Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jola to cos ciezko bedzie mial bo u nas sniegu juz niet hehe
zapomnialam Wam napisac ze folie nam sciagli na swieta z szyb i tę plachte, ktora mi swiat zakrywala rowniez, nawet fotki nie zdazylam jej zrobic...
ja juz odpoczywam...jakos senna sie zrobilam moze sie przedrzemie troche..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Jola to cos ciezko bedzie mial bo u nas sniegu juz niet hehe
zapomnialam Wam napisac ze folie nam sciagli na swieta z szyb i tę plachte, ktora mi swiat zakrywala rowniez, nawet fotki nie zdazylam jej zrobic...
ja juz odpoczywam...jakos senna sie zrobilam moze sie przedrzemie troche..:roll:[/QUOTE]

To milych snow podczas tej drzemki ;)

Posted

[B]Cześć Daria [/B]:x-mas:
Co porabiasz? Ty sie nie przejadłaś czasami moim schabem? :baddevil: Nie żebym Ci życzyła,ale wiesz....:siara:
:bigcool::bigcool: idę kolację sobie zrobić.Później jeszcze wpadnę,może będziesz :Rose:
Pozdrawiam świątecznie :tree1:

Posted

Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong:

Posted

[quote name='Nati28']Hey ;)
U nas tez taka pogoda ze tylko spac...ale zaraz beda goscie wiec bedzie ciekawie :)

Zycze milego dnia![/QUOTE]
ja tez poszlam w gosci...dziekuje ja zycze milego wieczoru...:)

[quote name='Yoko2009']Witamy w świateczny dzionek:) u nas też szaro i ponuro ale podobnie jak Nati zaraz będziemy mieli gości więc zrobi się weselej a tymczasem zapraszamy do nas na filmik[/QUOTE]
Bylam i widzialam jaka madra jest Yoko:)

[quote name='dysia-u']Cześć Daria. Rybka smakowała? uważałaś na ości? U nas od rana tak pada ze nawet po sąsiedzku w odwiedziny nie chce się iść , a taaakie dobre ciasta mają buuuu[/QUOTE]
Ja nie jadam rybek z oscmi:eviltong:

[quote name='jot11'][B]Cześć Daria [/B]:x-mas:
Co porabiasz? Ty sie nie przejadłaś czasami moim schabem? :baddevil: Nie żebym Ci życzyła,ale wiesz....:siara:
:bigcool::bigcool: idę kolację sobie zrobić.Później jeszcze wpadnę,może będziesz :Rose:
Pozdrawiam świątecznie :tree1:[/QUOTE]
Nie przejadlam sie bo dopiero jutro go bede jesc, dzis bylam u rodzicow na obiedzie:)
jestem ale ide bo spac mi sie chce Livi mnie dzis o 8 rano obudzila...a tak chcialam sie odespac...

[quote name='*kleo*']Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong:[/QUOTE]
Taa mnie tez to bedzie czekac..jak tak dalej bede podjadac...

milego wieczorku wszystkim zycze:loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']Hej Daria :) A ja właśnie wróciłam z gościny u dziadków, rocznicę mieli, i babcia tyle na stół postawiła, że chyba mnie dieta jakaś po świętach czeka :eviltong:[/QUOTE]

A ja tam mam gdzies te diety, co bede sie meczyc i sobie odmawiac :evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']A ja tam mam gdzies te diety, co bede sie meczyc i sobie odmawiac :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też bym miała gdzieś, ale na początku lutego mam połowinki, to trzeba się w kieckę wbić i nie wyglądać w niej jak baleronik, a zakupu nowej nie planuję :eviltong:

Posted

Cze Iwa i Nati Klaudia Asia oraz Jola:)
od dzis jem tyle ile musze...czyli 0 podjadania...:)
a Wam zycze smacznego:evil_lol:

cos Wam napisze wczoraj okol 19 mialam telefon od szwagierki zapraszala nas obiad dzisiejszy:-o moja odpowiedz brzmiala" Nie.." ktos kto chce zaprosic na obiad robi to przynajmniej tydzien wczesniej a nie na ostatni moment...

Posted

[quote name='jot11'][B]Dario,[/B] jestes na dg ze mną.Jak miło :loveu:
Wyspałaś się? :grins::grins::grins:[/QUOTE]
Jola cze:loveu:
spalam do 9 rano ale sie jeszcze nie wyspalam...czuje ze jeszcze bym spala gdyby nie to ze psy trzeba bylo wyprowadzic na dwor...

Posted

Ide na chwile do kuchni...zupe wstawic ...i ziemniaki na kluski obrac...
moj wcina 4 kawalki ciasta nie moge na to patrzec co za obzarstwo:evil_lol:
jade tam popoludniu Jola i spotkam sie z T o buu
ciekawe jak tam u Doti bylo na wigilii...;)ona tez miala spotkanie z T...