karkakarka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz224.jpg[/url] - prawie jak chodniczek :evil_lol: witam Quote
laurin Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 O ja gapa:splat: przecież zdjęcia są:multi: a ja o zakupach piszę... mu też lubimy takie polne wycieczki, a Fibek często leży jak Livcia:loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Dzien dobry sloneczne:loveu: Ula to nie ten aparat hehe a to fotki stare.. Be toz to czort :evil_lol::loveu: Justa dzieki :loveu: fajnie sie mowi ale ja mam stresa juz:roll: Ewa no normalnie znalazlam dzis jeszcze 3 :cool1: zara wstawie.. Ania zakupy fajna rzecz tylko muszą byc udane:p Karkarka ktos z rodziny mojej czesto porownuje je do mopa:roll:ale chodniczka jeszcze nie slyszalam:evil_lol:a co do swetra fioletowego to napewno musi byc ladny:loveu: zdjecia:cool3:aktualne wersja z jezyczkiem:eviltong: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1924.jpg[/IMG] i w wersji bez.. [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1925.jpg[/IMG] oraz my;) nie pytajcie co robilam z rekami ale chyba poprawialam gacie:evil_lol: a czy widzicie kto tak jest wpatrzony we mnie jak w obrazek..:cool3: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/IMG] Quote
eria Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Livi nie jest w Ciebie wpatrzona :diabloti: ona tylko z pewnym niepokojem spogląda z bezpiecznej odległości co też Ty wyprawiasz :diabloti::evil_lol: a tak w ogóle to masz te ręce ułożone jakbyś dwa niewidzialne wiaderka niosła:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='eria']Livi nie jest w Ciebie wpatrzona :diabloti: ona tylko z pewnym niepokojem spogląda z bezpiecznej odległości co też Ty wyprawiasz :diabloti::evil_lol: a tak w ogóle to masz te ręce ułożone jakbyś dwa niewidzialne wiaderka niosła:evil_lol:[/quote] tia ja tam wiem co jej juz po glowie chodzilo:evil_lol::cool1: rzucanie maskotek.. hahaha moze cos w tym byc studnia na dzialce jest...:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wystrój działeczki podobny do wystroju mojej Maminki działki ;) Ehhh ja jestem w szoku zdjęcia są i wczoraj były tylko u mnie ple ple ple muszę się poprawić :roll: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Justyna to jest akurat strona dzialki w remoncie jeszcze..moi ciagle cos poprawiają wiec wyglada narazie jak wyglada... no ale teraz na fotki nastepne dlugo poczekacie...:evil_lol: i teraz bedzie ple ple:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No moja Mama też ma taki kawałek działki co to ją dopiero do ładu doprowadza :p Właśnie mi wczoraj telefonicznie opowiadała co i jak tam przekłada i zmienia ale ja wolę poglądowo obejrzeć :lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cze Daria :multi: Fajne fotki :loveu: Kurde muszę wreszcie się wziąć w garść i kupić taką kanapę :cool1: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dzasta']No moja Mama też ma taki kawałek działki co to ją dopiero do ładu doprowadza :p Właśnie mi wczoraj telefonicznie opowiadała co i jak tam przekłada i zmienia ale ja wolę poglądowo obejrzeć :lol:[/quote] a my czekamy na jakis telefon zeby kupic dzialke i narazie cisza..i mimo ze dzialki jeszcze nie mamy to juz planujemy co tam bedzie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Daria :multi: Fajne fotki :loveu: Kurde muszę wreszcie się wziąć w garść i kupić taką kanapę :cool1:[/quote] Cze:cool3: kup kup ja wlasnie na niej siedze a po lewej i prawej mam dwa kudlacze:evil_lol: ale musze wstac zupe i kapuste wstawic na gaz oraz rybe rozmrozic.. Quote
dzasta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No ja też już planuje co w moim nowym domku będzie hehe :eviltong: Ale fajnie tak planować prawda :loveu: Ja muszę moją mini kanapę ze skóry też albo wymienić albo jeszcze jedną dokupić bo jak piesy się położą to ja nie mam gdzie hehehe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dzasta']No ja też już planuje co w moim nowym domku będzie hehe :eviltong: Ale fajnie tak planować prawda :loveu: Ja muszę moją mini kanapę ze skóry też albo wymienić albo jeszcze jedną dokupić bo jak piesy się położą to ja nie mam gdzie hehehe :evil_lol:[/quote] niby tak fajnie sie planuje ale przychodzi taki moment kiedy chcesz te plany wykonac a tu echo... wtedy mnie nerwy biorą..np plan remontu lazienki ktory sie ciagle odklada z braku czasu mojego m-a:roll: niby wiem co tam bedzie co kupic..ale kiedy ja sie doczekam nie wiem..a mnie juz brzydzi moja lazienka..:roll:ani mi sie tam sprzatac nie chce.. Quote
laurin Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Fajniutkie foteczki:loveu: [COLOR=LightBlue]no ale gdzie ten serniczek:mad:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='laurin']Fajniutkie foteczki:loveu: [COLOR=lightblue]no ale gdzie ten serniczek:mad:[/COLOR][/quote] Cze Anka:loveu: [COLOR=paleturquoise]w lodowce tezeje jak i galaretka rowniez :cool1:[/COLOR] [COLOR=#afeeee]ide myc te okropne lazienke..[/COLOR] Quote
dzasta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 D-E nie myj łazienki niech zarośnie i musem będzie ją wyremontować hehe :lol: Serniczek mniam mniam :loveu: Ja obiadek zaraz do pieca wkładam czekam tylko na TZ-ta jak wróci z pracy ze śmietaną której mi brakuje do sosiku do obiadku :D Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Umyta :cool1: ale tak migusiem to zrobilam..:evil_lol: no bedzie dobry deserek:eviltong: no a my juz po obiedzie tylko kto to teraz pozmywa:roll: wiecie czego sie dowiedzialam ze mi juz od razu przechodzi ochota.. na egzamin czeka sie u nas 2,5 miesiaca:cool1: kolezanka zrobila prawko w 1,5 roku:roll: .. fajnie nie? :roll: Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cześć Daria:multi: Widzę że fotki wstawiłaś, i zakupy udane... Super!:loveu: Liv wpatrzona w ciebie a reszta nic:evil_lol::loveu: Widać kto kocha pańcię najbardziej:loveu: Quote
Pegaza Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='***Paulina***']cześć Daria:multi: Widzę że fotki wstawiłaś, i zakupy udane... Super!:loveu: Liv wpatrzona w ciebie a reszta nic:evil_lol::loveu: Widać kto kocha pańcię najbardziej:loveu:[/quote] wlasnie Paula ona najbardziej mnie kocha:loveu: ten czarny piesek kocha Pipi i Some:lol: jako ze Somy nie bylo, latal za Pipi, moje dziecko lubi czipsy wiec byla zajeta czipsami a Livka jak cien lazila za mną:p Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Pegaza']wlasnie Paula ona najbardziej mnie kocha:loveu: ten czarny piesek kocha Pipi i Some:lol: jako ze Somy nie bylo, latal za Pipi, moje dziecko lubi czipsy wiec byla zajeta czipsami a Livka jak cien lazila za mną:p[/quote] No, chociaż jedna:evil_lol::loveu: Ale co tam... Kati też by za mną nie poszła jakby psa widziała:roll: Quote
dysia-u Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/url] a to carne to Soma ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam że ona większych rozmiarów hihih Quote
karkakarka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='dysia-u'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/URL] a to carne to Soma ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam że ona większych rozmiarów hihih[/quote] :turn-l::roflt:Dobre hihi Ja też myślałam, że Soma większa :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:) Quote
dysia-u Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Yoko2009']Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:)[/quote] byłam , widziałam. Smyczka cool ale pazurki to dopiero jest na co patrzeć :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts