Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry:B-fly:
Asia i Be dzialka ta jest z godzine drogi od nas wiec czeste wizyty nie wchodza w rachube..po zatym tesciowa moja ma dzialke swoja szwagierka rowniez..kuzynka rowniez.. a jesli juz ma ktos przyjechac do mamy to wczesniej dawaja znac telefonicznie..tylko tak se mysle na spokojnie czy dobrze miec dzialke obok mamy:roll: chodzi o to ze w zasadzie czy pojade na swoja za ktora zaplace to moglabym siedziec za darmo u mamy nie?:evil_lol:;) po zatym lepiej by bylo jakby to bylo na innej alejce np.,no wiecie niby osobno a caly czas mam ich kolo siebie..:roll: a znajac ich to by bylo zrob to tak daj to tam..i chyba bym tego nie zniosla..i juz tak mysle czy to dobry pomysl..:roll:

Ula oki jak bedzie mi sie chcialo to je zrobie..:p

i wogole cze wszystkim ktorzy mnie odwiedzili:loveu:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja Mum też ma działkę i w sumie bardzo blisko ode mnie ale na szczęście częstych gości nie ma :D A ja to bym chciała taką działkę ale gdzieś dalej na wsi gdzie cisza i spokój i takie tam :eviltong:
Ale jak na razie latamy i załatwiamy z naszą działką ale budowlaną co by wreszcie zacząć budować nasze marzenie :D

Posted

[quote name='dzasta']Moja Mum też ma działkę i w sumie bardzo blisko ode mnie ale na szczęście częstych gości nie ma :D A ja to bym chciała taką działkę ale gdzieś dalej na wsi gdzie cisza i spokój i takie tam :eviltong:
Ale jak na razie latamy i załatwiamy z naszą działką ale budowlaną co by wreszcie zacząć budować nasze marzenie :D[/quote]
no budowlana tez bym chciala ale to sie narazie nie spelni..:roll:

Posted

[quote name='eria']ja bym nie kupowała w takiej sytuacji jak Twoja tej działki ;) zupełnie bez sensu.[/quote]
no Ania tez tak mysle po co mi dzialka obok mamy...:roll: jak moge u mamy byc ..
.jedynie ze
to bedzie moja wlasnosc ...i posadze se co chce..i swoich znajomych od czasu do czasu przyjme..:roll: ale mam dylemat kuna zachcialo mi sie myslec o kupnie dzialki:roll:

Posted

Daria a jakby tak kupić tą działkę tak z parę km dalej chociaż od rodziców ? Ja bym nie poszła na takie coś, że rodzice by mogli pieszo sobie przyjść .. tak kawałek dalej i już by im się nie chciało i nie nawiedzali by Cię z pomysłami co w ogródku posadzić np. :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Cze :loveu:[/quote]
o boziu nie widzialam Cie wczesniej:oops:
no cze wieczorne:cool3:
chyba jednak ją nie kupie, jechac zobaczyc moge a co bede miec rozeznanie bynajmniej..co kto ma na wyposazeniu..

Posted

[quote name='tigrunia']Daria a jakby tak kupić tą działkę tak z parę km dalej chociaż od rodziców ? Ja bym nie poszła na takie coś, że rodzice by mogli pieszo sobie przyjść .. tak kawałek dalej i już by im się nie chciało i nie nawiedzali by Cię z pomysłami co w ogródku posadzić np. :evil_lol:[/quote]
ni ma dalej jak narazie...:shake:

Posted

[quote name='dysia-u']Daria , dobrze kombinujesz z tą działką. Lepiej dalej a najlepiej jeszcze budowlaną. A jak ci się zachce dwór postawić ? :evil_lol:[/quote]
yy ja tam malo wymagajaca jestem styknie parterowka:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']ni ma dalej jak narazie...:shake:[/quote]
Zapraszam w moje strony, tu takie parteróweczki jak grzyby po deszczu rosną:crazyeye:

Cze wieczorkowe:loveu:

Posted

[quote name='laurin']Zapraszam w moje strony, tu takie parteróweczki jak grzyby po deszczu rosną:crazyeye:

Cze wieczorkowe:loveu:[/quote]
Cze Aniu:loveu:
tia u nas tez bym sie miejsca znalazlo ale kasy nie ma tyle:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aniu:loveu:
tia u nas tez bym sie miejsca znalazlo ale kasy nie ma tyle:cool1:[/quote]
aaaaaaaaaa nawet nie mów:roll: też bym chciała SWÓJ WŁASNY domek, zamiast tej dobudówki... ale się boimy w kredyt wchodzić :-(

Posted

[quote name='laurin']aaaaaaaaaa nawet nie mów:roll: też bym chciała SWÓJ WŁASNY domek, zamiast tej dobudówki... ale się boimy w kredyt wchodzić :-([/quote]
no widzi Ty dalej bedziesz mieszkac gdzie mieszkasz a ja tak samo..:roll:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Daria. Jak chcesz poplewić na działce zapraszam na moją :multi: zaczęliśmy już zbiór winogron. Coś ci się zawsze zwartnie :lol:[/quote]
ja nie chce plewic ja chcem miec soczysta trawke i iglaki i nic poza tym:eviltong:

Posted

Cze Daria:loveu:

[quote name='dysia-u']Cześć Daria. Jak chcesz poplewić na działce zapraszam na moją :multi: zaczęliśmy już zbiór winogron. Coś ci się zawsze zwartnie :lol:[/quote]
Mam gdzieś w pracy świetny przepis na wódeczke z winogronem:evil_lol: