Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, a nie możnaby udezryć do tej dziennikarki, która robila reportaż o Cyganku, żeby teraz jakoś przemyciła do tv info, że szuka domku? i że ma sie dobrze?
Czasem takie "sequele" drastycznych spraw interesują ludzi..

Posted

[quote name='gosiulaa']Ja się zakochałam w tych jego oczyskach...!:loveu: na tym zdjęciu [URL]http://img235.imageshack.us/img235/1091/zmianarozmiarureexposurw.jpg[/URL] tak mu się słodko buziaczek śmieje :loveu::loveu:[/quote]

nooo widac roznice szczegolnie patrzac na pierwsze fotki naszego Cygusia...[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91f60e8793e6f8f1.html[/IMG]
[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91f60e8793e6f8f1.html[/IMG]

Posted

[quote name='sonikowa']Dziewczyny, a nie możnaby udezryć do tej dziennikarki, która robila reportaż o Cyganku, żeby teraz jakoś przemyciła do tv info, że szuka domku? i że ma sie dobrze?
Czasem takie "sequele" drastycznych spraw interesują ludzi..[/quote]
To kest bardzo dobry pomysł...moze warto "uderzyć w te klocki"..???:lol:

Posted

[quote name='sonikowa']I nic nie było... Choć mnie pierwsze trzy minuty uciekly, ale nie sadze, żeby dawali na czołówkę;) Może w innym wydaniu?[/quote]
:shake:nie było,patrzyłam od poczatku...

Posted

[quote name='sonikowa']I nic nie było... Choć mnie pierwsze trzy minuty uciekly, ale nie sadze, żeby dawali na czołówkę;) Może w innym wydaniu?[/QUOTE]

nie wiem jakim cudem ale... mi też uciekło 3 minuty xD i ja też właśnie początku nie widziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='GuniaP']Dzisiaj w Faktach nie było, przeniesiono materiał na jutro. Ekipa TVN była w Kundelku dzis w południe, nagrywali Cygana i Szoka.[/QUOTE]

ooo.... dzięki za info ;) na bank będę oglądać :loveu::loveu:

Posted

[quote name='GuniaP']Dzisiaj w Faktach nie było, przeniesiono materiał na jutro. Ekipa TVN była w Kundelku dzis w południe, nagrywali Cygana i Szoka.[/QUOTE]

wooow musze oglądac xD:loveu::loveu:pokaża biedne Rzeszowskie gwiazdki :shake:;);););)

Posted

[quote name='majqa']Czekamy, czekamy na jego efekt. :lol:[/QUOTE]
Asior czytałaś to :cool3::cool3: co niektórzy jakby zaczepiali :mad::mad: my jak budowlańcy , robotę odwalili, ale o efekcie inni będa decydować :p:p:p

Posted

[quote name='majqa']Marysiu, to był jedynie skrót myślowy, bo efekt z góry znam i spokojnie czekam jedynie na ucieszenie oka! :lol:[/QUOTE]

kocham ten twój optymizm :loveu:, zreszta ja też jestem urodzoną optymistką. Bardzo mocno wierzę, że temu pieknemu psu sie powiedzie, że to tylko kwestia czasu. Tylko, że człowiek te dobre rzeczy chciałby tak bardzo przyspieszyć, a nie zawsze sie da :lol::lol:

Posted

[quote name='majqa']Pośpiech jest wskazany ale tylko przy łapaniu pcheł. :evil_lol:[/QUOTE]

cieeekawe :shake: , bo mój mąż też tak twierdzi :eviltong::eviltong::eviltong: co jeszcze macie wspólnego :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55'](...) mój mąż też tak twierdzi :eviltong::eviltong::eviltong: co jeszcze macie wspólnego :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Myślisz, że się przyznam! Przyjacielskie buziole ślę dla Twojej Lepszej Połowy!!! :loveu: Już mi się człowiek podoba! :lol:

Posted

[quote name='majqa'][B]Myślisz, że się przyznam![/B] Przyjacielskie buziole ślę dla Twojej Lepszej Połowy!!! :loveu: Już mi się człowiek podoba! :lol:[/QUOTE]
[B]Myślisz, że mu przekażę ? [/B] :evil_lol: przy bliższym poznaniu duzo traci, ma paskudny charakter ( ocena obiektywna :diabloti: )