BlackSheWolf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hej. Tak sobie postanowiłam założyć galerię Puszka. Mieszka on u mojej babci w domku jednorodzinnym :) Trafił tam w 1993roku (był taki maluuutki i puchaty). Czyli dość dawno temu ;) i trzeba powiedzieć, że jest młodszy ode mnie o 2 lata ;P Pomimo wieku nadal cieszy się życiem. Choć to już nie te same siły jak był młody. Wystarczy, że pójdzie na 300metrowy spacer i dyszy już jakby przebiegł 5km. Już nie biega jak kiedyś za rowerem. Ale gdy tylko mnie zobaczy to leci już po piłkę ;) po jednym aportowaniu biedaczek nie ma już siły. Nie dowidzi też. Ale musze powiedzieć, że nie widać po nim tak bardzo starości. Ciągle się cieszy i non stop macha ogonkiem :) no i trzeba powiedzieć, że sporo przytył :diabloti: Teraz babcia jest w szpitalu, więc bywam u niego codziennie i gotuje mu obiadki :loveu: kochany psiak :) mam nadzieję, że pomimo tego iż zdjęcia nie będą często, to będziecie tu zaglądać !! :) Quote
Pestka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Tak, strasznie skacza :angryy: http://img216.imageshack.us/img216/5867/img8233yg5.jpg Ale fajny ;) Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kurcze posty skaczą !! :( Pusiak:) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 http://img216.imageshack.us/img216/5867/img8233yg5.jpg jaki słodziak :loveu: No to psiak z mojego rocznika :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Kinguska']Tak, strasznie skacza :angryy: http://img216.imageshack.us/img216/5867/img8233yg5.jpg Ale fajny ;) fajny, fajny :cool3: a jakby inaczej ? :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://img216.imageshack.us/img216/5867/img8233yg5.jpg jaki słodziak :loveu: No to psiak z mojego rocznika :evil_lol: Witamy :) :) Quote
Feigned Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']http://img216.imageshack.us/img216/5867/img8233yg5.jpg jaki słodziak :loveu: No to psiak z mojego rocznika :evil_lol: i z mojego :cool3: ślicznyy :loveu: Quote
Bewarka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hej :) Fajnie, że założyłaś galeryjkę. Śliczny jest :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Feigned napisał(a):i z mojego :cool3: ślicznyy :loveu: no to widze, że Puszek ma sporo rówieśników :D Quote
BlackSheWolf Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Justys95 napisał(a):Hej :) Fajnie, że założyłaś galeryjkę. Śliczny jest :loveu: hej :) dzieki za odwiedziny :) Quote
BlackSheWolf Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Justys95']Boszzzz, śliczna jest :oops: chyba śliczny :eviltong::evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to dobrze napisałam, tylko popatrzyłam na podpis i "Pusia" i myślałam, że się pomyliłam...xDD Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Justys95']No to dobrze napisałam, tylko popatrzyłam na podpis i "Pusia" i myślałam, że się pomyliłam...xDD hehe ok ok ;p a dzis bylam u Pusia :) poszlismy na spacerek ;p ehs. babci nadal nie ma, a Pusio strasznie posmutnial :( siedzi sam. Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):biedaczek :loveu: a no biedaczek :( sam siedzi juz 2 tygodnie :( Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hej Ale fajniutki jest Puszek:loveu: Jestem tylko rok starsza od niego:evil_lol: Przy najbliższej okazji ucałuj go ode mnie:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Hej Ale fajniutki jest Puszek:loveu: Jestem tylko rok starsza od niego:evil_lol: Przy najbliższej okazji ucałuj go ode mnie:loveu:[/quote] hej :) dzieki za odwiedzinki :) no to dziś go ucałuje ;p Quote
BlackSheWolf Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a co tu taka ciszA ? :placz: a tak apropo ;p w kwietniu do Pusia trafi nowy psiak. JEdnak boje się jak to będzie.. Puszek nie znosi innych psów... macie jakieś pomysły? jak dobrze ich zapoznać ?? no i imie musze jakieś znaleźć ;p Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a ja jestem starsza od niego:evil_lol: jak miło:eviltong: śliczny psiak:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Kasia&Rika']a ja jestem starsza od niego:evil_lol: jak miło:eviltong: śliczny psiak:loveu:[/quote] ooo nareszcie ktoś nas odwiedził :) odpowie ktoś na moje pytania na str.2 ? :P Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='BlackSheWolf']a co tu taka ciszA ? :placz: a tak apropo ;p w kwietniu do Pusia trafi nowy psiak. JEdnak boje się jak to będzie.. Puszek nie znosi innych psów... macie jakieś pomysły? jak dobrze ich zapoznać ?? no i imie musze jakieś znaleźć ;p[/quote] na naturalnym gruncie, czyli poza domem ;-) i powoli:eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 boje się jak to będzie... zabiore psiaka ze schroniska. Pusio niedowidzi i jest teraz bardziej nerwowy... nie da nawet ruszyć miski jak je... :( boje się ich spotkania i tego czy Puszek go będzie tolerował ... a jak nie ? to co ja zrobie ... :( no nic. Jedyną iskierką nadziei jest to , że mojego Kleksia Puszek lubił nawet. Nie bawił się z nim, czasem warnkął ale nigdy nie ugryzł. Bo znał go od szczeniaka. Może też z tym tak będzie ? Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='BlackSheWolf']boje się jak to będzie... zabiore psiaka ze schroniska. Pusio niedowidzi i jest teraz bardziej nerwowy... nie da nawet ruszyć miski jak je... :( boje się ich spotkania i tego czy Puszek go będzie tolerował ... a jak nie ? to co ja zrobie ... :( no nic. Jedyną iskierką nadziei jest to , że mojego Kleksia Puszek lubił nawet. Nie bawił się z nim, czasem warnkął ale nigdy nie ugryzł. Bo znał go od szczeniaka. Może też z tym tak będzie ?[/quote] może pewnie ... nie miałam nigdy dwóch psów ... a może zanim się zdecydujesz weź psiaka ze schroniska i swojego na spacer zapoznawczy i zobaczysz jak na siebie reagują ... Quote
Recommended Posts