*Jot* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hej Daria :multi: Wysyłam posłańca po ten schab :evil_lol: [IMG]http://www.gify-gify.pl/gify%20okazyjne/gify%20boze%20narodzenie/snowmann__12_.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Atka no nie, to Ty aby napewno? :crazyeye: tylko maly chochlik zabral w zyczeniach wyraz "Nie" :eviltong: dzieki ze wpadlas i za zyczenia:loveu: Quote
Pegaza Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Jola to cos ciezko bedzie mial bo u nas sniegu juz niet hehe zapomnialam Wam napisac ze folie nam sciagli na swieta z szyb i tę plachte, ktora mi swiat zakrywala rowniez, nawet fotki nie zdazylam jej zrobic... ja juz odpoczywam...jakos senna sie zrobilam moze sie przedrzemie troche..:roll: Quote
Nati28 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='Pegaza']Jola to cos ciezko bedzie mial bo u nas sniegu juz niet hehe zapomnialam Wam napisac ze folie nam sciagli na swieta z szyb i tę plachte, ktora mi swiat zakrywala rowniez, nawet fotki nie zdazylam jej zrobic... ja juz odpoczywam...jakos senna sie zrobilam moze sie przedrzemie troche..:roll:[/QUOTE] To milych snow podczas tej drzemki ;) Quote
*Jot* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Daria czy Ty jeszcze drzemiesz???? :sleeping: Nic mi się nie chce,chyba z obżarstwa :angryy: :diabloti: Siedzę i oglądam film za filmem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Hej swiateczne:) nie nie drzemie ale pogoda za oknem taka ze tylko spac..jest cieplo i to bardzo...tylko slonca brakuje.. ide podzwigac Wasze galerie... Quote
Nati28 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hey ;) U nas tez taka pogoda ze tylko spac...ale zaraz beda goscie wiec bedzie ciekawie :) Zycze milego dnia! Quote
Yoko2009 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witamy w świateczny dzionek:) u nas też szaro i ponuro ale podobnie jak Nati zaraz będziemy mieli gości więc zrobi się weselej a tymczasem zapraszamy do nas na filmik Quote
dysia-u Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Cześć Daria. Rybka smakowała? uważałaś na ości? U nas od rana tak pada ze nawet po sąsiedzku w odwiedziny nie chce się iść , a taaakie dobre ciasta mają buuuu Quote
*Jot* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [B]Cześć Daria [/B]:x-mas: Co porabiasz? Ty sie nie przejadłaś czasami moim schabem? :baddevil: Nie żebym Ci życzyła,ale wiesz....:siara: :bigcool::bigcool: idę kolację sobie zrobić.Później jeszcze wpadnę,może będziesz :Rose: Pozdrawiam świątecznie :tree1: Quote
*kleo* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 [quote name='Nati28']Hey ;) U nas tez taka pogoda ze tylko spac...ale zaraz beda goscie wiec bedzie ciekawie :) Zycze milego dnia![/QUOTE] ja tez poszlam w gosci...dziekuje ja zycze milego wieczoru...:) [quote name='Yoko2009']Witamy w świateczny dzionek:) u nas też szaro i ponuro ale podobnie jak Nati zaraz będziemy mieli gości więc zrobi się weselej a tymczasem zapraszamy do nas na filmik[/QUOTE] Bylam i widzialam jaka madra jest Yoko:) [quote name='dysia-u']Cześć Daria. Rybka smakowała? uważałaś na ości? U nas od rana tak pada ze nawet po sąsiedzku w odwiedziny nie chce się iść , a taaakie dobre ciasta mają buuuu[/QUOTE] Ja nie jadam rybek z oscmi:eviltong: [quote name='jot11'][B]Cześć Daria [/B]:x-mas: Co porabiasz? Ty sie nie przejadłaś czasami moim schabem? :baddevil: Nie żebym Ci życzyła,ale wiesz....:siara: :bigcool::bigcool: idę kolację sobie zrobić.Później jeszcze wpadnę,może będziesz :Rose: Pozdrawiam świątecznie :tree1:[/QUOTE] Nie przejadlam sie bo dopiero jutro go bede jesc, dzis bylam u rodzicow na obiedzie:) jestem ale ide bo spac mi sie chce Livi mnie dzis o 8 rano obudzila...a tak chcialam sie odespac... [quote name='*kleo*']Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong:[/QUOTE] Taa mnie tez to bedzie czekac..jak tak dalej bede podjadac... milego wieczorku wszystkim zycze:loveu: Quote
iwa63 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witamy się świątecznie,aż mi wstyd że tak długo się nie odzywałam ale siła wyższa Buziole dla dziewczynek Quote
*Jot* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dziewczyny co Wy o diecie mówicie? Ja jeszcze nigdy nie byłam,za bardzo lubię jeść :evil_lol: Teraz mam serniczek na talerzyku :lol: Quote
Nati28 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='*kleo*']Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong:[/QUOTE] A ja tam mam gdzies te diety, co bede sie meczyc i sobie odmawiac :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='Nati28']A ja tam mam gdzies te diety, co bede sie meczyc i sobie odmawiac :evil_lol:[/QUOTE] Ja też bym miała gdzieś, ale na początku lutego mam połowinki, to trzeba się w kieckę wbić i nie wyglądać w niej jak baleronik, a zakupu nowej nie planuję :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Na czas świąt trzeba zapomnieć o diecie:) Quote
*Jot* Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='Yoko2009']Na czas świąt trzeba zapomnieć o diecie:)[/QUOTE] I po Świętach też zapominamy :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [B]Dario,[/B] jestes na dg ze mną.Jak miło :loveu: Wyspałaś się? :grins::grins::grins: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Cze Iwa i Nati Klaudia Asia oraz Jola:) od dzis jem tyle ile musze...czyli 0 podjadania...:) a Wam zycze smacznego:evil_lol: cos Wam napisze wczoraj okol 19 mialam telefon od szwagierki zapraszala nas obiad dzisiejszy:-o moja odpowiedz brzmiala" Nie.." ktos kto chce zaprosic na obiad robi to przynajmniej tydzien wczesniej a nie na ostatni moment... Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='jot11'][B]Dario,[/B] jestes na dg ze mną.Jak miło :loveu: Wyspałaś się? :grins::grins::grins:[/QUOTE] Jola cze:loveu: spalam do 9 rano ale sie jeszcze nie wyspalam...czuje ze jeszcze bym spala gdyby nie to ze psy trzeba bylo wyprowadzic na dwor... Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja to mam teraz dobrze,bo rano M wychodzi z psami :evil_lol: Moim skromniutkmi zdaniem dobrze zrobiłaś w kwestii obiadu,zaprasza się wcześniej :cool3: Quote
Nati28 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Co do kwestii spania to tez bym jeszcze pospal ale kot mnie obudzil i z psem trzeba bylo isc ;) Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Ide na chwile do kuchni...zupe wstawic ...i ziemniaki na kluski obrac... moj wcina 4 kawalki ciasta nie moge na to patrzec co za obzarstwo:evil_lol: jade tam popoludniu Jola i spotkam sie z T o buu ciekawe jak tam u Doti bylo na wigilii...;)ona tez miala spotkanie z T... Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hi,hi :evil_lol: te wasze wizyty u T to prawie jak spotkania trzeciego stopnia,kosmiczne :diabloti::diabloti: Trzeba to przeżyć :eviltong: Quote
Recommended Posts