dysia-u Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='dzasta']Wy macie nudy a ja dzisiaj latam :D Załatwiałam badania przed operacją :shake:[/quote] uuuu przegapiłyśmy smutne wieści . Ale już trzymamy kciuki i przesyłamy pozytywną energię. :lol: Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 cze Sąsiadko :loveu: nie narzekaj na nudę - też z chęcią bym się ponudziła... Quote
dzasta Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [B]dysia-u [/B]dziękuję Ci bardzo i odbieram przesłaną energię :razz: A D-E gdzieś TY :D A ja dzisiaj byłam się zrelaksować i byłam na kabaretach tzn konkretnie na Neo-Nówce i taks ie wyśmiałam że mnie brzuch boli :roll: Quote
Magda Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Neo-Nówka ją świetni. Ten facet to rozbawia mnie na sam jego widok:evil_lol: Ostatnio polubiłam też Łowców.B, ale moimi faworytami są KMN. Hej! Dzisiaj jestem sama to szaleję:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='dzasta'][B]dysia-u [/B]dziękuję Ci bardzo i odbieram przesłaną energię :razz: A D-E gdzieś TY :D A ja dzisiaj byłam się zrelaksować i byłam na kabaretach tzn konkretnie na Neo-Nówce i taks ie wyśmiałam że mnie brzuch boli :roll:[/quote] jak to gdzie w gorach hacjende ogladalam:eviltong: ale nic z tego nie bierzemy:shake: poczekamy bez pospiechu moze sie cos trafi lepszego.. a tez ich lubie heheh Witajcie dziewoszki:cool3: Quote
dysia-u Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cześc Daria :lol: jak tam niedzielne samopoczucie? głowa na karku ?, nie boli?;) Quote
ewa2909 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cze Daria niedzielnie-wieczornie:multi: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='dysia-u']Cześc Daria :lol: jak tam niedzielne samopoczucie? głowa na karku ?, nie boli?;)[/quote] glowa dzis nie ale gardlo tak:placz: cze wieczorne Ula i Ewa:p Quote
tigrunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cze Daria :multi: Jak tam po weekendzie ? Nudzisz się dalej? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Cze :cool3: no ba nudny poniedzialek:evil_lol: ale od jutra mam tydzien zapelniony czyli robotny bardzo:cool1: Quote
dysia-u Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 cześć :lol: jutro sie bycze :evil_lol: mam urodziny Quote
Pegaza Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Cze :cool3: no prosze dziennie by musialy byc takie urodzinki:evil_lol: wlasnie odkrylam ze Niki zgubila tarcze zlotą, osz ale bedzie lament jak wroci z dworu..:roll: nie wiem czy da się wyrobic nową..:roll: Quote
***Paulina*** Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cześć Daria:multi: Buziaczki dla was:loveu: Quote
dzasta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cześć Daria to widzę że masz latania w tym tygodniu jak ja :shake: Quote
ewa2909 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cze Daria:loveu: [COLOR=lemonchiffon]([SIZE=1]to jak jej przyczeiłaś tą tarcze:mad:)[/SIZE][/COLOR] Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Pegaza']Cze :cool3: no ba nudny poniedzialek:evil_lol: ale od jutra mam tydzien zapelniony czyli robotny bardzo:cool1:[/quote] tylko się na śmierć nie zapracuj :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Witam Paula Dzasta Ula i Ewa:loveu: tarcza sie znalazla byla w piorniku uff Ula wczoraj machlam 11 okien,dzis 3 lazienki + 5 okien i takie tam sprzatanko odkurzanko..a jutro mnie czekaja okna panaromiczne matko jedyna :roll: na calą sciane...plecory mnie dzis tak bolą ze ledwo siedze..:roll: ale cos za cos..:cool1: Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Pegaza']Witam Paula Dzasta Ula i Ewa:loveu: tarcza sie znalazla byla w piorniku uff Ula wczoraj machlam 11 okien,dzis 3 lazienki + 5 okien i takie tam sprzatanko odkurzanko..a jutro mnie czekaja okna panaromiczne matko jedyna :roll: na calą sciane...plecory mnie dzis tak bolą ze ledwo siedze..:roll: ale cos za cos..:cool1:[/quote] no jak się chciało mieć 3 łazienki.... Quote
Magda Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']no jak się chciało mieć 3 łazienki....[/quote] hehe, a ja myślałam, że 3 okna w łazience, ale w sumie nie wiem co gorsze:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']no jak się chciało mieć 3 łazienki....[/quote] heh chyba nie myslisz ze ja mam w domu 3 lazienki:evil_lol::cool1: Magda w kazdej sa po 2 okna + kafelki po sufit... Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie było by kłopotu,każdy by miał swoją:evil_lol: Cze Daria:loveu: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='ewa2909']Nie było by kłopotu,każdy by miał swoją:evil_lol: Cze Daria:loveu:[/quote] cze:loveu: ta tylko kto by sprzatal te dwie pozostale? pewno ja:roll: Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='ewa2909']Nie było by kłopotu,każdy by miał swoją:evil_lol: Cze Daria:loveu:[/quote] ale czy myłby swoją ??!! :roll: Quote
Recommended Posts