Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Witam Jole Be i Princess:) a Jola bym pisala i pisala tyle tego bylo...;) no ja myslalam ze dzis kupie ale facet nie stal z choinkami w handlową niedziele...wrrr dzis z Wami nie posiedze..:<( moj w domu wiec wiekszosc czasu zajmuje mi neta.. zreszta jutro wczesne wstawanie..i do roboty ide..znaczy po paznokciach...a przed paznokciami sklep miesny se odstoje w kolejce swoje :roll: Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 :) a ja już mam choinkę - tylko trzeba ją ubrać hihi Ale mój M się namęczył, żeby ją wyprostować (hihi). Jak ją rozłożyliśmy to ją ciągało na jedną stronę, ale miałam ubaw jak po pierwszej próbie wyprostowania choinkę już nie ciągało na jedną stronę, bo po prostu się wywaliła hihi. No ale w końcu udało się i choinka stoi - prosto :d Zakupy też zrobione, jutro tylko do mięsnego podobnie jak Daria :D Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A ja jadę po choinkę jutro po południu :multi::multi::multi: Też pewnie zrobię jakieś zakupy-mięsny itp. No i jeszcze jeden prezent dla córki chcemy kupić :loveu: Mrozi u nas,teraz jest -16,powoli jeziora zamarzają i co się bardzo rzadko zdarza zamarzła rzeka tak może 50cm od brzegu :-o A jak tak dalej pójdzie to będzie można na jeziorach jeździć na łyżwach :multi: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No ja dziś byłam na zakupach zgroza straszna nie było gdzie samochodu zaparkować:( tyle ludzi że szok;( Na całe szczęście ja z mięsem mam spokój bo dostaliśmy pół świni od teściowej i zapasik mały mam:evil_lol: Quote
iwa63 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witam u mnie choinka jest sztuczna (jeszcze nie ubrana) pranie robiłam dzisiaj 3 razy i w Realu na zakupach byłam i na targu kupiłam dywanik do mojego pokoju mam na fotkach,ale się wychwaliłam aż mi wstyd tyle tylko że wykorzystałam dzień i podgoniłam zaległości.Buziole dla dziewczynek Quote
Pegaza Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Doti hehe jednak sie ta T nieraz przydaje ;) nie o mieso chodzi tylko o wedline..cos na kanapki trzeba kupic i Somie zapas zrobic na swieta... bede mykac dobranoc:sleeping: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jak dla mnie T łaski nie robi bo ja tam z mięsa to jem tylko kurzynę i raz na ruski rok ryby więc zapasik dla synusia zrobiła:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A zapomniałam dodać miłych snów i ucałować ode mnie wszystkie trzy gwiazdy:) Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Miłych snów ) A propo czemu dziś tak szybko się zrywasz do spania?? Quote
*Jot* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Też zmykam spać. Dobranoc Dario,do jutra :multi: Quote
Marzena* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Spóźniłam się :( Wszystkie kobitki pognały do wyrek :( Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ja też już choinkę mam. A jutro z rańca do salonu, na dzień dobry mamy PONa do prania :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cześć Daria :multi: Pewnie już w pracy jesteś? U nas pada snieg,ale mróz trochę zelżał i jest -10,9 stop. Tradycyjnie przypominam: [B]Poniedziałek,[/B] czyli [B]dzisiaj-[/B] paznokcie. [B]Wtorek,[/B] fryzjer. Poproszę dzisiaj zdjęcie Twoich nowych paznokci.Chyba należy mi sie zdjęcie za to,że Ci przez tydzień przypominałam co? :evil_lol: Pozdrowionka :multi: Quote
karkakarka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A ty na paznokciach :) Moja pani od paznokci a razie nie ma kiedy mi zrobić:placz: Quote
Truska34 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Daria :multi: Też bym musiała pranie zrobić ale woda mi w pralni zamarzła :mad: Będę musiała do mamy wieźć znów.. Choinkę dziś jadę kupić :multi:[/QUOTE] A mi dla odmiany pranie na balkonie zamarzło, a że wiatr w nocy był to tak fajnie o szyby stukało. Horror jakiś, czy co? Nikomu się nie chciało w nocy wstawać i tego ściągać. Tak, że noc mieliśmy średnio przespaną:razz: Cześć Daria i reszta rodzinki. Już jesteśmy! Ale się za Wami stęskniliśmy. Quote
Natalia&Lola Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witamy i my, dziewuchy świetnie na zdjęciach wyglądają. A u nas śnieg sypie i sypie.... Quote
dysia-u Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 cześć Daria poka szpony !!!! u nas tak wieje że urwało mi sznurek razem z praniem - dziadowizna a nie sznurek wrrr Quote
Pegaza Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='iwa63']Witam u mnie choinka jest sztuczna (jeszcze nie ubrana) pranie robiłam dzisiaj 3 razy i w Realu na zakupach byłam i na targu kupiłam dywanik do mojego pokoju mam na fotkach,ale się wychwaliłam aż mi wstyd tyle tylko że wykorzystałam dzień i podgoniłam zaległości.Buziole dla dziewczynek[/QUOTE] Witam poniedzialkowo i buziole wedrują dla Tofika:) [quote name='Doti1986']A zapomniałam dodać miłych snów i ucałować ode mnie wszystkie trzy gwiazdy:)[/QUOTE] Zawsze wieczorem je wycaluje:) no powiedzmy tą wiekszą wyglaszcze...;)nie pamietam co mi sie snilo:roll: [quote name='karkakarka']Miłych snów ) A propo czemu dziś tak szybko się zrywasz do spania??[/QUOTE] Karina pisalam ze moj w domu to juz nocy nie moglam zarywac:evil_lol: [quote name='jot11']Też zmykam spać. Dobranoc Dario,do jutra :multi:[/QUOTE] Dobranoc i dzien dobry;) [quote name='Viky i Ja']Spóźniłam się :( Wszystkie kobitki pognały do wyrek :([/QUOTE] No widzi o ktorej to sie przylazi:eviltong: [quote name='*kleo*']Ja też już choinkę mam. A jutro z rańca do salonu, na dzień dobry mamy PONa do prania :evil_lol:[/QUOTE] A ja nadal nie mam:roll: [quote name='Yoko2009']Pozdrawiam porannie:):)[/QUOTE] Dzien dobry :) [quote name='jot11']Cześć Daria :multi: Pewnie już w pracy jesteś? U nas pada snieg,ale mróz trochę zelżał i jest -10,9 stop. Tradycyjnie przypominam: [B]Poniedziałek,[/B] czyli [B]dzisiaj-[/B] paznokcie. [B]Wtorek,[/B] fryzjer. Poproszę dzisiaj zdjęcie Twoich nowych paznokci.Chyba należy mi sie zdjęcie za to,że Ci przez tydzień przypominałam co? :evil_lol: Pozdrowionka :multi:[/QUOTE] o tej porze bylam w sklepie bodajze potem byly paznokcie a potem robota teraz pojadlam i odpoczywam ale niedlugo bo tam w kuchni zmywanie na mnie czeka, jakos nikt nie wpadl (czytaj M) na pomysl by mi pozmywac..wrr ale to nie dzis moze jutro oki? bo juz nawet o fotach to mi sie myslec nie chce... [quote name='karkakarka']A ty na paznokciach :) Moja pani od paznokci a razie nie ma kiedy mi zrobić:placz:[/QUOTE] Juz po paznokciach w sumie nic specjalnego biale koncowki zlota trawka..mam w glowie pomysl na koronke ale oni w salonie nie mieli bialej... Quote
Pegaza Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Truska34']A mi dla odmiany pranie na balkonie zamarzło, a że wiatr w nocy był to tak fajnie o szyby stukało. Horror jakiś, czy co? Nikomu się nie chciało w nocy wstawać i tego ściągać. Tak, że noc mieliśmy średnio przespaną:razz: Cześć Daria i reszta rodzinki. Już jesteśmy! Ale się za Wami stęskniliśmy.[/QUOTE] Oj to masz odwage ze w taką pogode pranie wystawawiasz na balkon liczysz ze Ci wyschnie? hehe oj milo slyszec ze ktos za nami teskni...:loveu: [quote name='Natalia&Lola']Witamy i my, dziewuchy świetnie na zdjęciach wyglądają. A u nas śnieg sypie i sypie....[/QUOTE] Cze:) buu a u nas wieje i wieje...zimno brrr [quote name='dysia-u']cześć Daria poka szpony !!!! u nas tak wieje że urwało mi sznurek razem z praniem - dziadowizna a nie sznurek wrrr[/QUOTE] Nie pokaze :eviltong: dzis napewno nie... musze Wam jutro fote zrobic jakie widoki mam za oknem hehe bo nam dzis przykryl blok takim plachtami nie wiem jak sie to fachowo nazywa... Quote
Nati28 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Czesc wam slazaki :loveu: A ja mam swoje paznokcie i nie musze robic :razz: chociaz kazdy pyta czy to sztuczne:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cze Daria ,ale miałam u Ciebie nadrabiania:crazyeye: Mi też brakuje pewnej osoby na dogo:-(.Może w święta sie odezwie. Pozdrawiamy już świątecznie:multi: Quote
*Jot* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Cześć Daria :multi: Gdzie dzisiaj się zgubiłaś? Nie ma Cię :shake: Quote
tigrunia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ojj Dogo pustkami świeci :crazyeye:Tylko 1 strona u Darii do nadrobienia :crazyeye: Moja nie chce mi zrobić koronki :mad: Niby za grubą ma :angryy: Quote
Recommended Posts