Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']No przystojni:eviltong:

nie chce mi sie posprzatac lenia dostalam chyba :roll:
ide poczytac...:evil_lol: znaczy sie uczyc...:roll:[/quote]

rzuć tytułem :p też bym sie pouczyła :cool3:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']rzuć tytułem :p też bym sie pouczyła :cool3:[/quote]
no wiec matematyka kl 4 i nauka jazdy testy :evil_lol::cool1:

no albo Hiszpanii:cool1:

Posted

się zapisałaś na prawko, D-E? :razz:

Chłopy już takie som - w prawe ucho im wlatuje, lewym wylatuje i nic nie zapamiętują...i raczej tego się już nie zmieni! :cool1:

Posted

[quote name='Kasia']się zapisałaś na prawko, D-E? :razz:

Chłopy już takie som - w prawe ucho im wlatuje, lewym wylatuje i nic nie zapamiętują...i raczej tego się już nie zmieni! :cool1:[/quote]

O nie - do mojego w ogóle informacje nie docierają :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Już zaczynasz ? :crazyeye: :evil_lol:[/quote]

znaczy uczyc sie? a co i tak mam czasu jak marasu to moge :evil_lol:
a potem sie skupie na nauce autem a testy juz beda dawno w glowie:eviltong:

Tia Kasia przecie bebne o tym juz jakis czas..:p

Posted

Daria to specjalnie dlA ciebie wklejam :cool3:
[URL="http://img16.imageshack.us/i/obraz5464645.jpg/"][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/7366/obraz5464645.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No Madzia zgadlas:cool3:

Ula dobre to dobre:lol:
dzis mijalam na drodze chlopaka ktory uczyl sie L jezu jak on pomalu jechal:evil_lol: jak ja tak bede to wstyd normalnie:evil_lol:sie wogle dziwnie na to patrzy a on napewno stresa przezywal w tym aucie:evil_lol:

Posted

[URL="http://img16.imageshack.us/img16/7366/obraz5464645.jpg:evil_lol:"]http://img16.imageshack.us/img16/7366/obraz5464645.jpg :evil_lol:[/URL]
[quote name='Pegaza']No Madzia zgadlas:cool3:

Ula dobre to dobre:lol:
dzis mijalam na drodze chlopaka ktory uczyl sie L jezu jak on pomalu jechal:evil_lol: jak ja tak bede to wstyd normalnie:evil_lol:sie wogle dziwnie na to patrzy a on napewno stresa przezywal w tym aucie:evil_lol:[/quote]

No tia ale taki z "L" musi jechać te 50 km/ h i nie da rady więcej bo obok instruktor :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']A Ty kochana to tyle, przepraszam, nie musisz? :diabloti:[/quote]
Haha
ale on nawet nie mial tych 50 tak podejrzewam:evil_lol: dobra sie nie bede nasmiewac bo ja lepiej nie bede zaczynac od niego :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']A Ty kochana to tyle, przepraszam, nie musisz? :diabloti:[/quote]
A Ty tyle jeździsz ? Bo ja nie :eviltong:
Na ulicy gdzie pracuję jest ograniczenie do 30 bo są dwie szkoły :cool1: Kawałek muszę nią przejechać i chyba nie muszę tłumaczyć jakie to męczące :cool1: Ostatni zaczęli się stawiać (policja) i nie ma bata .. :angryy:
Dobra żegnam się i znikam.. do poniedziałku :-( paaa

Posted

[quote name='Pegaza']Haha
ale on nawet nie mial tych 50 tak podejrzewam:evil_lol: dobra sie nie bede nasmiewac bo ja lepiej nie bede zaczynac od niego :evil_lol:[/QUOTE]
Często gęsto eLki ledwie 40 jeżdzą, kiedy dozwolone jest 50/h.
Ale to już zależy od człowieka, bo ja to raczej częściej miałam wskaźnik powyżej 50 niż poniżej :eviltong:

[B]Fidlasta[/B], Ty chyba też nie miałaś problemu słabej dynamiki jazdy?? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='tigrunia']A Ty tyle jeździsz ? Bo ja nie :eviltong:
Na ulicy gdzie pracuję jest ograniczenie do 30 bo są dwie szkoły :cool1: Kawałek muszę nią przejechać i chyba nie muszę tłumaczyć jakie to męczące :cool1: Ostatni zaczęli się stawiać (policja) i nie ma bata .. :angryy:
Dobra żegnam się i znikam.. do poniedziałku :-( paaa[/QUOTE]
Prawda jest taka, że nikt tyle nie jeździ oprócz eLek...
Ja jeżdżę z taką prędkością, przy której mogę już jechać na 5 biegu. Czyli 60/h.
A już 70/h to po mieście raczej nie przekraczam- to maksymalnie. Nie mam potrzeby jeździć szybciej, jeśli jest ograniczenie. ;)

Posted

Madziu juz wiem czemu on jechal powoli bo na znaku bylo 30 :evil_lol: i pewnie przepisowo jechal..:evil_lol:

Witam weekendowo tylko pogoda by mogla bardziej dopisac...:roll:

Be a gdzie Ty pojechalas>?:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']
Tia Kasia przecie bebne o tym juz jakis czas..:p
[/QUOTE]

no bębnisz bębnisz, ale się pytałam czy się w końcu zapisałaś? :p
kiedy zaczynasz?

[quote name='madziasto4']
[B]Fidlasta[/B], Ty chyba też nie miałaś problemu słabej dynamiki jazdy?? :evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]

nie miałam i nie mam! :evil_lol:
ba, w zakręty wchodzę prawie na drifcie :diabloti: nie raz opierdziel od instruktora za to dostałam...i pewnie dlatego tak długo zdawałam to prawko :cool1:

teraz jeżdżę w miare przepisowo - jak jest 50km to jadę tak 60-70, jak mogę więcej to jadę więcej ale nie jeżdżę poniżej 50 no chyba, że jadę przez jakieś osiedle to wtedy raczej tak bo nie wiadomo kto wyskoczy nagle na ulicę...

Posted

[quote name='Kasia']

ba, w zakręty wchodzę prawie na drifcie :diabloti: [/quote]
:roflt:

[quote name='Kasia']
teraz jeżdżę w miare przepisowo - jak jest 50km to jadę tak 60-70[/quote]
:roflt: Fajne to zdanie- "jeżdzę przepisowo, jak jest 50, to ja jadę 60-70" :evil_lol:
Mój znajomy też jeździ w miarę przepisowo- jak jest 50, to on jedzie 90-100 :evil_lol:

Ale ja tak samo jeżdżę jak Ty- 60/h na piąteczce, w porywach do 70.
Po coś te przepisy są nie? ;)

Posted

[quote name='Nati28']Witamy i przesylamy cieple pozdrowienia w mrozny dzien :loveu:[/quote]
Dziekuje :loveu: od razu cieplej sie robi jak ktos o nas mysli:loveu:

Kasia wczoraj mialam 1 wyklad nie uwierzycie jaka liczna klasa jest:evil_lol: az 2 osoby:lol: z tym ze tam sa co 2 tygodnie zapisy a gdzie indziej trzeba czekac az skoncza caly kurs z jakąs grupa...jestem ja i taki mlody chlopak razem se siedzimy w laweczce i radzimy jak przejezdzac na skrzyzowaniach:cool1::evil_lol: bo nasz instruktor juz nas z tego pytal mowi ze bedzie sie lepiej pracowac, bo ma nas tylko dwoje wiec wiecej uwagi nam poswieci,po 2 godzinach swierdzil ze na 3 lekcji bedziemy pic sobie kawe bo my wszystko wiemy:lol:,zanim kurs sie zaczal pytam sie go o ktorej skonczymy, instruktor sie pyta o ktorej chce, wiec mowie ze na dobranocke chce byc w domu:evil_lol: skonczylismy po 19, ale tak sie fajnie siedzialo ze nie wiedzialam kiedy ten czas przelecial... starszy gosc w zasadzie dziadek ale spoko jest..:lol: