***Paulina*** Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cześć:multi: Co tam u was słychać??? Quote
ewa2909 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cze Daria:loveu: Czytałam że coś Cię boli:shake::shake::shake: Quote
Aga76 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Pegaza']pozyczyc Ci moją moja sie dluzy i nudzi mi sie:cool1: [/quote] Chętnie, bardzo chętnie !!! Poproszę na początek kilka dób :cool1: Quote
Pegaza Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu: Czytałam że coś Cię boli:shake::shake::shake:[/quote] Cze Ewa i Asia i Paula:cool3: coz dzis to mnie boli sama nie wiem co:-( chyba serducho po utracie danych na laptopie czytaj(wszystkie fotki):placz:wakacyjne itp:placz: jestesmy z m-a zalamani..adresy rozne potrzebne dokumenty wsio zniklo:placz: Aga bierz wszystkie doby mi juz nie sa potrzebne...buuu Quote
Aga76 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dobra, to biorę :cool1: Wzięłam... O kurka, fatalnie... :glaszcze: Nie ma szans na odratowanie danych? Quote
Pegaza Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Cze Aga:p eh narazie laptop jest nie uzywany..nie wiem czy sie da jakims programem to przywrocic ja w to watpie..:-( mam pare fotek na photobucku, nk i tu tyle mi zostalo z wakacyjnych wspomnien..:-(wczoraj m-a chcial laptopa wyrzucic oknem taki byl nerwus:roll: a z niusow dzis jedziem zobaczyc dzialke:cool1: w gorach,beda dziewczyny mialy gdzie biegac..:p aa snilo mi sie ze zima jest za oknem brrr Quote
madziasto4 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O rany, ale pech, ja bym do specjalisty poleciała dane ratować, może się uda... Quote
laurin Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cześć Daria:loveu: kurcze przerąbane:shake: wiem że jest taki program który cofa system do jakiejś daty wstecz... wiem bo mój Łukasz go używa dość często:cool1: i nawet w telefonie:roll: Quote
Nati28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy :loveu: Co do laptopa to wspolczuje-zlosliwosc rzeczy martwych :mad: A dzialki w gorach zazdroszcze :oops: Quote
ewa2909 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cze Daria:loveu:Widze że nieciekawie u Ciebie z komputerkiem:shake: Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Witamy wrzesniowo ale slonecznie i bardzo cieplo:loveu: dzieki za pocieszenie narazie laptop stoi m-a nie ma czasu zajrzec wiec nie wiem co dalej z fotkami bedzie... coz dzialka jest ale domek malawy eh m-a snuje mi tu wizje rozbudowy ale jakos sie tak nie zachwycam jak on, bo ja sama nie wiem czy Az tak bardzo tej dzialki chce:roll: narazie sie dalam na wstrzymanie zeby to na spokojnie przemyslec.. a z niusow hm wczoraj dostalam propozycje pracy :cool1: i narazie Wam nie powiem jakiej zeby nie zapeszyc..:eviltong: Quote
dzasta Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 O to trzymamy :kciuki: za pracę A co do działki musicie się jeszcze porządnie zastanowić :roll: Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='dzasta']O to trzymamy :kciuki: za pracę A co do działki musicie się jeszcze porządnie zastanowić :roll:[/quote] dzieki Dzasta:loveu: wlasnie ale widze ze m-a napalony jak nigdy:cool1: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A co to za działka? :hmmmm: Letniskowa? Quote
Sara_i_Aris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć D-E :multi: Wpadłam się przywitać i lecę dalej. Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Madziu no przecie nie rolna:evil_lol: a to jest najzwyklejsza dzialka-ogrodek u Was:cool1: z widokiem na gory ostatnie fotki byly wlasnie od mamy z dzialki, niedaleko jest wlasnie ta "nasza" .Tereny fajne za lasem,sarny podchodza bliziutko :loveu:w malej wiosce gdzie sa pola i kilka domostw oraz pasace sie mucki :cool1: cze Paula oraz Sara:multi::loveu: Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ostatnie fotki ktore wrzucilam wczesniej na photobucka :-( Liv:pniewyrazna ale mi sie podobala:cool1: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/088.jpg[/IMG] zagramy w grzybka Pipi?:lol: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/107.jpg[/IMG] a ten ciagle cos ode mnie chcial ale nie wiedzialam co:evil_lol::cool1: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/154.jpg[/IMG] i byly jeszcze inne ale juz nie bedzie:-( Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/088.jpg[/url] Eh... A ja znowu podziwiam jej piękne włosy:loveu: Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='***Paulina***'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/088.jpg[/URL] Eh... A ja znowu podziwiam jej piękne włosy:loveu:[/quote] dziekujemy:oops::loveu: ja tez je lubie :eviltong: dlatego ma zapuszczone:p Quote
dzasta Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale Soma miała adoratora hehehe Musiałabyś jej miłość dosłownie i w przenośni podtrzymać :eviltong: E to fajna działeczka ale to taka na terenie ogródków działkowych czy takie luźne działeczki rekreacyjne ? Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Aleś dowciapna no :diabloti: Pytam czy letniskowa czy budowlana :razz: No bo ta nasza letniskowa to jest właśnie grunt rolny :evil_lol: Quote
Recommended Posts