Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam w srodku tygodnia:cool3:
dzieki w imieniu dziewczynek..:loveu:

Nati czeka mnie rozmowa o zakresie obowiazkow i sie namysle czy dam rade..:roll: ale narazie ciii

moje dziecko poszlo dzis do szkoly do 4 klasy biedna znow sie musi uczyc..:roll:
a ja musialam wczesnie wstac z tego powodu..:roll:

zara znikam bo musze obiad zrobic dzis bedzie chinszczyzna:cool3:
ale potem znow wpadne.
co do dzialki to decyzja zapadla ale nie wiemy czy sie zgodzi na naszą cene bo na jego cenę my sie nie zgadzamy:roll::evil_lol:albo sie dogadamy albo nie...

Posted

[quote name='Pegaza']czeka mnie rozmowa o zakresie obowiazkow i sie namysle czy dam rade..:roll: ale narazie ciii
[/quote]

phi... no pewnie, że dasz radę !!! :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']phi... no pewnie, że dasz radę !!! :loveu:[/quote]
oj nie wiem nie wiem takiej pracy jesio nie wykonywalam wiec mam obawy zebym siary nie zrobila sobie:evil_lol:
ide do kuchni smazyc pieczarki oraz papryke..

Posted

[quote name='Pegaza']oj nie wiem nie wiem takiej pracy jesio nie wykonywalam wiec mam obawy zebym siary nie zrobila sobie:evil_lol:
ide do kuchni smazyc pieczarki oraz papryke..[/quote]

Pewnie zaraz zacznie pachnieć :roll:

Nie zrobisz siary :p

Posted

Cze Daria :multi:

Co do kompa to musowo zanieś do jakiegoś informatyka! Jestem pewna, że odzyska stracone dane ;)
Co do pracy - trzymam kciuki, żeby była lekka i przyjemna :loveu:
No a co do działki to sama jestem na etapie szukania :loveu: Ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie .. na razie siedzę na necie i szukam, przeglądam, podglądam - muszę się w cenach obeznać..

Posted

Halo Nati Dzasta i Be:loveu:
no smaczne wyszlo m-a bardzo smakowalo:eviltong:

Be narazie nie ma m-a czasu pogrzebac znow w nim:cool1: a nie znam taniego informatyka:cool1:

praca hm ciezka nie bedzie ale boje sie delegacji...:cool1:poki co to byla wstepna rozmowa a potem sie zobaczy czy na tak czy zrezygnuje.

co do dzialki mam juz inna na oku duzo ladniejsza niz tamta, domek obity w panelach ladniejszy z tarasem..:cool1:jedynie ogrod do zagospodarowania od podstaw ale koszty tego sa tansze niz rozbudowa domku, ktora by na czekala w tamtym domku...ja nawet nie wiem czy gdzies na focie jej nie mam uchwyconej bym musiala posznupac na fotosiku..

Posted

Posznupala i znalazla jakies fotki stare
to jest widok z okna na pieterku mamy:p
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz156.jpg[/IMG]
wiocha za dzialkami:p
[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz097.jpg[/IMG]

[IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Obraz093.jpg[/IMG]
i znalazla ja stare fotki moze cos wstawie pozniej lub jutro...dobrze na starym necie mam hehe

Posted

kawaler Somy niczego sobie!
nawet zbytniej różnicy między nimi nie widać :evil_lol:

ojej, działeczka :loveu:
fajnie mieć takie miejsce gdzie zawsze można pojechać i się troszkę wyciszyć oraz odpocząć.

Posted

[quote name='tigrunia']Asia przecie rodzina będzie na działce obok :evil_lol:
[/quote]

toż to jakieś rozwiązanie :evil_lol:

u nas wyglada to tak, że co weekend przyjezdza tesciowa jej siostra, dawida kuzynka z mezem i dzieckiem i szlag mnie trafia bo nawet nie moge polezec bezczynnie na materacu bo akurat zawsze juz ktos lezy :angryy:
ostatnio nawet nie jezdze tam bo juz nie chce sie denerwowac :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita'](...) i szlag mnie trafia bo nawet nie moge polezec bezczynnie na materacu bo akurat zawsze juz ktos lezy :angryy:
ostatnio nawet nie jezdze tam bo juz nie chce sie denerwowac :evil_lol:[/QUOTE]
:roflt: Biedna :evil_lol: Za częste wizyty gości też męczące nie? Czasem to już się opędzić nie można, jak się gościom za bardzo spodoba działkowanie :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']:roflt: Biedna :evil_lol: Za częste wizyty gości też męczące nie? Czasem to już się opędzić nie można, jak się gościom za bardzo spodoba działkowanie :evil_lol:[/quote]

oj tak :evil_lol: