Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oglądając zdjęcia tego uroczego kudłacza na stronie Negri zastanawiałam się :"skąd ja znam tego psa"? po chwili wykrzyknęłam "wiem!", no pewnosci 100% nie mam, ale 90 mogę spokojnie obstawić. Mój Gustaw często spotykał go w parku.Zawsze był zadbany, odpasiony,wydawał się szczęśliwy.Mieszkał z sunią dalmatynką.Dlaczego więc trafił do Schroniska? to dla mnie nie do pojęcia!I bardzo chciałabym się dowiedzieć, ale.. skoro jego imię jest znane, to widocznie przyprowadziła go tam właścicielka.. Opis ze strony Dżek - 5 lat, pies, średniej wielkości, mieszaniec polskiego owczarka nizinnego. Wobec obcych zachowuje dystans. Właścicielowi bardzo oddany i wierny. Karny i pogodny. Nie wykazuje agresji. Pokochaj Dżeka, ale tym razem tak na zawsze.. Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kochanie dobrze kojarzysz...... on trafił do nas z dalmatynką, suka dzięki dziewczynom od dalmatów ma dom w warszawie a on siedzi.......... Sprawa była bardzo dziwna, oddane w nocy przez matkę z adnotacją że córka jest w szpitalu i by jej absolutnie psów nie oddawać. Nie mam pojęcia o co chodziło ale i tak się po nie nikt nie zgłosił. Ja byłam z nim na spacerku i dziś będę zmieniać jego opis. Owszem jest trochę nieufny bo złapać go to niezła zabawa, ale na smyczy pies miodzio :loveu: Zaczepia do zabawy, skacze jak piłeczka:lol: Po prostu musi kogoś poznać by mu zaufać ;) Quote
akira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mogę mu porobić ogłoszenia . Tylko poprosze o numer jaki mogę w ich podać i treść ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 :shake::shake::shake: Smutno patrzeć na psa w Schronisku zwłaszcza, kiedy pamięta się go w zupełnie innej scenerii, z rozradowanym pysiem.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ten piękny,kudłaty pies średniej wielkości trafił do Schroniska w dziwnych okolicznościach.Przyprowadziła go nocą matka właścicielki z adnotacją, żeby psa córce absolutnie nie oddawać spowrotem.Dlaczego? tego nie wiemy.Fakt jest faktem, że ani matka, anu dziewczyna nigdy wiecej juz nie skontaktowaly sie ze Schroniskiem. Dzeki ma 5 lat.Wciaz jest smutny, a w jego oczach wzbiera zal i samotnosc.Nie moze zrozumiec, dlaczego zostal porzucony. Piesek jest mily, grzeczny,czysty,ale troche nieufny. Potrzebuje czasu,cierpliwosci i domu, w ktorym zazna milosci i spedzi tam resztke swoich dni. Czy mozesz mu to dac? zadzwon! Pies przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierzat we Wroclawiu. (Negri zna psa lepiej, wiec niech ona poda swoj nr) Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no i do tego one były zabrane ze schronu..... mogę swój podać: 603 616 546 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Popaprane to wszystko :shake: Quote
Koperek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 On jest troszkę nieufnym psem do ludzi, ale tym samym nienachalnym i super nauczonym przebywania w mieszkaniu! A to jest ważńe! Dla mnie PIĘKNOTA NIE Z TEJ ZIEMI!:loveu: Quote
akira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pare ogłoszeń dla psiaka(potem jak wejde to zrobie więcej): spacerek.net twoje-ogloszenia.pl sprzedasz.pl e-zwierzak.pl tablica.com szybko-sprzedam.pl Dżek szuka domu - Wrocław - Wolontariat Psy do adopcji, koty do adopcji - oddam psa, oddam kota - adopcje.org.pl czworonogi.eu Dżek szuka nowego domu - Tlenek.pl ogloszenia.tresura.pl offer.pl Quote
Julia07 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cudo a nie pies..tylko historia strasznie smutna:-( Quote
akira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Założyłam mu jeszcze na: dwukropek.pl adin.pl owi.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org adopcjapsa.pl rozglos.net autogielda.pl gielda.bai.pl animalia.pl pineska.pl pajeczyna.pl petworld.pl bono-polska.pl isu.pl drobne.pl psy.pl schronisko24.pl neeon.pl ogloszenia.infoweb.pl vendito.pl petsy.pl mammisia.pl 4lapy.pl Quote
monika55 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak mozna tak zrobic? Szukaj piekny, smutny piesku domku na zawsze. Quote
monika55 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Moge pomoc tylko podnoszac. Zakochalam sie w tym psie.:loveu: Quote
Julia07 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja też...sliczny jest...zaczynam mysleć o nim coraz więcej:-( Quote
monika55 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 I co u Dzekiego? Pewnie domki sie bija o slicznosci? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 No cóż..kolejki niestety nie ma :shake: Quote
Julia07 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Podniose slicznote i mysle dalej...pewnie gdyby to tylko ode mnie zależało grzałby juz tyłeczek na kanapie ale mysle i pracuje nad tym. Quote
monika55 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam pieknego Dżeka. To niemozliwe, ze domy w kolejce nie stoja. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Juleczko - mam rozumiec, ze pracujesz nad TZ ?:eviltong: Quote
Koperek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jak widzę do tej pory nikt o tym nie napisał, a tak naprawdę to DŻEK ma o wiele dłuższą sierść niż na zdjęciu :) Tutaj był specjalnie ostrzyżony i prosto z domku. A pamiętam go, jak wychodził do adopcji to kołtun na kołtunie :shake: Quote
Recommended Posts