kobix Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 nika28 napisał(a):Co z Bono...??? :-( jak będę coś wiedzieć to napiszę dotąd Bono nie doczekał się pomocy mam ochotę zamknąć wątek bo jest bezsensowny:p
BasiaD Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Bono wracaj na początek-Tobie potrzebna pomoc na cito! Podnoszę!
kobix Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 BasiaD napisał(a):Bono wracaj na początek-Tobie potrzebna pomoc na cito! Podnoszę! wirtulanie może szybko wrócić,ale czy w życiu również:shake:1 dzień wystarczy by pies wyparował...
kobix Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Dorothy napisał(a):a czy on tam napewno dalej jest? dowiem się dla Ciebie;)
kobix Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 byłam...Bono podobno nie ma...od 2 tygodni:shake: a przychodził codziennie... nie wiem czy zniknął chwilowo czy już na zawsze:placz: czekam na informacje jak tylko coś będę wiedzieć,napiszę...cokolwiek by to nie było
kobix Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jeśli ktokolwiek pomógł Bono,tzn.zabrał go stamtąd a ja o tym nie wiem-proszę o informację... info dobre: podobno psy nie były odławiane od listopada info złe: odławia hycel na "potrzeby własne" ,tzn.w umowie nie ma wskazanego miejca dostarczania zwierząt.psy nie trafiają do żadnego schroniska! jak ktoś myśli że takie rzeczy nie są możliwe w cywilizowanym państwie,to nie wie gdzie żyje...:p
Recommended Posts