karkakarka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja też do pracy :)... ale ten weekend szybko leci :0 Quote
*Jot* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cześć Daria !! I jak? Prasujesz tą bluzeczkę czy nie? :roll: Quote
slawi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 karkakarka napisał(a):Ja też do pracy :)... ale ten weekend szybko leci :0 i ja też do roboty, weekend jest stanowczo za krótki:( Quote
Pegaza Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Daria !! I jak? Prasujesz tą bluzeczkę czy nie? :roll: Narazie nie ;) a jak beda dziwnie patrzec to uprasuje hehe ja mam w srode wolne dziewczynki:grins: i piatek i chyba sobota :hmmmm: lub niedziela.. wiec nie ma zle:cool3: Quote
kiniaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 hej Daria :multi: co do wolnego to ja teraz przed cały semestr będę mieć piątki wolne, a w czwartki tylko 1,5h :evil_lol: to się nazywa życie.... ale pewnie strasznie się przez to rozleniwie :( Quote
chrupcia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 kiniaaa napisał(a):hej Daria :multi: co do wolnego to ja teraz przed cały semestr będę mieć piątki wolne, a w czwartki tylko 1,5h :evil_lol: to się nazywa życie.... ale pewnie strasznie się przez to rozleniwie :( Ale Ci dobrze Kinia!! też tak chce! ... :roll: :eviltong: chociaż w sumie piątków nie mam złych tylko 4lekcje ;) Quote
megi82 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 cześć byłam,poczytałam,ale nowych fot nie widziałam ;/ Quote
Pegaza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 megi82 napisał(a):cześć byłam,poczytałam,ale nowych fot nie widziałam ;/ Hm Megi bo nie ma co pokazywac..;) weny nie mam.. Quote
*Jot* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Cześć Daria !! A ja mam fotki,ale też nie mam weny żeby je wstawić :roll: Quote
Pegaza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jeny ale dzisiaj mialam sen o Somie..ze mieszkalam z moimi rodzicami i kazali mi Some oddac do schroniska no i ją oddalam :roll:..i w tym snie męczylo mnie to ze musialam ją oddac i poszlam ją zobaczyc widzialam ją w kojcu obok buda i nastepny kojec z psem..i ona widzac mnie znow zaczyna piszczec ja nie moglam na to patrzec i ucieklam ale pozniej poszlam po nia i ją przemycilam do domu ze niby na chwile na spacer ją zabralam i pamietam ze Soma bardzo sie cieszyla jak w domu znow byla ale mnie ciagle meczylo ze jak tata sie dowie ze ona znow z nami jest ze kaze znow mi ją oddac do schronu..ale nie doczekalam tego momentu bo sie obudzilam ..;) dlaczego ja w kazdym snie slysze jak ona piszczy za nami..albo na moj widok..czy to cos moze znaczyc..:roll: eh.. a tak wogole to korzystam z dnia wolnego bylam juz w tesco na zakupach paczki mają w promocji po 55 gr sztuka hehe a ze mam dzis gosci to je kupilam heh teraz ide do fryca henne nalozyc na brwi i potem mieszkanie musze wypucowac a potem klachy z kuzynką jeszcze mnie kusi isc na solarke ale zobacze ... to narazie milego dnia:) Quote
*Jot* Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Daria będę brutalna.Soma piszczy za Wami !! Jak tam pączusie zjedzone ? :D Cześć :multi: Quote
tigrunia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jolka ma rację.. Somka tęskni po prostu :-( Quote
Marzena* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Hej zabiegana Dario ;) Tak to wyszło : Jutro wysyłam tylko potwierdź czy adres się nie zmienił ;) Quote
dysia-u Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Daria sobie wykupiła fure ciuchów , dobrze że i pieskom nie żałuje Quote
Pegaza Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Marzena* napisał(a):Hej zabiegana Dario ;) Tak to wyszło : Jutro wysyłam tylko potwierdź czy adres się nie zmienił ;) Marza cudnie no i w koncu Liv przestanie mi przynosic zwiedle krzaki do domu hehe kurcze czyli wychodzi z tego ze tam gdzie jest teraz Soma wcale jej nie podoba:roll: A co jak mi i jej sie spodoba to zamowie jej jeszcze jedno hehe Quote
Paulinka10 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No prosze,to i piesy na wiosne bedą odświeżone;) Cześć Daria! Quote
*Jot* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 tigrunia napisał(a):Jolka ma rację.. Somka tęskni po prostu :-( Widzisz Daria,nie dość,że Jolka to jeszcze mam rację :multi: Cześć :multi: Quote
*Agnieszka* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Daria zapraszam na foty...i wcale nie jest powiedziane że Somce jest żle..może to tylko sen???myślałaś o niej więc Ci się przyśniła?nie zamartwiaj się tym teraz że żle się tam czuję...a może jej żle bo Tobie jest żle? Quote
Marzena* Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Cześć Daria :) Myślę, że Aga ma racje. Ty myślisz o Somie, tęsknisz za nią i pewnie nie do końca pogodziłaś się jeszcze z jej odejściem i stąd te sny ... Quote
Pegaza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Witajcie sobotnio:) wrocil moj laptop wrocil moj M ..:multi: dziwnie mi sie pisze bo ten monitor taki maly w porownaniu do stacjonarnego;) ale za to wygodnie kark mnie juz bolec nie bedzie;) mialam foty na telefonie jak je zgralam i obejrzalam katastrofa:crazyeye: ale cos tam znajde i dam na dogo..:roll: baterie do aparatu sie juz ladują wiec postaram sie o lepsze fotki:) moze macie racje moze ja za duzo o niej mysle..ale inaczej sie nie da..nie wiem ile jeszcze czasu uplynie bym nie myslala o niej bez zalu..i do siebie rowniez..:roll: foty takie byle jakie..:roll: Quote
*Agnieszka* Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tak nie wolno Ci w ogóle myśleć Daria że czujesz żal do siebie..absolutnie!!!Ty jej pomogłaś,zrobiłaś to z tego powodu że ją kochałaś,wiedząc że będziesz cierpieć skróciłaś jej męki ... Quote
Marzena* Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Daria nie możesz mieć żalu do siebie ! Zrobiłaś wszystko co mogłaś i postąpiłaś najlepiej jak mogłaś ... Żal można mieć do losu czy jak kto chce to nazywać, że biedna tak cierpiała :( Ty jej pomogłaś i tylko tak musisz myśleć ... Quote
Recommended Posts