Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']
wiecie czego sie dowiedzialam ze mi juz od razu przechodzi ochota..
na egzamin czeka sie u nas 2,5 miesiaca:cool1: kolezanka zrobila prawko w 1,5 roku:roll: .. fajnie nie? :roll:[/QUOTE]
Na praktyczny? To całkiem normalnie, ja też czekałam 2 miesiące z hakiem.

No jak koleżanka podchodziła do egzaminu z 10 razy, to nie dziwota, że jej 1,5 roku to zajęło...:eviltong:

Posted

[quote name='madziasto4']Na praktyczny? To całkiem normalnie, ja też czekałam 2 miesiące z hakiem.

No jak koleżanka podchodziła do egzaminu z 10 razy, to nie dziwota, że jej 1,5 roku to zajęło...:eviltong:[/quote]

sie smiej ale w koncu zdala:cool1: ja tam tez nie licze na cuda :evil_lol: bo w stresie czlowiek robi glupoty:roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Nudzisz się po nocy na dogo przesiadywać? Co to ma być ? :shake::eviltong:[/quote]

zara ide ide...
spac mi sie nie chce:roll:muzy se sluchalam..

Posted

[quote name='Pegaza']sie smiej ale w koncu zdala:cool1: ja tam tez nie licze na cuda :evil_lol: bo w stresie czlowiek robi glupoty:roll:[/QUOTE]
Ja zmierzam do tego, żebyś się nie przerażała, że komuś 2 lata zajmuje zrobienie prawka.
Normalna sytuacja to 1 miesiąc wykłady, 1 miesiąc 30h jazd (mniej więcej miesiąc, może być i krócej), 1 miesiąc czekana na egzamin teoretyczny i 1 miesiąc czekania na praktyczny, ZDAJESZ i koniec. :)
Ja się uwinęłam właśnie w 4 miesiącach.

Posted

[quote name='madziasto4']Ja zmierzam do tego, żebyś się nie przerażała, że komuś 2 lata zajmuje zrobienie prawka.
Normalna sytuacja to 1 miesiąc wykłady, 1 miesiąc 30h jazd (mniej więcej miesiąc, może być i krócej), 1 miesiąc czekana na egzamin teoretyczny i 1 miesiąc czekania na praktyczny, ZDAJESZ i koniec. :)
Ja się uwinęłam właśnie w 4 miesiącach.[/quote]

Zgadzam się w zupełności ja też zaczęlam prawko we wrześniu a w grudniu w Sylwestra odebrałam już kwity i u nas też długo bo około 1,5miesiąca czeka się na egzamin:-( ale nie ma się co źle nastawiać trzeba wierzyć w siebie i że się uda za pierwszym razem:cool3:

Posted

[quote name='Doti1986']Zgadzam się w zupełności ja też zaczęlam prawko we wrześniu a w grudniu w Sylwestra odebrałam już kwity i u nas też długo bo około 1,5miesiąca czeka się na egzamin:-( ale nie ma się co źle nastawiać trzeba wierzyć w siebie i że się uda za pierwszym razem:cool3:[/quote]

Madzia bo mialas szczescie hehe
Doti mi by wyszlo po nowym roku egzamin..
dobra zobaczymy jak bedzie...

Witajcie w sobote sloneczną:multi:
dzis nie gotuje mrozonki beda na obiad,chate skonczylam sprzatac..
chwilowy luz przed nastepnym sprzataniem..

Posted

[quote name='tigrunia']Ja też szłam we wrześniu na prawko .. nie jest to dobry okres bo będziesz jeździć zimą :cool1: Ja z egzaminem czekałam do końca marca czy nawet kwietnia - jakoś tak :eviltong:[/quote]

Wiem Be ze nie jest to dobry moment ale zobaczymy jaką zime bedziemy miec..m-a mowi ze on sie uczyl jezdzic w zimie i nie ma tak zle...
a ja sie musze sprezyc:cool1: jak to mowia bo od kwietnia bym juz potrzebowala jezdzic..tylko czy bede miec takie szczescie jak Madzka sie okaze:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Wiem Be ze nie jest to dobry moment ale zobaczymy jaką zime bedziemy miec..m-a mowi ze on sie uczyl jezdzic w zimie i nie ma tak zle...
a ja sie musze sprezyc:cool1: jak to mowia bo od kwietnia bym juz potrzebowala jezdzic..tylko czy bede miec takie szczescie jak Madzka sie okaze:evil_lol:[/quote]
Ja sie zapisałam we wrześniu bo też mi się paliło, spieszyło .. ale jak zaczęłam jeździć po tych zaśnieżonych ulicach to mi się odechciało :cool1: Poczekałam więc aż zima przejdzie i zdałam :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja sie zapisałam we wrześniu bo też mi się paliło, spieszyło .. ale jak zaczęłam jeździć po tych zaśnieżonych ulicach to mi się odechciało :cool1: Poczekałam więc aż zima przejdzie i zdałam :loveu::evil_lol:[/quote]

daj Boze zeby zima tego roku byla lagodna:evil_lol:
bede leciec bo sie nie wyrobie....