Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 AA tow idze ze dzis niedziela bedzie kinowa:) Quote
ewa2909 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cze Daria. Jak tam Twoje jazdy bo nie chce mi sie przekopywać kilku stroniczek(znaczy nie mam czasu żeby nie było) Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 O hej Ewa mam nadziej ze pw doszlo... no spoko wczoraj instruktor ciagle ziewal wiec mowie zeby juz skonczyl z tym ziewaniem, to mi mowi ze nie moze bo strasznie nudno sie ze mna jezdzi :D czyli na polski przelozyc, ze nic sie podczas jazdy nie dzieje wiec sie nudzi hehhe, taa sie przestanie nudzic jak bedzie mnie uczyc wjazdu do tego rekawa heh a i jeszcze wczoraj zamiast raczki z biegow zlapalam go za kolano :D to ci dopiero bylo smiechu w aucie :d Quote
Magda Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Pegaza']Wladza malibu jeszcze nie pila?:D aaa wladza jesio nie ma 18 stu lat hehhe[/QUOTE] Malibu niet :p Nie ma z kim pić takich trunków hihi Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Pegaza']O hej Ewa mam nadziej ze pw doszlo... no spoko wczoraj instruktor ciagle ziewal wiec mowie zeby juz skonczyl z tym ziewaniem, to mi mowi ze nie moze bo strasznie nudno sie ze mna jezdzi :D czyli na polski przelozyc, ze nic sie podczas jazdy nie dzieje wiec sie nudzi hehhe, taa sie przestanie nudzic jak bedzie mnie uczyc wjazdu do tego rekawa heh a i jeszcze wczoraj zamiast raczki z biegow zlapalam go za kolano :D to ci dopiero bylo smiechu w aucie :d[/QUOTE] No to nie wiem co to za chłop, że ty go za kolano a on ziewa Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 A widzisz heh nic nie dziala na niego:eviltong: Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='iwa63']No to nie wiem co to za chłop, że ty go za kolano a on ziewa[/QUOTE] Może by i podziałało gdyby Daria nie za kolano złapała......:evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 ......no wiesz hehe musial by byc polowe mlodszy hehe..... ida pod brauza i wode ponalewac bo od rana wody miec nie bede wrr Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cześc dziewczyny, widzę, że szalejecie:D Pracowałam przez jakiś czas w ośrodku szkolenia kierowców. Po jazdach instruktorzy opowiadali jak to mają ochotę na dziewczyny... Więc uwaga z tym kolanem;) Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Heh spoko ;) gdzies nawet na ......... taki filmik byl wstawiony jak sie teraz prawko zdaje;) a nakryli ich przypadkiem i fonem nagrali:D nie pisze gdzie zeby dzieci nie znalazly;) szczeze to kiedys rozne historie slyszalam jak sie zdawalo egzamin...;) Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Pegaza']Heh spoko ;) gdzies nawet na ......... taki filmik byl wstawiony jak sie teraz prawko zdaje;) a nakryli ich przypadkiem i fonem nagrali:D nie pisze gdzie zeby dzieci nie znalazly;) szczeze to kiedys rozne historie slyszalam jak sie zdawalo egzamin...;)[/QUOTE] Wiadomo uczysz się jezdzić z tym instruktorem przez 30h i trzeba o czymś gadać i czasem są przypadki "łapania za kolano instruktora". Mi też się trafiło przy pierwszych godzinach:) A o takie zdawalności też słyszałam hehe Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nie uwierzycie o czym my nawijamy heh o jedzeniu.. temat kulinarny ciagle obgadujemy:) No mi dopiero po 10 -ciu godz. hehe Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 No patrz Ula Ty wszedzie wyweszysz romans;):D haha Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Co tu dzis tak pusto na galeriach? jak ja jestem to zas nikogo nie ma... Quote
Nati28 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 My jestesmy :) Ja jak uczylam sie jezdic to mialam takigo starszego Pana instruktora wiec rozmawialismy o zyciu, jego dzieciach itd ;) Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 My tez jesteśmy:D I pozdrawiamy. Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ja ja uwielbiam takie remonty na zyczenie sasiadki z gory czytaj(wariatki) wymieniają nam rury kanalizacyjne bo miala slaby ciag wody ze to 4 pietro i se wyobrazcie syfu w domu i kurzu mamy przez nią,ja mam panele wiec demontaz dla nas zaden problem a jeszcze w marcu tez bedziemy remontowac lazienke wiec mi to w tym momencie lotto ale sasiedzi z dolu juz wszyscy po remontach lazienek kafelkowanych i kafalek zapasowych nie mają .To jeszcze nic, panowie zeszli dwa pietra nizej kuc sciany a ta z gory poszla do wc zrobic si.. no wiec wiecie gdzie to splynelo, jak tam podskoczylam do gory to ona na to ze nie wiedziala,lece dwa pietra w dol pytac facetow czy jej powiedzieli ze ma tego nie robic, faceci mowia ze mowili jej o tym. Po chwili slysze pukanie, ze ona przeprasza ze ona posprzata wrr ze ona tego celowo nie zrobila...dobrze ze tego duzo nie bylo i wsiaklo w ten brud z gruzu ale czujecie jak by ona zamiast tego zrobila co innego....chyba bym ją zamordowala.. Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oj to masz super sąsiadkę hehehe U mnie jak panowie wymieniali piony w lazience to u sąsiadów robili to nawet po kilka dni, a u tych doplacili w jeden dzień się uwineli. Moja mama zamknęla ich w mieszkaniu i powiedziała, że nie wypuści ich dopóki nie zrobią wszystkiego w jeden dzień. No i potrafili to skończyć. ie lubię remontów a tym bardziej sprzątania po nich. Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 No facet mi mowi czy zostawie klucze sasiadce bo ja przed druga juz musze miec "wolne od nich" wyjscie z psami i do lekarza ide..a ja mo mowie ze nie zostawie bo psy i wogle...to on na to ze chyba beda tu tydzien siedziec...a jak mo mowie ze bede kolo 16 to znow ze oni juz koncza prace no to trudno ja tego na swoje zyczenie nie chcialam...wiec niech oni sie martwia,najgorzej z woda bo mowia ze moga zakrecic i nie puszcza bo moglo cos komu peknac przy tym gruzie i moze byc taka opcja bez wody no to wtedy sie chyba zalamie... Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Co jak co pradu moge nie miec co najwyzej obede sie bez netu..ale woda no prosze bez tego sie nie da zyc... Quote
eria Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 taaaa kochajmy sąsiadów swoich.... przypomina mi się przy takich historiach modlitwa z filmu "Dzień świra" [url]http://www.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4[/url] Quote
Recommended Posts