Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Papryczkę to zostaw w spokoju na jakis czas. Niech się dziewczyna leczy i zdrowieje... Pzdr.[/quote] Paprzyczka zrezygnuje z wystaw do swiatowki albo i dluzej - lapsko jej ogolili cholerka... nie wiem jak bardzo Paprykowata to zostaje u nich do niedzieli i dluzej - w poniedzialek mamy zadzwonic zeby sie dowiedziec kiedy ja odebrac :crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie wytrzeszczaj się. Jak trzeba to trzeba. Ma byc dobrze z Chilli, czy nie?:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ma byc :P Ale i tak wolę ja zobaczyc wczesniej :lol: Nie zmieniajmy tematu - gadamy o wystawie a nie o jakiejs tam papryczce chorej :eviltong: Quote
Judit Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A będzie ktoś jutro z aparatem przy ringu 16 w godzinach mniej więcej 11:50 do 12:20? Bo ja muszę zostać w domu i nie ma kto zdjęć zrobić moim dwóm seterkom... :-( numerek 1291 (seter irlandzki czer-biał) i 1296 (gordon). Znajdzie się jakaś dobra duszyczka co by pstryknęła po jednym zdjęciu? :modla: Quote
MakeBelieve Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Poproszę Magdę (Feigned) to pstryknie, jak będziemy w pobliżu :) Quote
Judit Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Vini.']Poproszę Magdę (Feigned) to pstryknie, jak będziemy w pobliżu :)[/quote] ooo wielkie wielkie dzięki :multi: Quote
ROOFI Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Planu sędziowania to o.Białystok na stronie nie zamieścił? Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='ROOFI']Planu sędziowania to o.Białystok na stronie nie zamieścił?[/quote] zamieścił ;) [url]http://zkwp.bialystok.pl/wystawy/2009CACIBplan.pdf[/url] Quote
Canaveral-staff Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czy wie ktoś z Was może w jakim hotelu stacjonują sędziowie - sprawa bardzo pilna Quote
blaira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Canaveral-staff']czy wie ktoś z Was może w jakim hotelu stacjonują sędziowie - sprawa bardzo pilna[/quote] Troche dziwne pytanie...mam szczerze nadzieje ze nie chodzi tu o klase ch w ktorej konkurujemy :roll::roll::roll: Quote
Canaveral-staff Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nie po prostu ktoś musi przekazać bardzo ważną informację a nie może ustalić nr telefonu do członka związku :):) a w związku telefony juz wczoraj nie działały :shake::shake: Quote
agnethka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='blaira']Troche dziwne pytanie...mam szczerze nadzieje ze nie chodzi tu o klase ch w ktorej konkurujemy :roll::roll::roll:[/quote] blaira - dam Ci coś na wystawie ;) pomożesz, prawda? ;) [quote name='Canaveral-staff']nie po prostu ktoś musi przekazać bardzo ważną informację a nie może ustalić nr telefonu do członka związku :):) a w związku telefony juz wczoraj nie działały :shake::shake:[/quote] info ze strony oddziału: (wisi to tam już dłuuugo) [SIZE=+1][COLOR=RED][B]BIURO BEDZIE NIECZYNNE OD 27 SIERPNIA DO 2 WRZEŚNIA !!! [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Canaveral-staff Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nieważne - paczka dotarła :multi::multi::multi: Quote
Iwona&Wiki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [CENTER][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkGreen]Życząc wszystkim wystawowym gościom sukcesów oraz wspaniałej zabawy :multi: zachęcam serdecznie do wrzucania datków do takich oto skarbonek, [/COLOR] [/B][/COLOR] [IMG]http://www.bialystok.toz.pl/fotki/february_1.jpg[/IMG] [COLOR=DarkGreen][B]z którymi już drepczą wytrwale TOZ-owi wolontariusze także z DGManii i MIAU :) Jak co roku zbieramy na opłacenie zabiegów sterylizacji/kastracji "naszych" bezdomnych psów i kotów. Jeśli przypadkiem do kogoś nie dotrą, to zapraszam do stolika - vis-a-vis sekretariatu i wetowego namiotu:) Tym, którzy zechcą wesprzeć "nas" banknotem przygotowaliśmy długopisy kotkowa i bransoletki - Przyjaciel zwierząt:) :multi: Powodzenia wszystkim! :multi: Pamiętajcie o nas! :multi: :multi: Dziękujemy! :multi:[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Judit Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 my się już chwalimy :cool3: [B]Aaliyah Aristokrat[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR, BOB! Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi: [B]Achti Montana Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, res.CACIB [B]Gipsy Queen Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi: Quote
blaira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pierwsze newsy...ale jakie :crazyeye: Gratulacje!! Agnethka...oczywiscie jak bede tylko potrafila ;) Quote
agnethka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='blaira']Pierwsze newsy...ale jakie :crazyeye: Gratulacje!! Agnethka...oczywiscie jak bede tylko potrafila ;)[/quote] będę miała wersje polską ulotek ;) przyda się pomoc do rozdawania :cool3: GRATKI - piękne wyniki! Quote
Flaire Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Mnie przydałaby się pomoc kogoś z aparatem, talentem, czasem i cierpliwościa... bo chciałabym Guinnessowi sesję zdjęciową uskutecznić... Szczególnie, że akurat udało mi się go przygotować lepiej niz przeciętnie. Quote
berdi Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Uwiecznił ktoś bernardyny? Byłabym wdzięczna za fotki :) ,moga byc na maila bernardynki @ gmail. com (bez spacji ) Pozdrawiam i z góry dzieki! Magda Quote
Frytela Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A ja poszukuje kogos kto mi obfoci cardiganki klasa otwarta psy :) Quote
Judit Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dzięki wszystkim za miłe słowa ;) no dziewczynki poszalały dzisiaj. Austriaczka Aaliyah jeszcze idzie na finały BOG i odebrać pucharek za BOBa. No i dowiedziałam się że pogody pięknej nie mają na wystawie... leje deszcz :razz: Quote
Canaveral-staff Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Judit']my się już chwalimy :cool3: [B]Aaliyah Aristokrat[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR, BOB! Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi: [B]Achti Montana Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, res.CACIB [B]Gipsy Queen Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi:[/QUOTE] GRATULACJE :multi::multi::multi: fajnie że juz po wwzystkim:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Iwona&Wiki'][CENTER][COLOR=Blue][B][COLOR=DarkGreen]Życząc wszystkim wystawowym gościom sukcesów oraz wspaniałej zabawy :multi: zachęcam serdecznie do wrzucania datków do takich oto skarbonek, [/COLOR] [/B][/COLOR] [URL]http://www.bialystok.toz.pl/fotki/february_1.jpg[/URL] [COLOR=DarkGreen][B]z którymi już drepczą wytrwale TOZ-owi wolontariusze także z DGManii i MIAU :) Jak co roku zbieramy na opłacenie zabiegów sterylizacji/kastracji "naszych" bezdomnych psów i kotów. Jeśli przypadkiem do kogoś nie dotrą, to zapraszam do stolika - vis-a-vis sekretariatu i wetowego namiotu:) Tym, którzy zechcą wesprzeć "nas" banknotem przygotowaliśmy długopisy kotkowa i bransoletki - Przyjaciel zwierząt:) :multi: Powodzenia wszystkim! :multi: Pamiętajcie o nas! :multi: :multi: Dziękujemy! :multi:[/B][/COLOR] [/CENTER] [/quote] Asiaczki - jak co roku - wrzucą datek do skrzyneczki.:lol: [quote name='Judit']my się już chwalimy :cool3: [B]Aaliyah Aristokrat[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR, BOB! Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi: [B]Achti Montana Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, res.CACIB [B]Gipsy Queen Shadow Dog[/B] - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. Zakończyła Dorosły Championat Polski! :multi:[/quote] Brawo!!! Pozazdrościć wyniku!:lol: [quote name='Judit']dzięki wszystkim za miłe słowa ;) no dziewczynki poszalały dzisiaj. Austriaczka Aaliyah jeszcze idzie na finały BOG i odebrać pucharek za BOBa. No i dowiedziałam się że pogody pięknej nie mają na wystawie... leje deszcz :razz:[/quote] W W-wie tez leje, ale na jutro zapowiadają zdecydowanie ładniejsza pogode. Jak będzie - zobaczymy... Pzdr. Quote
Recommended Posts