gosiulaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Strasznie wyładniał... i ten uśmiechnięty pysiu :loveu: Cygussss :buzi::buzi: Quote
sonikowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dziewczyny, a nie możnaby udezryć do tej dziennikarki, która robila reportaż o Cyganku, żeby teraz jakoś przemyciła do tv info, że szuka domku? i że ma sie dobrze? Czasem takie "sequele" drastycznych spraw interesują ludzi.. Quote
chita Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='gosiulaa']Ja się zakochałam w tych jego oczyskach...!:loveu: na tym zdjęciu [URL]http://img235.imageshack.us/img235/1091/zmianarozmiarureexposurw.jpg[/URL] tak mu się słodko buziaczek śmieje :loveu::loveu:[/quote] nooo widac roznice szczegolnie patrzac na pierwsze fotki naszego Cygusia...[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91f60e8793e6f8f1.html[/IMG] [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91f60e8793e6f8f1.html[/IMG] Quote
gonia66 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='sonikowa']Dziewczyny, a nie możnaby udezryć do tej dziennikarki, która robila reportaż o Cyganku, żeby teraz jakoś przemyciła do tv info, że szuka domku? i że ma sie dobrze? Czasem takie "sequele" drastycznych spraw interesują ludzi..[/quote] To kest bardzo dobry pomysł...moze warto "uderzyć w te klocki"..???:lol: Quote
marysia55 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Asior']jutro wystawiam allegro Cygankowi ;)[/QUOTE] a pamiętasz w którym poście jest tekst do ogłoszeń :evil_lol: Quote
majqa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Asior']jutro wystawiam allegro Cygankowi ;)[/quote] Czekamy, czekamy na jego efekt. :lol: Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 a taaaa...:crazyeye: kurcze to muszę oglądać :loveu: Quote
sonikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 I nic nie było... Choć mnie pierwsze trzy minuty uciekly, ale nie sadze, żeby dawali na czołówkę;) Może w innym wydaniu? Quote
rita60 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='sonikowa']I nic nie było... Choć mnie pierwsze trzy minuty uciekly, ale nie sadze, żeby dawali na czołówkę;) Może w innym wydaniu?[/quote] :shake:nie było,patrzyłam od poczatku... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 oglądałam specjalnie od początku i nie było:shake::shake::-(:placz: a skąd sie to wzieło że, cyganek miał być w tv?? Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='sonikowa']I nic nie było... Choć mnie pierwsze trzy minuty uciekly, ale nie sadze, żeby dawali na czołówkę;) Może w innym wydaniu?[/QUOTE] nie wiem jakim cudem ale... mi też uciekło 3 minuty xD i ja też właśnie początku nie widziałam :evil_lol: Quote
GuniaP Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dzisiaj w Faktach nie było, przeniesiono materiał na jutro. Ekipa TVN była w Kundelku dzis w południe, nagrywali Cygana i Szoka. Quote
gosiulaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='GuniaP']Dzisiaj w Faktach nie było, przeniesiono materiał na jutro. Ekipa TVN była w Kundelku dzis w południe, nagrywali Cygana i Szoka.[/QUOTE] ooo.... dzięki za info ;) na bank będę oglądać :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='GuniaP']Dzisiaj w Faktach nie było, przeniesiono materiał na jutro. Ekipa TVN była w Kundelku dzis w południe, nagrywali Cygana i Szoka.[/QUOTE] wooow musze oglądac xD:loveu::loveu:pokaża biedne Rzeszowskie gwiazdki :shake:;);););) Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='majqa']Czekamy, czekamy na jego efekt. :lol:[/QUOTE] Asior czytałaś to :cool3::cool3: co niektórzy jakby zaczepiali :mad::mad: my jak budowlańcy , robotę odwalili, ale o efekcie inni będa decydować :p:p:p Quote
majqa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Marysiu, to był jedynie skrót myślowy, bo efekt z góry znam i spokojnie czekam jedynie na ucieszenie oka! :lol: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='majqa']Marysiu, to był jedynie skrót myślowy, bo efekt z góry znam i spokojnie czekam jedynie na ucieszenie oka! :lol:[/QUOTE] kocham ten twój optymizm :loveu:, zreszta ja też jestem urodzoną optymistką. Bardzo mocno wierzę, że temu pieknemu psu sie powiedzie, że to tylko kwestia czasu. Tylko, że człowiek te dobre rzeczy chciałby tak bardzo przyspieszyć, a nie zawsze sie da :lol::lol: Quote
majqa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pośpiech jest wskazany ale tylko przy łapaniu pcheł. :evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='majqa']Pośpiech jest wskazany ale tylko przy łapaniu pcheł. :evil_lol:[/QUOTE] cieeekawe :shake: , bo mój mąż też tak twierdzi :eviltong::eviltong::eviltong: co jeszcze macie wspólnego :cool3::cool3::cool3: Quote
majqa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='marysia55'](...) mój mąż też tak twierdzi :eviltong::eviltong::eviltong: co jeszcze macie wspólnego :cool3::cool3::cool3:[/quote] Myślisz, że się przyznam! Przyjacielskie buziole ślę dla Twojej Lepszej Połowy!!! :loveu: Już mi się człowiek podoba! :lol: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='majqa'][B]Myślisz, że się przyznam![/B] Przyjacielskie buziole ślę dla Twojej Lepszej Połowy!!! :loveu: Już mi się człowiek podoba! :lol:[/QUOTE] [B]Myślisz, że mu przekażę ? [/B] :evil_lol: przy bliższym poznaniu duzo traci, ma paskudny charakter ( ocena obiektywna :diabloti: ) Quote
majqa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='marysia55'](...) paskudny charakter (...) [/quote] Czyli taki jak ja, słowem, woda na mój młyn. :razz: Quote
Recommended Posts