Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Pegaza']w zasadzie to bylo spotkanie po zielonej szkole...z pokazowka fotek na dvd..:cool1:[/quote] A poczęstunek był? :razz: Quote
ewa2909 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Pegaza']w zasadzie to bylo spotkanie po zielonej szkole...z pokazowka fotek na dvd..:cool1:[/quote] A było coś ciekawego na tych fotkach:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Aga76']A poczęstunek był? :razz:[/quote] byl :cool1: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='ewa2909']A było coś ciekawego na tych fotkach:evil_lol:[/quote] noo fotki dzieci i morza:lol: Quote
dysia-u Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Pegaza']byl :cool1:[/quote] a co było dobrego??:cool3: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']byl :cool1:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć o poranku. Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 I ja też się doskrobałam z rana :multi: ale zdjęć nie widzę:cool1: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']I ja też się doskrobałam z rana :multi: ale zdjęć nie widzę:cool1:[/quote] Cze Aga Ula i Ania:multi: Ula jakies ciastka..kawa i herbata:p Ania i nie zobaczysz :evil_lol: cos tam porobie moze jutro lub w niedziele.. Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza'] cos tam porobie moze jutro lub w niedziele..[/quote] A co konkretnie? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76']A co konkretnie? :evil_lol:[/quote] fotki poscielowe z w roli glownej Liv i Pipi:evil_lol: czy ja Wam mowilam ze moje dziecie bedzie miala po trzeci zlota tarcze:multi::loveu: bedzie jutro wyrozniona na srodku boiska:multi: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76']pościelowe... super :cool3: GRATULACJE :klacz::klacz::klacz:[/quote] dzieki tez sie ciesze:loveu::multi: mykne na chwile pod prysznic..i miesa musze pilnowac..:roll: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']fotki poscielowe z w roli glownej Liv i Pipi:evil_lol: czy ja Wam mowilam ze moje dziecie bedzie miala po trzeci zlota tarcze:multi::loveu: bedzie jutro wyrozniona na srodku boiska:multi:[/quote] pościelowe... super :cool3: GRATULACJE :klacz::klacz::klacz: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']dzieki tez sie ciesze:loveu::multi: mykne na chwile pod prysznic..i miesa musze pilnowac..:roll:[/quote] zuch córcia :loveu: A co robisz z mięsem pod prysznicem? :evil_lol: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']fotki poscielowe z w roli glownej Liv i Pipi:evil_lol: czy ja Wam mowilam ze moje dziecie bedzie miala po trzeci zlota tarcze:multi::loveu: bedzie jutro wyrozniona na srodku boiska:multi:[/quote] to teraz są złote tarcze:crazyeye: to pewnie coś jak czerwony pasek:razz: no to gratuluję zdolnej córci:multi: mamę pewnie duma już rozpiera, a co dopiero będzie podczas wyróżnienia:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']mamę pewnie duma już rozpiera, a co dopiero będzie podczas wyróżnienia:evil_lol:[/quote] Oby nam tylko nie pękła ;) :evil_lol: Niki może liczyć w szkole na jakąś nagrodę rzeczową? Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76'] A co robisz z mięsem pod prysznicem? [/quote] :evil_lol: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76']Oby nam tylko nie pękła ;) :evil_lol: Niki może liczyć w szkole na jakąś nagrodę rzeczową?[/quote] oby oby:cool3: za moich czasów nagrody to były książki :p Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']oby oby:cool3: za moich czasów nagrody to były książki :p[/quote] .... :evil_lol: za moich tyż, i można było sobie czasem wybrać jakiś tytuł :grins: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76'].... :evil_lol: za moich tyż, i można było sobie czasem wybrać jakiś tytuł :grins:[/quote] eee no to wypasik mieliście :evil_lol: u nas dawali jak chcieli:cool1: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']eee no to wypasik mieliście :evil_lol: u nas dawali jak chcieli:cool1:[/quote] :megagrin: cudnie było, hihihi Co DE tyle czasu robi z tym mięsem? Włosy mu myje czy jak? :roll: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76']:megagrin: cudnie było, hihihi Co DE tyle czasu robi z tym mięsem? Włosy mu myje czy jak? :roll:[/quote] depiluje ewentualnie :hmmmm: Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']depiluje ewentualnie :hmmmm:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 No wiec tak dotychczas corka dostawala ksiazke taką jaka dala jej pani -teraz mogla sobie wybrac wybrala o przyrodzie..:cool1: tia i myla wlosy i miesko przyprawila.:evil_lol:.tera sie gotuja kartofle.. z psami przyszlam psy ledwo zywe..z slonca...:roll: i widzialam kota ktory sie czail na bazanta i slyszalam i slysze nawet teraz jak bazant daje jakies dzwieki cos czuje ze kot go dopadl..a bazancik kona..:roll: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']No wiec tak dotychczas corka dostawala ksiazke taką jaka dala jej pani -teraz mogla sobie wybrac wybrala o przyrodzie..:cool1: tia i myla wlosy i miesko przyprawila.:evil_lol:.tera sie gotuja kartofle.. z psami przyszlam psy ledwo zywe..z slonca...:roll: i widzialam kota ktory sie czail na bazanta i slyszalam i slysze nawet teraz jak bazant daje jakies dzwieki cos czuje ze kot go dopadl..a bazancik kona..:roll:[/quote] to duży ten kot musiał być że bażanta dołapał :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']to duży ten kot musiał być że bażanta dołapał :evil_lol:[/quote] ja tak mysle ze to on go dopadl bo widzialam go a za chwile slysze juz wrzaski :roll: Quote
Recommended Posts