Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Jot* napisał(a):
Cześć Daria !!
I jak? Prasujesz tą bluzeczkę czy nie? :roll:

Narazie nie ;)
a jak beda dziwnie patrzec to uprasuje hehe
ja mam w srode wolne dziewczynki:grins: i piatek i chyba sobota :hmmmm: lub niedziela..
wiec nie ma zle:cool3:

Posted

hej Daria :multi:
co do wolnego to ja teraz przed cały semestr będę mieć piątki wolne, a w czwartki tylko 1,5h :evil_lol: to się nazywa życie.... ale pewnie strasznie się przez to rozleniwie :(

Posted

kiniaaa napisał(a):
hej Daria :multi:
co do wolnego to ja teraz przed cały semestr będę mieć piątki wolne, a w czwartki tylko 1,5h :evil_lol: to się nazywa życie.... ale pewnie strasznie się przez to rozleniwie :(

Ale Ci dobrze Kinia!! też tak chce! ... :roll: :eviltong:

chociaż w sumie piątków nie mam złych tylko 4lekcje ;)

Posted

Jeny ale dzisiaj mialam sen o Somie..ze mieszkalam z moimi rodzicami i kazali mi Some oddac do schroniska no i ją oddalam :roll:..i w tym snie męczylo mnie to ze musialam ją oddac i poszlam ją zobaczyc
widzialam ją w kojcu obok buda i nastepny kojec z psem..i ona widzac mnie znow zaczyna piszczec ja nie moglam na to patrzec i ucieklam ale pozniej poszlam po nia i ją przemycilam do domu ze niby na chwile na spacer
ją zabralam i pamietam ze Soma bardzo sie cieszyla jak w domu znow byla ale mnie ciagle meczylo ze jak tata sie dowie ze ona znow z nami jest ze kaze znow mi ją oddac do schronu..ale nie doczekalam tego momentu bo
sie obudzilam ..;) dlaczego ja w kazdym snie slysze jak ona piszczy za nami..albo na moj widok..czy to cos moze znaczyc..:roll: eh..
a tak wogole to korzystam z dnia wolnego bylam juz w tesco na zakupach paczki mają w promocji po 55 gr sztuka hehe a ze mam dzis gosci to je kupilam heh
teraz ide do fryca henne nalozyc na brwi i potem mieszkanie musze wypucowac a potem klachy z kuzynką jeszcze mnie kusi isc na solarke ale zobacze ...
to narazie milego dnia:)

Posted

Marzena* napisał(a):
Hej zabiegana Dario ;)

Tak to wyszło :

Jutro wysyłam tylko potwierdź czy adres się nie zmienił ;)

Marza cudnie no i w koncu Liv przestanie mi przynosic zwiedle krzaki do domu hehe

kurcze czyli wychodzi z tego ze tam gdzie jest teraz Soma wcale jej nie podoba:roll:
A co jak mi i jej sie spodoba to zamowie jej jeszcze jedno hehe

Posted

Daria zapraszam na foty...i wcale nie jest powiedziane że Somce jest żle..może to tylko sen???myślałaś o niej więc Ci się przyśniła?nie zamartwiaj się tym teraz że żle się tam czuję...a może jej żle bo Tobie jest żle?

Posted

Witajcie sobotnio:)
wrocil moj laptop wrocil moj M ..:multi:
dziwnie mi sie pisze bo ten monitor taki maly w porownaniu do stacjonarnego;)
ale za to wygodnie kark mnie juz bolec nie bedzie;)
mialam foty na telefonie jak je zgralam i obejrzalam katastrofa:crazyeye: ale cos tam znajde i dam na dogo..:roll:
baterie do aparatu sie juz ladują wiec postaram sie o lepsze fotki:)

moze macie racje moze ja za duzo o niej mysle..ale inaczej sie nie da..nie wiem ile jeszcze czasu uplynie bym nie myslala o niej bez zalu..i do siebie rowniez..:roll:

foty takie byle jakie..:roll:

Posted

Tak nie wolno Ci w ogóle myśleć Daria że czujesz żal do siebie..absolutnie!!!Ty jej pomogłaś,zrobiłaś to z tego powodu że ją kochałaś,wiedząc że będziesz cierpieć skróciłaś jej męki ...

Posted

Daria nie możesz mieć żalu do siebie ! Zrobiłaś wszystko co mogłaś i postąpiłaś najlepiej jak mogłaś ...
Żal można mieć do losu czy jak kto chce to nazywać, że biedna tak cierpiała :(
Ty jej pomogłaś i tylko tak musisz myśleć ...