo że przy porodach psich byłam i mam wetkę zamówioną na poród to już fixuje co to będzie :D

Posted

Dziewczyny cos mi sie laptopem robi..jest podlaczony do sieci a on tego nie widzi a bateria na wyczerpaniu mozliwe ze jutro juz na niego nie wejde..a drugi komp sie zwiesza..wiec cos czuje ze lacznosc bedzie utracona niebawem z Wami:(
jak dam rade to jeszcze wejde a jak nie to pamietajcie o nas.;).bo nie wiem jak dlugo ta awaria potrwa..napewno laptop pojdzie do serwisu a drugi net musi miec format zrobiony..

jutro jade ustalic termin do WORD..:cool3:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Nie żebym była złośliwa, ale będę mieć mniej do nadrabiania w Twojej galerii po podłączeniu do sieci w nowym mieszkanku :evil_lol:[/QUOTE]

Nie licz na to Marzka :evil_lol: Będę tu buszować :evil_lol: