Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Yoko2009']Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:)[/quote] zara lece..:scared: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Nati28']Witamy wieczornie :loveu:[/quote] Dobry vecer:cool3: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Pegaza'] wiecie czego sie dowiedzialam ze mi juz od razu przechodzi ochota.. na egzamin czeka sie u nas 2,5 miesiaca:cool1: kolezanka zrobila prawko w 1,5 roku:roll: .. fajnie nie? :roll:[/QUOTE] Na praktyczny? To całkiem normalnie, ja też czekałam 2 miesiące z hakiem. No jak koleżanka podchodziła do egzaminu z 10 razy, to nie dziwota, że jej 1,5 roku to zajęło...:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='madziasto4']Na praktyczny? To całkiem normalnie, ja też czekałam 2 miesiące z hakiem. No jak koleżanka podchodziła do egzaminu z 10 razy, to nie dziwota, że jej 1,5 roku to zajęło...:eviltong:[/quote] sie smiej ale w koncu zdala:cool1: ja tam tez nie licze na cuda :evil_lol: bo w stresie czlowiek robi glupoty:roll: Quote
pycia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [U][I][B]Witamy wieczorowo[/B][/I][/U] :-D Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='pycia'][U][I][B]Witamy wieczorowo[/B][/I][/U] :-D[/quote] Witam :cool3: nocnego marka;) Quote
tigrunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nudzisz się po nocy na dogo przesiadywać? Co to ma być ? :shake::eviltong: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='tigrunia']Nudzisz się po nocy na dogo przesiadywać? Co to ma być ? :shake::eviltong:[/quote] zara ide ide... spac mi sie nie chce:roll:muzy se sluchalam.. Quote
tigrunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Pegaza']zara ide ide... spac mi sie nie chce:roll:muzy se sluchalam..[/quote] Ja zasnąć nie mogę .. :roll: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Pegaza']sie smiej ale w koncu zdala:cool1: ja tam tez nie licze na cuda :evil_lol: bo w stresie czlowiek robi glupoty:roll:[/QUOTE] Ja zmierzam do tego, żebyś się nie przerażała, że komuś 2 lata zajmuje zrobienie prawka. Normalna sytuacja to 1 miesiąc wykłady, 1 miesiąc 30h jazd (mniej więcej miesiąc, może być i krócej), 1 miesiąc czekana na egzamin teoretyczny i 1 miesiąc czekania na praktyczny, ZDAJESZ i koniec. :) Ja się uwinęłam właśnie w 4 miesiącach. Quote
Doti1986 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='madziasto4']Ja zmierzam do tego, żebyś się nie przerażała, że komuś 2 lata zajmuje zrobienie prawka. Normalna sytuacja to 1 miesiąc wykłady, 1 miesiąc 30h jazd (mniej więcej miesiąc, może być i krócej), 1 miesiąc czekana na egzamin teoretyczny i 1 miesiąc czekania na praktyczny, ZDAJESZ i koniec. :) Ja się uwinęłam właśnie w 4 miesiącach.[/quote] Zgadzam się w zupełności ja też zaczęlam prawko we wrześniu a w grudniu w Sylwestra odebrałam już kwity i u nas też długo bo około 1,5miesiąca czeka się na egzamin:-( ale nie ma się co źle nastawiać trzeba wierzyć w siebie i że się uda za pierwszym razem:cool3: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Doti1986']Zgadzam się w zupełności ja też zaczęlam prawko we wrześniu a w grudniu w Sylwestra odebrałam już kwity i u nas też długo bo około 1,5miesiąca czeka się na egzamin:-( ale nie ma się co źle nastawiać trzeba wierzyć w siebie i że się uda za pierwszym razem:cool3:[/quote] Madzia bo mialas szczescie hehe Doti mi by wyszlo po nowym roku egzamin.. dobra zobaczymy jak bedzie... Witajcie w sobote sloneczną:multi: dzis nie gotuje mrozonki beda na obiad,chate skonczylam sprzatac.. chwilowy luz przed nastepnym sprzataniem.. Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 To może do mnie wpadniesz posprzątać jak ci tak dobrze idzie:???: Quote
karkakarka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witam:) A ja spałam jak zabita :) Zasnęłam na meczu siatkówki :oops: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='***Paulina***']To może do mnie wpadniesz posprzątać jak ci tak dobrze idzie:???:[/quote] Paula wystawic fakturke?:eviltong: za sprzatanko... Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='karkakarka']Witam:) A ja spałam jak zabita :) Zasnęłam na meczu siatkówki :oops:[/quote] Cze :multi: dobrze takiej jak spi mocno..:lol: Quote
***Paulina*** Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Pegaza']Paula wystawic fakturke?:eviltong: za sprzatanko...[/quote] No mooożesz...:roll: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='***Paulina***']No mooożesz...:roll:[/quote] oki sie bedzie nalezec.......:cool1: lece pod prysznic, z psami jeszcze i sie szykowac pomalu... Quote
tigrunia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja też szłam we wrześniu na prawko .. nie jest to dobry okres bo będziesz jeździć zimą :cool1: Ja z egzaminem czekałam do końca marca czy nawet kwietnia - jakoś tak :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='tigrunia']Ja też szłam we wrześniu na prawko .. nie jest to dobry okres bo będziesz jeździć zimą :cool1: Ja z egzaminem czekałam do końca marca czy nawet kwietnia - jakoś tak :eviltong:[/quote] Wiem Be ze nie jest to dobry moment ale zobaczymy jaką zime bedziemy miec..m-a mowi ze on sie uczyl jezdzic w zimie i nie ma tak zle... a ja sie musze sprezyc:cool1: jak to mowia bo od kwietnia bym juz potrzebowala jezdzic..tylko czy bede miec takie szczescie jak Madzka sie okaze:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Pegaza']Wiem Be ze nie jest to dobry moment ale zobaczymy jaką zime bedziemy miec..m-a mowi ze on sie uczyl jezdzic w zimie i nie ma tak zle... a ja sie musze sprezyc:cool1: jak to mowia bo od kwietnia bym juz potrzebowala jezdzic..tylko czy bede miec takie szczescie jak Madzka sie okaze:evil_lol:[/quote] Ja sie zapisałam we wrześniu bo też mi się paliło, spieszyło .. ale jak zaczęłam jeździć po tych zaśnieżonych ulicach to mi się odechciało :cool1: Poczekałam więc aż zima przejdzie i zdałam :loveu::evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='tigrunia']Ja sie zapisałam we wrześniu bo też mi się paliło, spieszyło .. ale jak zaczęłam jeździć po tych zaśnieżonych ulicach to mi się odechciało :cool1: Poczekałam więc aż zima przejdzie i zdałam :loveu::evil_lol:[/quote] daj Boze zeby zima tego roku byla lagodna:evil_lol: bede leciec bo sie nie wyrobie.... Quote
Yoko2009 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Pozdrawiamy słonecznie w sbotnie przedpołudnie:) Quote
Recommended Posts