*Jot* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To juz chyba 501 strona :crazyeye: [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_35.GIF[/IMG] [B]Gratulacje z okazji pięciu seteczek[/B] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_35.GIF[/IMG] Quote
Nati28 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witamy z rana :) Ja sie juz nie zalapalam na 500 srone :( Zycze milego dzionka :loveu: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Hej Nati i Megi:) Nati pilnuj nastepych setek;) Megi a u nas slonce;) ale mrozno rowniez... dentysta zaliczony:) z tamtym zebem jest wsio oki a ten dzisiejszy zaczyna mnie pobolywac, dentystka mowi ze to normalne..wezne tabletke i pewnie przejdzie...a poki co biore sie za robote w domu musze firany poprasowac buu... aa juz mam prezenty pokupione:jupi: narazicho milego dnia rowniez zycze:) Quote
Doti1986 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 No to niech robota pali się w rękach:) Żeby do wieczora wszytko porobić:) Quote
*kleo* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cześć Daria :multi: Ja dotarłam godzinę temu do domu i się delikatnie mówiąc obijam maksymalnie :evil_lol: obiecałam sobie, że weekend odsypiam a od poniedziałku do salonu poprać kilka futer, oj będzie hardkor przedświąteczny ;) Quote
dysia-u Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cześć Daria taki u nas ziąb że szok -20,5 st. w domu światełka rozwieszone , pachnie kawusia bo mój zrobił espresso uuuu pycha i ogień na kominku. Dla mnie to już świąteczny czas. Mało sprzątam bo mm mówi że go roznosi i tylko patrzy co do roboty. Chłopisko nie nauczone w domu siedzieć hihi Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Doti1986']No to niech robota pali się w rękach:) Żeby do wieczora wszytko porobić:)[/QUOTE] powiedzmy ze to co mialam zrobic zrobilam na dzis..jutro prasowanie...tylko dziewczyny bym musiala dzis wykapac ale mi sie nie chce buu hej Klaudia i Ula:) Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']powiedzmy ze to co mialam zrobic zrobilam na dzis..jutro prasowanie...tylko dziewczyny bym musiala dzis wykapac ale mi sie nie chce buu hej Klaudia i Ula:)[/QUOTE] U nas kąpiel zaplanowana na jutro, będą dłużej czyste :evil_lol: Później dopiero po świętach będę mogła ją wykąpać jak wrócimy do domu ;) Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Znaczy wyjezdzacie na swieta? ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam.. Quote
dysia-u Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy wyjezdzacie na swieta? ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE] umiesz liczyć? licz na siebie hihi Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Ja to przeczuwalam bo ja sie z nia juz dawno nie widzialam...nasze kontakty po pewnym incydencie sie ochlodzily.. Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy wyjezdzacie na swieta? ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE] Ja zabieram dziewczyny i córę i jedziemy w poniedziałek, a mój m dojedzie dopiero w Wigilię bo ma nocki :( Quote
tigrunia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza'] ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE] Dobre :evil_lol: A to wredne babsko :-x Kurde Agi mi jakoś brakuje na te Święta.. :-( Quote
*Jot* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Cześć już wieczorkiem :multi: Teraz jestem a Ciebie nie ma ;) Świeta tez spędzam w domu,najlepiej :multi: Widzę,że nikt inny nie pamięta więc tradtcyjnie przypominam :diabloti: [B]Poniedziałek-[/B] paznokcie. [B]Wtorek-[/B] fryzjer. Mam nadzieję,że sie jeszcze pojawisz bo mam kilka zimowych zdjęć :multi: Quote
karkakarka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']Znaczy wyjezdzacie na swieta? ja sie wlasnie dowiedzialam ze w tym roku T nas nie zaprasza a kij jej w oko ja na obiad wszystko mam..[/QUOTE] :shock: dziwna kobieta z niej musi być:shake: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='karkakarka']:shock: dziwna kobieta z niej musi być:shake:[/QUOTE] Dziwna to malo powiedziana....takiej T jak jak mam nie ma nikt...:snipersm: no szczeze powiem ze tak nawet lepiej nie bedzie mi cisnienie skakac;) Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Marzena a daleko macie? Be zostawie to bez komentarza...:( Jola a wiesz ze dzis bym poszla godzine pozniej do zebola:roll: gdybym w sklepie nie spojrzala na sciage..szybko zakupy i do domu bo za pol godziny mialam byc u zebola...ja chyba gdzies ostatnio glowe zgubilam...:roll: zeby taka zapominalska byc.. slucham sobie radia fajnego 92,3 nadają stare piosenki CC Catch i inne starocie:loveu: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nie tak bardzo, 200 km. Ale autobus ciągnie się prawie 5 godzin :crazyeye: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 o no to jednak sporo...ale napewno bedzie fajnie:loveu: z rodzinką bede tesknic:( Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Pegaza']o no to jednak sporo...ale napewno bedzie fajnie:loveu: z rodzinką bede tesknic:([/QUOTE] U Rodziców jest stałe łącze, więc nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, choć na pewno będę rzadziej :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 no ja sobie musze zaplanowac drugi dzien bo w 1 tez wybywam do rodzicow:) wiadomo ze dogo w te dni opustoszeje;) Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Na pewno, w końcu to święta i trudno siedzieć cały dzień w necie :evil_lol: Co oczywiście nie przeszkadza "luknąć" choć na momencik :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 My w 1 dzień pewnie pojedziemy do teściów :( Mieszkają 15 km od moich więc się nie wykręcę :( Quote
Pegaza Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 widze ze tez przezywasz wizyte T jak i Doti.. ja ten problem mam zdjety hehe Quote
Recommended Posts