Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Teren ogrodkowy:p ale m-a twierdzi ze woli tam kupic niz u nas...wlasnie z uroku na te miejsce... on jest w niej zakochany na zaboj:cool1: Quote
ewa2909 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cze Daria:multi: Pikne panienki:loveu: a i adorator niczego sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dzien doobry :lol: Twoje dziewczyny jak zwyke piekne :loveu::loveu: [COLOR=mediumturquoise]Trzymam kciuki za prace[/COLOR];) Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Witam w srodku tygodnia:cool3: dzieki w imieniu dziewczynek..:loveu: Nati czeka mnie rozmowa o zakresie obowiazkow i sie namysle czy dam rade..:roll: ale narazie ciii moje dziecko poszlo dzis do szkoly do 4 klasy biedna znow sie musi uczyc..:roll: a ja musialam wczesnie wstac z tego powodu..:roll: zara znikam bo musze obiad zrobic dzis bedzie chinszczyzna:cool3: ale potem znow wpadne. co do dzialki to decyzja zapadla ale nie wiemy czy sie zgodzi na naszą cene bo na jego cenę my sie nie zgadzamy:roll::evil_lol:albo sie dogadamy albo nie... Quote
Aga76 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Pegaza']czeka mnie rozmowa o zakresie obowiazkow i sie namysle czy dam rade..:roll: ale narazie ciii [/quote] phi... no pewnie, że dasz radę !!! :loveu: Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Aga76']phi... no pewnie, że dasz radę !!! :loveu:[/quote] oj nie wiem nie wiem takiej pracy jesio nie wykonywalam wiec mam obawy zebym siary nie zrobila sobie:evil_lol: ide do kuchni smazyc pieczarki oraz papryke.. Quote
Aga76 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Pegaza']oj nie wiem nie wiem takiej pracy jesio nie wykonywalam wiec mam obawy zebym siary nie zrobila sobie:evil_lol: ide do kuchni smazyc pieczarki oraz papryke..[/quote] Pewnie zaraz zacznie pachnieć :roll: Nie zrobisz siary :p Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Zjadlabym ta Twoja chinszczyzne :loveu: Quote
dzasta Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 O i wzięła i się zasmażyła i nie zagląda a nam ślinka cieknie :( Quote
tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cze Daria :multi: Co do kompa to musowo zanieś do jakiegoś informatyka! Jestem pewna, że odzyska stracone dane ;) Co do pracy - trzymam kciuki, żeby była lekka i przyjemna :loveu: No a co do działki to sama jestem na etapie szukania :loveu: Ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie .. na razie siedzę na necie i szukam, przeglądam, podglądam - muszę się w cenach obeznać.. Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Halo Nati Dzasta i Be:loveu: no smaczne wyszlo m-a bardzo smakowalo:eviltong: Be narazie nie ma m-a czasu pogrzebac znow w nim:cool1: a nie znam taniego informatyka:cool1: praca hm ciezka nie bedzie ale boje sie delegacji...:cool1:poki co to byla wstepna rozmowa a potem sie zobaczy czy na tak czy zrezygnuje. co do dzialki mam juz inna na oku duzo ladniejsza niz tamta, domek obity w panelach ladniejszy z tarasem..:cool1:jedynie ogrod do zagospodarowania od podstaw ale koszty tego sa tansze niz rozbudowa domku, ktora by na czekala w tamtym domku...ja nawet nie wiem czy gdzies na focie jej nie mam uchwyconej bym musiala posznupac na fotosiku.. Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Posznupala i znalazla jakies fotki stare to jest widok z okna na pieterku mamy:p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz156.jpg[/IMG] wiocha za dzialkami:p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz097.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz093.jpg[/IMG] i znalazla ja stare fotki moze cos wstawie pozniej lub jutro...dobrze na starym necie mam hehe Quote
pycia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy,pozdrawiamy i zapraszamy do nas:D Quote
ewa2909 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale masz śliczne widoczki od mamci z okna:loveu:Cze Daria:loveu: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cze Daria :loveu: Dzialeczka fajna dopóki cała rodzinka nie bedzie co tydzien zjawiała się w weekend :razz: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Asia przecie rodzina będzie na działce obok :evil_lol: Nie no super okolica Daria - daleko tam od Ciebie z domu? Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 kawaler Somy niczego sobie! nawet zbytniej różnicy między nimi nie widać :evil_lol: ojej, działeczka :loveu: fajnie mieć takie miejsce gdzie zawsze można pojechać i się troszkę wyciszyć oraz odpocząć. Quote
Mała Rita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='tigrunia']Asia przecie rodzina będzie na działce obok :evil_lol: [/quote] toż to jakieś rozwiązanie :evil_lol: u nas wyglada to tak, że co weekend przyjezdza tesciowa jej siostra, dawida kuzynka z mezem i dzieckiem i szlag mnie trafia bo nawet nie moge polezec bezczynnie na materacu bo akurat zawsze juz ktos lezy :angryy: ostatnio nawet nie jezdze tam bo juz nie chce sie denerwowac :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Mała Rita'](...) i szlag mnie trafia bo nawet nie moge polezec bezczynnie na materacu bo akurat zawsze juz ktos lezy :angryy: ostatnio nawet nie jezdze tam bo juz nie chce sie denerwowac :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Biedna :evil_lol: Za częste wizyty gości też męczące nie? Czasem to już się opędzić nie można, jak się gościom za bardzo spodoba działkowanie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='madziasto4']:roflt: Biedna :evil_lol: Za częste wizyty gości też męczące nie? Czasem to już się opędzić nie można, jak się gościom za bardzo spodoba działkowanie :evil_lol:[/quote] oj tak :evil_lol: Quote
laurin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/154.jpg[/url] :evil_lol: Cześć Daria:loveu: Quote
Recommended Posts