Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 D-E, Ty czytasz dużo książek - czytałaś coś H.Cobena? On pisze thrillery/kryminały...ponoć bardzo dobre i wciągające...zamówiłam kilka jego tytułów na allegro. zamówiłam też [I]Zmierzch[/I] (ale tylko 1 część bo nie wiem czy mi się spodoba) i jeszcze [I]Kwiat Pustyni[/I] i [I]Skrzywdzoną[/I]... czytałaś coś z tego? Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Kasia']D-E, Ty czytasz dużo książek - czytałaś coś H.Cobena? On pisze thrillery/kryminały...ponoć bardzo dobre i wciągające...zamówiłam kilka jego tytułów na allegro. zamówiłam też [I]Zmierzch[/I] (ale tylko 1 część bo nie wiem czy mi się spodoba) i jeszcze [I]Kwiat Pustyni[/I] i [I]Skrzywdzoną[/I]... czytałaś coś z tego?[/quote] nie znam tego bo ja lubie czytac ksiazki z humorem:shake: kryminaly kiedys czytalam teraz wole cos lzejszego.. Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 no to zobaczymy co to jest, czytałam że dość dobre a ja lubię takie książki w typie thrillera czy kryminału... Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Kasia']no to zobaczymy co to jest, czytałam że dość dobre a ja lubię takie książki w typie thrillera czy kryminału...[/quote] aa sie zobaczy jak przeczytasz najwyzej wystawisz tez na allegro:p Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Pegaza'] aa sie zobaczy jak przeczytasz najwyzej wystawisz tez na allegro:p [/QUOTE] nie warto, to nie kosztowało wiele kasy a moja mama na pewno je weźmie bo Ona wszystko czyta :p Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Kasia']nie warto, to nie kosztowało wiele kasy a moja mama na pewno je weźmie bo Ona wszystko czyta :p[/quote] to tak jak moja zreszta te czytanie to po niej mam:lol: Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jak trafie na dobrą i wciągającą książkę to czytam tak długo aż przeczytam, no chyba ze oczy juz tak ciężkie że nie idzie to wtedy rano nawet przy myciu zębów czytam byle tylko do konca :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 heh to az tak to nie mam ze przy myciu zebow ale do wc to biore:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Aga76']Cześć, jak się Pipi miewa?[/quote] :cool1: Siema, sie ma dobrze:lol: rybke dzis robie a Wy co smakowitego macie?:p ogarnelam chalupe i czas wolny:siara: Quote
dzasta Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja jeszcze nie mam planów obiadowych na dzisiaj lecę do sprzątania :eviltong: Quote
dysia-u Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a ja na jutro mam w planie kluski na parze z sosem mięsnym .Mówie wam , pychota. Quote
ewa2909 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='dysia-u']a ja na jutro mam w planie kluski na parze z sosem mięsnym .Mówie wam , pychota.[/quote] Cze :multi:Daria Uluś szkoda że tak daleko mieszkasz:eviltong: Quote
Pegaza Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Cze dziewczyny:loveu: a ja mam smaka na placki ale mi sie ich trzec nie chce:roll: Quote
dzasta Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A ja dzisiaj miałam luz bo koleżanka mnie w porze obiadowej odwiedziła a mąż sam się oporządził...i to lubię :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Przyszłyśmy się przywitać, bo dawno nas tu nie było :oops: :oops: Czekamy na jakieś nowe fotki :) Miłego weekendu! :lol: :loveu: Quote
Pegaza Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Cze Arabeska Gosia i Dzasta:loveu: ja tez zycze slonecznej niedzieli:p Quote
ewa2909 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Arabeska Gosia i Dzasta:loveu: ja tez zycze slonecznej niedzieli:p[/quote] My też wpadliśmy się przywitać niedzielnie:loveu: Quote
Pegaza Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='ewa2909']My też wpadliśmy się przywitać niedzielnie:loveu:[/quote] Cze Ewa:multi: moze cos dzis porobie o ile baterie sa naladowane..:roll: Quote
dzasta Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witaj DE już prawie wieczornie :D My dzisiaj leniwie bo upał niemiłosierny :( Quote
Pegaza Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='dzasta']Witaj DE już prawie wieczornie :D My dzisiaj leniwie bo upał niemiłosierny :([/quote] Cze wieczorne :cool1: i nie zrobila bo aparatu zapomniala:roll: Quote
dysia-u Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 uuuuuu :placz: koniec weekendu. Do następnego jeszcze tyyyyyle dni uuuu:placz: Quote
Recommended Posts