Kika9004 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nie ma nikt zdjęć owczarków niemieckich :( ? Quote
Aysel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :) Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni.. W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą.. Iza dzięki za zaoferowanie się ;) Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;) Quote
Iza. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Esotiq']Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :) Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni.. W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą.. Iza dzięki za zaoferowanie się ;) Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;)[/quote] Ja do Łodzi nie wybieram się na pewno, także wiesz :razz: Jak coś kontakt do mnie masz :eviltong: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Halo halo wrocilismy... Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa [SIZE=4][COLOR=Red]DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG[/COLOR][/SIZE] Pozdrawiamy goraco oraz gratulujemy za sukcesy wszystkim innym. Piotr...Puppiś bomba! Gratulacje Quote
aneta...i..bouvier Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :mad:tia.........a kto narzekał przed wejsciem na ring no moze troszki wczesniej hmmmmmmmm kurcze ale naprawde serdeczne gratulacje dla psa mordercy buahahhahah zabijającego uśmiechem :loveu: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='aneta...i..bouvier']:mad:tia.........a kto narzekał przed wejsciem na ring no moze troszki wczesniej hmmmmmmmm kurcze ale naprawde serdeczne gratulacje dla psa mordercy buahahhahah zabijającego uśmiechem :loveu:[/quote] Anetko...dziękujemy :* Quote
Gracjana Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='blaira']Halo halo wrocilismy... Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa [SIZE=4][COLOR=Red]DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG[/COLOR][/SIZE] [/quote] A kto was tak ładnie dopingował no przyznaj się...:cool3: Dla nas wystawa również udana... moja Szarlotka dostała 3 CACIBa z 3 kraju w wieku 18m....:multi: Za to skompromitował się baaaardzo związek Białostocki... W katalogu sędzia Denis Kuzlej widniał jako Bułgar !!! Na finałach oceniał chyba ze 3 konkurencje i za każdym razem Pan prowadzący podkreślał "Z BUŁGARII/FROM BULGARIA" chyba każdy wie ze jest to przewodniczący Słoweńskiego Związku Kynologicznego...a już na pewno organizator wystawy... który zaprasza sędziego... dla mnie to farsa... Quote
agaciaaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gratulacje dla wszystkich :multi: [quote name='kasia_frodo']czy ma ktoś z Was zdjęcie BISa? :razz:[/quote] Ja mam, ale jakością nie grzeszy :cool3: [IMG]http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Wystawa/Obraz147.jpg[/IMG] [quote name='Kika9004']Nie ma nikt zdjęć owczarków niemieckich :( ?[/quote] Ja mam kilka, ale musisz na nie trochę poczekać ;) Quote
macsow1 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to zdjęcie jest rewelacyjne :evil_lol: hahahahahahaa Quote
plinka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='kasia_frodo']czy ma ktoś z Was zdjęcie BISa? :razz:[/quote] cd wybory BIS [IMG]http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/wystawy/DSC06901.jpg[/IMG] BIS [IMG]http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/wystawy/DSC06905.jpg[/IMG] [IMG]http://i339.photobucket.com/albums/n453/plinka111/wystawy/DSC06908.jpg[/IMG] Quote
agnethka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ja o BIS Junior poproszę - miałam faworyta :cool3: Quote
am-elle Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ja o Bis puppy tez miałam faworytkę :eviltong::evil_lol: Quote
agnethka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='am-elle']ja o Bis puppy tez miałam faworytkę :eviltong::evil_lol:[/quote] BIS Puppy wygrał śliczny Husky :loveu: Quote
Różyczka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Gracjana'] Za to [B]skompromitował[/B] się baaaardzo związek Białostocki... W katalogu sędzia Denis Kuzlej widniał jako Bułgar !!! Na finałach oceniał chyba ze 3 konkurencje i za każdym razem Pan prowadzący podkreślał "Z BUŁGARII/FROM BULGARIA" [U]chyba każdy wie ze jest to przewodniczący Słoweńskiego Związku Kynologicznego[/U]...a już na pewno organizator wystawy... który zaprasza sędziego... [B]dla mnie to farsa[/B]...[/quote] Przed krytyką powinno się sprawdzić, czy nic się nie zmieniło. Organizatorzy orientują się kogo i skąd zapraszają. Na stronie Slowenii Pana Kuzleja nie ma: [URL]http://www.kinoloska-zveza.si/en/organi/upravni-odbor/[/URL] Na stronie bułgarskiej w zakładce sędziowie: [url=http://www.brfk.org/en/sadii.php?said=215]Bulgarian republican federation of cynology[/url] Najpierw należy się w 100% upewnić, a nawet zwrócić się z pytaniem do organizatorów, a następnie wystąpić z tego typu krytyką. Z wyżej wymienionych przeze mnie stron można jednak wywnioskować, że sytuacja się zmieniła. Zresztą myślę, że sam sędzia zwróciłby uwagę gdyby było inaczej skoro i po angielsku podawano tą informację ;). Ja ze swojej strony chcę pogratulować oddziałowi kolejnej fajnej wystawy :multi: i cieszę się, że miałam okazję pojechać ;) Quote
Matagi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Błyskotka']Ma ktoś fotkę z BOG 5 grupy ?[/quote] Jak się Związek Białostocki nie obrazi "za farsę i brak kompetencji" :diabloti:to zdjęcia z wszystkich finałów będą niedługo na naszej stronie....:eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Canaveral-staff']a ja chciałam bardzo sedecznie pogratulować ZŁOŚNICY i Jej pięknej suni ukończenia Młodzieżowego Championatu:multi::multi::multi: BRAILI - super psa CESTA i wspaniałych osiągnieć CWC,CACIB,NDPwR,BOB - piesek na prawdę zrobił nie tylko na mnie ogromne wrażenie a przywitał się ze mną jak z dobrą znajomą:multi::multi:hodowli WEJHERSTAF za piękny występ suni w klasie młodzieży ukończenia Młodzieżowego Championatu i tytułu Najlepszego Juniora w Rasie hodowli LORDETTE - Sebastian Gratuluję R.CAIBa po interku :multi::multi: ASIACZKU - Twoje psiaki poszalały - takie sukcesy w jeden dzień :multi::multi::multi:GRATULUJĘ:multi::multi::multi:[/quote] Ja równiez gratuluję i dziękuję jednocześnie. [quote name='aniaDark']To ja zacznę od podziękowań i gratulacji dla Złośnicy. Jeszcze raz gratuluję Wam ukończenia Młodzieżowego Championa Polski (i zdania nie zmienię, że Uzi to piękna oraz super sympatyczna dziewczynka i strasznie przymilna, i towarzyska, a jej posłuszeństwo wzbudziło we mnie podziw - od teraz zupełnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak demonizują tą rasę) :multi: :multi: :multi: To teraz się pochwalę :lol: Moja Lalunia wczoraj: [B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Zwycięstwo Młodzieży (w konkurecji 6 suczek) i Najlepszy Junior w Rasie[/COLOR] = [COLOR=Red]Młodzieżowy Champion Polski[/COLOR][/SIZE][/B] :multi: :multi: :multi:[/quote] Asiaczki tez gratuluja! [quote name='blaira']Halo halo wrocilismy... Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa [SIZE=4][COLOR=Red]DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG[/COLOR][/SIZE] Pozdrawiamy goraco oraz gratulujemy za sukcesy wszystkim innym. Piotr...Puppiś bomba! Gratulacje[/quote] Asiaczki trzymały kciuki i ciesza się razem z Wami! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Matagi']Jak się Związek Białostocki nie obrazi "za farsę i brak kompetencji" :diabloti:to zdjęcia z wszystkich finałów będą niedługo na naszej stronie....:eviltong:[/quote] No właśnie...:cool1: Oj, kogoś poniosły emocje... A ja chciałam napisac kilka miłych słów pod adresem O/Białystok. Na ringu przygotowawczym czekają Pary hodowlane. Spiker wywołuje sędzinę z Łotwy. Kilkakrotnie. Sędzina gdzie się "zawieruszyła" a może jeszcze była na ringu. Nie wiemy. W każdym bądź razie nie było jej wtedy przy stolikach sędziowskich. Po chwili decyzja Przewodniczącego O/Białystok - oceny najpiekniejszych Par hodowlanych ma dokonać właśnie p. sędzia Denis KUZELJ z Bułgarii. I bez zbędnego oczekiwania, przez szacunek dla nas, wystawców, sędziów, publiczności - sędziowania potoczyło się bardzo sprawnie. Brawo za refleks dla Pana Przewodniczącego i super decyzję! Edit. Dla nas zmiana sędziego w tej konkurencji finałowej okazała się... strzałem w dziesiątkę", bo zajęliśmy I miejsce...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja zawsze byłam przekonana że ten pan jest ze Słowenii ;). Quote
Gracjana Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Różyczka']Przed krytyką powinno się sprawdzić, czy nic się nie zmieniło. Organizatorzy orientują się kogo i skąd zapraszają. Na stronie Slowenii Pana Kuzleja nie ma: [URL]http://www.kinoloska-zveza.si/en/organi/upravni-odbor/[/URL] Na stronie bułgarskiej w zakładce sędziowie: [URL="http://www.brfk.org/en/sadii.php?said=215"]Bulgarian republican federation of cynology[/URL] Najpierw należy się w 100% upewnić, a nawet zwrócić się z pytaniem do organizatorów, a następnie wystąpić z tego typu krytyką. Z wyżej wymienionych przeze mnie stron można jednak wywnioskować, że sytuacja się zmieniła.[/quote] Ciekawi mnie dlaczego w związku z tym na stronie swiatowki dalej widnieje jako Słoweniec...?? Quote
Marlena j Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wie ktoś czy w BIS junior brał udział chart afgański (zwycięzca BIS) ? :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Błyskotka']Ja zawsze byłam przekonana że ten pan jest ze Słowenii ;).[/quote] Ja też. Ale może zmienił obywatelstwo... Nie wiemy... Pzdr. Quote
Różyczka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Gracjana']Ciekawi mnie dlaczego w związku z tym na stronie swiatowki dalej widnieje jako Słoweniec...??[/quote] Jeszcze nie wszędzie to poprawili być może przez zwykłe nie dopatrzenie. Na głównej stronie w zakładce sędziowie jest Bułgar: [URL="http://www.worlddogshow2009.com/index.php?id=427"]World Dog Show 2009: Rozhodcovia[/URL] w szczegółowej I i IX grupy jeszcze jako Słoweniec. Może w natłoku zajęć nie zwrócono uwagi, że są jakieś drobne nieścisłości bądź literówki skoro nazwisko się zgadza i rasa jest przypisana, a sama postać jest znana jako sędzia bez względu na aktualny adres zamieszkania. Wystawa jeszcze się nie odbyła, więc w katalogu i przy zapowiedziach prawdopodobnie będzie już w porządku ;). Nie jest to jednak winą oddziału w Białymstoku, że nie wszystkie obsady mają ten fakt w pełni uwzględniony :roll:. W wykazie sędziów na stronie sloweńskiej nie ma tego Pana, a na bułgarskiej tak. Zresztą według mnie nie jest to, aż tak istotne żeby oddział z tego powodu krytykować. Quote
Flaire Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 plinka, dziękuję za śliczne fotki Guinnessa w bardzo trudnych warunkach... Czy mogę przekleić na terierowe forum i posłać do jego współwłaścicielek/hodowczyń? Quote
Recommended Posts