Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry sloneczne:loveu:
Ula to nie ten aparat hehe a to fotki stare..
Be toz to czort :evil_lol::loveu:
Justa dzieki :loveu: fajnie sie mowi ale ja mam stresa juz:roll:
Ewa no normalnie znalazlam dzis jeszcze 3 :cool1: zara wstawie..
Ania zakupy fajna rzecz tylko muszą byc udane:p
Karkarka ktos z rodziny mojej czesto porownuje je do mopa:roll:ale chodniczka jeszcze nie slyszalam:evil_lol:a co do swetra fioletowego to napewno musi byc ladny:loveu:
zdjecia:cool3:aktualne
wersja z jezyczkiem:eviltong:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1924.jpg[/IMG]
i w wersji bez..
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1925.jpg[/IMG]
oraz my;) nie pytajcie co robilam z rekami ale chyba poprawialam gacie:evil_lol: a czy widzicie kto tak jest wpatrzony we mnie jak w obrazek..:cool3:
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/IMG]

Posted

Livi nie jest w Ciebie wpatrzona :diabloti: ona tylko z pewnym niepokojem spogląda z bezpiecznej odległości co też Ty wyprawiasz :diabloti::evil_lol:

a tak w ogóle to masz te ręce ułożone jakbyś dwa niewidzialne wiaderka niosła:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Livi nie jest w Ciebie wpatrzona :diabloti: ona tylko z pewnym niepokojem spogląda z bezpiecznej odległości co też Ty wyprawiasz :diabloti::evil_lol:

a tak w ogóle to masz te ręce ułożone jakbyś dwa niewidzialne wiaderka niosła:evil_lol:[/quote]

tia ja tam wiem co jej juz po glowie chodzilo:evil_lol::cool1: rzucanie maskotek..
hahaha moze cos w tym byc studnia na dzialce jest...:evil_lol:

Posted

Wystrój działeczki podobny do wystroju mojej Maminki działki ;)

Ehhh ja jestem w szoku zdjęcia są i wczoraj były tylko u mnie ple ple ple muszę się poprawić :roll:

Posted

Justyna to jest akurat strona dzialki w remoncie jeszcze..moi ciagle cos poprawiają wiec wyglada narazie jak wyglada...
no ale teraz na fotki nastepne dlugo poczekacie...:evil_lol: i teraz bedzie ple ple:evil_lol:

Posted

No moja Mama też ma taki kawałek działki co to ją dopiero do ładu doprowadza :p Właśnie mi wczoraj telefonicznie opowiadała co i jak tam przekłada i zmienia ale ja wolę poglądowo obejrzeć :lol:

Posted

[quote name='dzasta']No moja Mama też ma taki kawałek działki co to ją dopiero do ładu doprowadza :p Właśnie mi wczoraj telefonicznie opowiadała co i jak tam przekłada i zmienia ale ja wolę poglądowo obejrzeć :lol:[/quote]
a my czekamy na jakis telefon zeby kupic dzialke i narazie cisza..i mimo ze dzialki jeszcze nie mamy to juz planujemy co tam bedzie:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Daria :multi:
Fajne fotki :loveu:
Kurde muszę wreszcie się wziąć w garść i kupić taką kanapę :cool1:[/quote]
Cze:cool3:
kup kup ja wlasnie na niej siedze a po lewej i prawej mam dwa kudlacze:evil_lol:
ale musze wstac zupe i kapuste wstawic na gaz oraz rybe rozmrozic..

Posted

No ja też już planuje co w moim nowym domku będzie hehe :eviltong:
Ale fajnie tak planować prawda :loveu:

Ja muszę moją mini kanapę ze skóry też albo wymienić albo jeszcze jedną dokupić bo jak piesy się położą to ja nie mam gdzie hehehe :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']No ja też już planuje co w moim nowym domku będzie hehe :eviltong:
Ale fajnie tak planować prawda :loveu:

Ja muszę moją mini kanapę ze skóry też albo wymienić albo jeszcze jedną dokupić bo jak piesy się położą to ja nie mam gdzie hehehe :evil_lol:[/quote]
niby tak fajnie sie planuje ale przychodzi taki moment kiedy chcesz te plany wykonac a tu echo... wtedy mnie nerwy biorą..np plan remontu lazienki ktory sie ciagle odklada z braku czasu mojego m-a:roll: niby wiem co tam bedzie co kupic..ale kiedy ja sie doczekam nie wiem..a mnie juz brzydzi moja lazienka..:roll:ani mi sie tam sprzatac nie chce..

Posted

[quote name='laurin']Fajniutkie foteczki:loveu:

[COLOR=lightblue]no ale gdzie ten serniczek:mad:[/COLOR][/quote]

Cze Anka:loveu:

[COLOR=paleturquoise]w lodowce tezeje jak i galaretka rowniez :cool1:[/COLOR]
[COLOR=#afeeee]ide myc te okropne lazienke..[/COLOR]

Posted

D-E nie myj łazienki niech zarośnie i musem będzie ją wyremontować hehe :lol:

Serniczek mniam mniam :loveu:

Ja obiadek zaraz do pieca wkładam czekam tylko na TZ-ta jak wróci z pracy ze śmietaną której mi brakuje do sosiku do obiadku :D

Posted

Umyta :cool1: ale tak migusiem to zrobilam..:evil_lol:
no bedzie dobry deserek:eviltong:
no a my juz po obiedzie tylko kto to teraz pozmywa:roll:

wiecie czego sie dowiedzialam ze mi juz od razu przechodzi ochota..
na egzamin czeka sie u nas 2,5 miesiaca:cool1: kolezanka zrobila prawko w 1,5 roku:roll: .. fajnie nie? :roll:

Posted

[quote name='***Paulina***']cześć Daria:multi:
Widzę że fotki wstawiłaś, i zakupy udane... Super!:loveu:
Liv wpatrzona w ciebie a reszta nic:evil_lol::loveu:
Widać kto kocha pańcię najbardziej:loveu:[/quote]

wlasnie Paula ona najbardziej mnie kocha:loveu:
ten czarny piesek kocha Pipi i Some:lol: jako ze Somy nie bylo, latal za Pipi, moje dziecko lubi czipsy wiec byla zajeta czipsami a Livka jak cien lazila za mną:p

Posted

[quote name='Pegaza']wlasnie Paula ona najbardziej mnie kocha:loveu:
ten czarny piesek kocha Pipi i Some:lol: jako ze Somy nie bylo, latal za Pipi, moje dziecko lubi czipsy wiec byla zajeta czipsami a Livka jak cien lazila za mną:p[/quote]
No, chociaż jedna:evil_lol::loveu:
Ale co tam... Kati też by za mną nie poszła jakby psa widziała:roll:

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/url]

a to carne to Soma ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam że ona większych rozmiarów hihih

Posted

[quote name='dysia-u'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF1863.jpg[/URL]

a to carne to Soma ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: myślałam że ona większych rozmiarów hihih[/quote]
:turn-l::roflt:Dobre hihi Ja też myślałam, że Soma większa :evil_lol:

Posted

[quote name='Yoko2009']Witamy wieczornie i zapraszamy na foteczki:)[/quote]
byłam , widziałam. Smyczka cool ale pazurki to dopiero jest na co patrzeć :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: