ewa2909 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Pegaza']cze:loveu: ta tylko kto by sprzatal te dwie pozostale? pewno ja:roll:[/quote] No przecież masz już wprawe:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='ewa2909']No przecież masz już wprawe:eviltong:[/quote] oj jak sie je myje co 3 miesiace to idzie przezyc :eviltong:ale jak bym miala conajmniej raz w tygodniu 3 machnac lazienki chyba bym polegla:evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cześć Daria :lol: dziś ja pucuje swoje okienka . Ach jaaaak ja to lubie :roll::roll::roll: Quote
tigrunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='tigrunia']To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy:[/quote] nie buntuje Cię , ale mnie też by się taki pomysł nie podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć dziewczyny:multi: Mi by się nie chciało 3 łazienek myć:shake::evil_lol: Quote
dzasta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć zapracowana Dario :multi: Wpadłam przelotem bo zaraz lecę dalej leżeć bo żem się na wystawie wykończyła a upał był niemiłosierny psy prawie popadały :shake: Quote
tigrunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Halo Daria poległaś na 6-tej łazience ?? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='tigrunia']Halo Daria poległaś na 6-tej łazience ?? :crazyeye:[/quote] hehe ale sie troszczysz o mnie:evil_lol: taa dzis poleglam na swojej lazience a wlasciwie na swoim mieszkaniu:roll: bo przez 3 dni moje mieszkanie nie bylo sprzatane..:roll: wczoraj bylam taka zmeczona ze na neta juz sie wejsc nie chcialo.. a dzis bylam na zakupach jedzeniowych,przy okazji wpadlam zobaczyc butki jakies:cool1: mam juz na oku...aa kupialam se 2 czesc Rozlewiska bo koncze czytac 1 czesc...psy mialam dzis kapac ale deszcz u nas pada wiec bez sensu jutro beda wygladac tak samo..najwyzej je wykapie jutro wieczorem.. co do okien jestem szczesliwa ze mam je za soba, za 3 miesiace powtorka z mycia..:cool1:a Ty Be sie nie daj niech chociaz pomaluje Luk okna jak na Ciebie spadnie mycie.. i Cze wszystkim odwiedzajacym:loveu: Quote
tigrunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No my mamy troszkę więcej do roboty jutro niż tylko te okna :placz: A wieczorem jeszcze Łukiego siostra przyłazi z dzieciakami :cool1: Quote
Pegaza Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='tigrunia']No my mamy troszkę więcej do roboty jutro niż tylko te okna :placz: A wieczorem jeszcze Łukiego siostra przyłazi z dzieciakami :cool1:[/quote] Cze Ewa i Nati:loveu: Be to juz Ci wspolczuje..:evil_lol:znaczy tej wizyty:cool1: Quote
tigrunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa i Nati:loveu: Be to juz Ci wspolczuje..:evil_lol:znaczy tej wizyty:cool1:[/quote] Ja całego dnia sobie współczuję :cool1: Quote
Pegaza Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dzien dobry deszczowe:cool1: zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol: Quote
dzasta Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 O ja Cię a zrobisz zdjęcie kaloszom na Twoich nogach :D Ja lubię różowy :P Quote
ewa2909 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Cze Daria:loveu: [COLOR=#000000] a gdzie Ty w tych kaloszach będziesz chodzić:razz:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu: [COLOR=#000000]a gdzie Ty w tych kaloszach będziesz chodzić:razz:[/COLOR][/quote] Ewa ja nie chadzam z psami po chodniczkach,tylko w łąki wchodze a jak ze 2-3 dni poleje to ja do domu przychodze w mokrych butach i spodniach..dlatego takie kalosze sa dla mnie idealnym rozwiazaniem..:cool3: i buty sie nie niszcza i mokro nie mam.. Justyna fotki eh znow nie mam weny...:roll: ale moze kiedys.. Quote
Nati28 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witamy sie z rana :loveu: Ja tez mam kalosze (czarne w biale kwiatki) takie wlasnie do latnia po lakach z psem :cool3: Quote
dzasta Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To może same kaloszki :lol: Witamy się u nas taka dziwna pogoda ale z przewagą słońca :) Quote
dysia-u Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 miłej niedzieli życze :lol: Daria mam malinki /Mejsi na szczęscie wszystkich nie zjadła/ i kremówki prosto z Wadowic. Skuśisz się? :evil_lol: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć Daria:loveu: Gumowce napewno śliczne :) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ula a do mnie to nawet nie zaglądasz:shake: zapomniałyście juz o mnie:-([/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='Pegaza']Dzien dobry deszczowe:cool1: zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol:[/quote] Cze Daria :multi: O jaaaa.. sama bym chciała sobie w takich kaloszach pochodzić :loveu: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Cze dziolszki:p Ula ja kremowek nie lubie..daj maliny:eviltong: a dziekuje niedziela zakupowa byla Be to sobie spraw:eviltong: Jeny Ania a ja tez zapomniala:oops: jak bede miec chwile to porobie fotki gumoka:cool1: jutro mam dzien odnowy czyli fryzjera i kosmetyczke:cool1: bede nowa ulepszona:evil_lol: Quote
Recommended Posts