agnethka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [B]Beata Petkievica (LV) [/B] Bearded collie Biały owczarek szwajcarski - white swiss shepherd dog Bouvier des Flandres - flanders cattle dog Ceskoslovenský vlcak - czeslovakian wolfdog [COLOR=SeaGreen][I]Owczarek belgijski - Groenendael - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Malinois - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Tervueren - belgian shepherd dog[/I][/COLOR] Owczarek francuski/Beauceron - berger de Beauce/Beauceron Owczarek francuski/Briard - berger de Brie/Briard Owczarek południowo rosyjski (jużak) - south russian shepherd dog Owczarek staroangielski bobtail - old english sheepdog - bobtail to chyba już była ta zmiana? :razz: Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='agnethka'][B]Beata Petkievica (LV) [/B] Bearded collie Biały owczarek szwajcarski - white swiss shepherd dog Bouvier des Flandres - flanders cattle dog Ceskoslovenský vlcak - czeslovakian wolfdog [COLOR=SeaGreen][I]Owczarek belgijski - Groenendael - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Malinois - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Tervueren - belgian shepherd dog[/I][/COLOR] Owczarek francuski/Beauceron - berger de Beauce/Beauceron Owczarek francuski/Briard - berger de Brie/Briard Owczarek południowo rosyjski (jużak) - south russian shepherd dog Owczarek staroangielski bobtail - old english sheepdog - bobtail to chyba już była ta zmiana? :razz:[/quote] Oooo,tak!:lol:nasz oddziałowy "zadowalacz wystawowy";) zareagował od razu i zmienił ,nie czekał do jutra. Quote
agnethka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 szkoda, że nie znam sędziów dla moich ras - może bym ponarzekała :eviltong: a tak to nie wiem czy dobrze mam czy źle :lol: Quote
BeataG Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='BeataG']Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi:[/quote] Następna zadowolona!:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='BeataG']Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi:[/quote] Ni ma za co;) Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni,i wystawcy i organizator:lol: Quote
kaskaSz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Matagi']Ni ma za co;) Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni,i wystawcy i organizator:lol:[/quote] A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;) Quote
Matagi Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='kaskaSz']A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;)[/quote] A zwiedzających to powinni wystawcy zadowolić;)-pokazać dużo pięknych zwierząt:lol: Rób wszystko!:lol: I przybywaj!:lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='kaskaSz']A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;)[/quote] O, wierna fanka wystaw w Białym! Może postaraj się (ale to chyba dopiero po 10-tej wystawie) o kartę stałego klienta, co?:lol: pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jedyna wystawa blisko mnie, więc trzeba ją lubić. :evil_lol: Może dla stałych klientów dają dojazd gratis. :cool3:;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='kaskaSz']Jedyna wystawa blisko mnie, więc trzeba ją lubić. :evil_lol: Może dla stałych klientów dają dojazd gratis. :cool3:;)[/quote] ... negocjuj:lol:... Pzdr. Quote
agnethka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja to mogę jedynie ponarzekać, że staffiki będą długo czekać na ocenę, bo idą jako przedostatnia rasa :roll: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale może sędzia będzie sprawny i wejdziecie na ring punktualnie? BTW - cieszę się, że mam rasę, której nazwa zaczyna się od lit. "b".:evil_lol:.. pzdr. Quote
agnethka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale może sędzia będzie sprawny i wejdziecie na ring punktualnie? BTW - cieszę się, że mam rasę, której nazwa zaczyna się od lit. "b".:evil_lol:.. pzdr.[/quote] wsjo zależy od organizatora ;) moze np. dać mini bullki i staffiki na początek do oceny, a resztę za nimi :eviltong: tak się czasami zdarza ;) wiesz... "mordercy" przodem :megagrin: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Taaaa, niech się nawzajem wymordują, to i konkurencja się ucieszy...;):evil_lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Taaaa, niech się nawzajem wymordują, to i konkurencja się ucieszy...;):evil_lol: Pzdr.[/quote] no dobry argument do przesunięcia bullowatych na przód stawek :evil_lol: Quote
agnethka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 powiem Wam coś...właśnie zgłaszam psiuki z mojego bannerka na tą wystawę :evil_lol: cieszycie się, prawda? :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='agnethka']powiem Wam coś...właśnie zgłaszam psiuki z mojego bannerka na tą wystawę :evil_lol: cieszycie się, prawda? :evil_lol:[/quote] Ja sie ciesze, ja :multi::loveu::loveu::diabloti: Quote
agnethka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Iza.']Ja sie ciesze, ja :multi::loveu::loveu::diabloti:[/quote] no chociaż jedna :evil_lol: obóz rozbijemy przy ringu staffików zapewne ;) Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='agnethka']no chociaż jedna :evil_lol: obóz rozbijemy przy ringu staffików zapewne ;)[/quote] Ok, jakos Was znajde :loveu::cool3: Quote
agnethka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Iza.']Ok, jakos Was znajde :loveu::cool3:[/quote] no mnóstwo czasu mamy - jak cos to na PW albo na moim wątku dogadamy szczegóły ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A którego dnia bedziecie się wystawiać? Bo gr. V - niedziela. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='agnethka']no mnóstwo czasu mamy - jak cos to na PW albo na moim wątku dogadamy szczegóły ;)[/quote] Ok, jeszcze sie dogadamy ;) [quote name='Asiaczek']A którego dnia bedziecie się wystawiać? Bo gr. V - niedziela. Pzdr.[/quote] Oni tez w niedziele :cool3: Quote
agnethka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A którego dnia bedziecie się wystawiać? Bo gr. V - niedziela. Pzdr.[/quote] my też :loveu: gr. 1 i 3 :loveu: [quote name='Iza.']Ok, jeszcze sie dogadamy ;) Oni tez w niedziele :cool3:[/quote] dokładnie - można zrobić spore spotkanko :cool3: Quote
Recommended Posts