Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To juz chyba 501 strona :crazyeye:

[IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_35.GIF[/IMG] [B]Gratulacje z okazji pięciu seteczek[/B] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_35.GIF[/IMG]

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Nati i Megi:)
Nati pilnuj nastepych setek;)
Megi a u nas slonce;) ale mrozno rowniez...

dentysta zaliczony:) z tamtym zebem jest wsio oki a ten dzisiejszy zaczyna mnie pobolywac, dentystka mowi ze to normalne..wezne tabletke i pewnie przejdzie...a poki co biore sie za robote w domu musze firany poprasowac buu...
aa juz mam prezenty pokupione:jupi:
narazicho milego dnia rowniez zycze:)

Posted

Cześć Daria :multi: Ja dotarłam godzinę temu do domu i się delikatnie mówiąc obijam maksymalnie :evil_lol: obiecałam sobie, że weekend odsypiam a od poniedziałku do salonu poprać kilka futer, oj będzie hardkor przedświąteczny ;)

Posted

Cześć Daria
taki u nas ziąb że szok -20,5 st. w domu światełka rozwieszone , pachnie kawusia bo mój zrobił espresso uuuu pycha i ogień na kominku. Dla mnie to już świąteczny czas. Mało sprzątam bo mm mówi że go roznosi i tylko patrzy co do roboty. Chłopisko nie nauczone w domu siedzieć hihi

Posted

[quote name='Doti1986']No to niech robota pali się w rękach:) Żeby do wieczora wszytko porobić:)[/QUOTE]
powiedzmy ze to co mialam zrobic zrobilam na dzis..jutro prasowanie...tylko dziewczyny bym musiala dzis wykapac ale mi sie nie chce buu
hej Klaudia i Ula:)

Posted

[quote name='Pegaza']powiedzmy ze to co mialam zrobic zrobilam na dzis..jutro prasowanie...tylko dziewczyny bym musiala dzis wykapac ale mi sie nie chce buu
hej Klaudia i Ula:)[/QUOTE]

U nas kąpiel zaplanowana na jutro, będą dłużej czyste :evil_lol: Później dopiero po świętach będę mogła ją wykąpać jak wrócimy do domu ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Znaczy wyjezdzacie na swieta?
ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE]

umiesz liczyć? licz na siebie hihi

Posted

ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE]

Ja zabieram dziewczyny i córę i jedziemy w poniedziałek, a mój m dojedzie dopiero w Wigilię bo ma nocki :(

Posted

[quote name='Pegaza']
Dobre :evil_lol: A to wredne babsko :-x

Kurde Agi mi jakoś brakuje na te Święta.. :-(

Posted

Cześć już wieczorkiem :multi:

Teraz jestem a Ciebie nie ma ;)
Świeta tez spędzam w domu,najlepiej :multi:
Widzę,że nikt inny nie pamięta więc tradtcyjnie przypominam :diabloti:

[B]Poniedziałek-[/B] paznokcie.
[B]Wtorek-[/B] fryzjer.

Mam nadzieję,że sie jeszcze pojawisz bo mam kilka zimowych zdjęć :multi:

Posted

:shock: dziwna kobieta z niej musi być:shake:

Posted

[quote name='karkakarka']:shock: dziwna kobieta z niej musi być:shake:[/QUOTE]
Dziwna to malo powiedziana....takiej T jak jak mam nie ma nikt...:snipersm:
no szczeze powiem ze tak nawet lepiej nie bedzie mi cisnienie skakac;)

Posted

Marzena a daleko macie?

Be zostawie to bez komentarza...:(

Jola a wiesz ze dzis bym poszla godzine pozniej do zebola:roll: gdybym w sklepie nie spojrzala na sciage..szybko zakupy i do domu bo za pol godziny mialam byc u zebola...ja chyba gdzies ostatnio glowe zgubilam...:roll: zeby taka zapominalska byc..

slucham sobie radia fajnego 92,3 nadają stare piosenki CC Catch i inne starocie:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']o no to jednak sporo...ale napewno bedzie fajnie:loveu: z rodzinką
bede tesknic:([/QUOTE]

U Rodziców jest stałe łącze, więc nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, choć na pewno będę rzadziej :diabloti: