Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']No przecież masz już wprawe:eviltong:[/quote]
oj jak sie je myje co 3 miesiace to idzie przezyc :eviltong:ale jak bym miala conajmniej raz w tygodniu 3 machnac lazienki chyba bym polegla:evil_lol:

Posted

To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy:[/quote]
nie buntuje Cię , ale mnie też by się taki pomysł nie podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć zapracowana Dario :multi:

Wpadłam przelotem bo zaraz lecę dalej leżeć bo żem się na wystawie wykończyła a upał był niemiłosierny psy prawie popadały :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Halo Daria poległaś na 6-tej łazience ?? :crazyeye:[/quote]
hehe ale sie troszczysz o mnie:evil_lol:
taa dzis poleglam na swojej lazience a wlasciwie na swoim mieszkaniu:roll: bo przez 3 dni moje mieszkanie nie bylo sprzatane..:roll:
wczoraj bylam taka zmeczona ze na neta juz sie wejsc nie chcialo..
a dzis bylam na zakupach jedzeniowych,przy okazji wpadlam zobaczyc butki jakies:cool1: mam juz na oku...aa kupialam se 2 czesc Rozlewiska bo koncze czytac 1 czesc...psy mialam dzis kapac ale deszcz u nas pada wiec bez sensu jutro beda wygladac tak samo..najwyzej je wykapie jutro wieczorem..
co do okien jestem szczesliwa ze mam je za soba, za 3 miesiace powtorka z mycia..:cool1:a Ty Be sie nie daj niech chociaz pomaluje Luk okna jak na Ciebie spadnie mycie..

i Cze wszystkim odwiedzajacym:loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']No my mamy troszkę więcej do roboty jutro niż tylko te okna :placz: A wieczorem jeszcze Łukiego siostra przyłazi z dzieciakami :cool1:[/quote]

Cze Ewa i Nati:loveu:
Be to juz Ci wspolczuje..:evil_lol:znaczy tej wizyty:cool1:

Posted

Dzien dobry deszczowe:cool1:

zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p
ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu:
[COLOR=#000000]a gdzie Ty w tych kaloszach będziesz chodzić:razz:[/COLOR][/quote]

Ewa ja nie chadzam z psami po chodniczkach,tylko w łąki wchodze a jak ze 2-3 dni poleje to ja do domu przychodze w mokrych butach i spodniach..dlatego takie kalosze sa dla mnie idealnym rozwiazaniem..:cool3: i buty sie nie niszcza i mokro nie mam..

Justyna fotki eh znow nie mam weny...:roll: ale moze kiedys..

Posted

Cześć Daria:loveu: Gumowce napewno śliczne :)
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Ula a do mnie to nawet nie zaglądasz:shake: zapomniałyście juz o mnie:-([/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pegaza']Dzien dobry deszczowe:cool1:

zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p
ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol:[/quote]
Cze Daria :multi:

O jaaaa.. sama bym chciała sobie w takich kaloszach pochodzić :loveu:

Posted

Cze dziolszki:p
Ula ja kremowek nie lubie..daj maliny:eviltong: a dziekuje niedziela zakupowa byla

Be to sobie spraw:eviltong:

Jeny Ania a ja tez zapomniala:oops:

jak bede miec chwile to porobie fotki gumoka:cool1:

jutro mam dzien odnowy czyli fryzjera i kosmetyczke:cool1:
bede nowa ulepszona:evil_lol: