kuba123 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 w sumie jakby nie patrzeć to w Peru świnka morska to takie samo jedzonko jak kurczak:evil_lol: Quote
halbina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 co ja poradzę, że taki łańcuch pokarmowy stworzyłam: psy-koty-mAlutka-świnki morskie... aha... ja stoję na szczycie tego łańcucha, przynajmniej na razie... :roll: Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='kuba123']w sumie jakby nie patrzeć to w Peru świnka morska to takie samo jedzonko jak kurczak:evil_lol:[/quote] Niby tak , ale tym na szczęście to nie grozi!!!:evil_lol: Quote
kuba123 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no nie wiem, nie wiem może jednak Alutka jest innego zdania:diabloti: Quote
halbina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='kuba123']no nie wiem, nie wiem może jednak Alutka jest innego zdania:diabloti:[/quote] mAlutka jak na razie woli jednak ugotowanego... kurczaczka... własnie pojadła i śpi na fotelu tuż obok... jutro może zrobimy foteczki... :cool3: Quote
halbina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [url=http://www.joemonster.org/filmy/12818/Uzdolniony_szczeniak]Uzdolniony szczeniak - Joe Monster[/url] a dziś na dobranoc to proponuję... :evil_lol: Quote
DG32 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='halbina'][URL="http://www.joemonster.org/filmy/12818/Uzdolniony_szczeniak"]Uzdolniony szczeniak - Joe Monster[/URL] a dziś na dobranoc to proponuję... :evil_lol:[/quote] No zdolniacha z niego, a foteczki to mają być na 100%, a nie może :mad:. Quote
halbina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='DG32']No zdolniacha z niego, a foteczki to mają być na 100%, a nie może :mad:.[/quote] ależ proszę, jest i foteczka! [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7039/kaganiecea9.jpg[/IMG] Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no nie :evil_lol: a już myślałam że następne maleństwo masz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='halbina']ależ proszę, jest i foteczka! [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7039/kaganiecea9.jpg[/IMG][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maleńka, allegrowicze stale pytają o Ciebie i muszę się produkować pisząc jaka, to z Ciebie dzielna pannica! A więc...masz być dzielna,żeby nikt mi nie zarzucił łgarstwa!:loveu: Quote
mysza 1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zaznaczę sobie dzielną dziewczynkę, alez ona śliczna:loveu: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tak, wszystkie ciotki ją bardzo kochają :loveu: i halbinke też :loveu: za serduszko :loveu: Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='zuzlikowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maleńka, allegrowicze stale pytają o Ciebie i muszę się produkować pisząc jaka, to z Ciebie dzielna pannica! A więc...masz być dzielna,żeby nikt mi nie zarzucił łgarstwa!:loveu:[/quote] proponuje ci napisac gotowe odpowiedzi i zapisac a pozniej tylko kopiowac :evil_lol: bo teraz pewnie sie rozdzwonia telefony Quote
halbina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='jolek68']tak, wszystkie ciotki ją bardzo kochają :loveu: i halbinke też :loveu: za serduszko :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: My Was też kochamy! mAlutka przywitała mnie szczekaniem w stylu: "dawaj jeść, ale już!", musiałą jednak chwilę poczekać, bo te duże chciały natychmiast siu i spacerku... tak więc wróciłam do domu wcześnie (choc po pracy zdążyłam wypić kawkę z przyjaciółką, a nawet wyjątkowo zjeść cos konkretnego :cool3: ), wyszłam z każdym z psów na ok. 20 minutowe spacerki (póki nie zejdą te śniegi chodzę z każdym osobno), zebrałam dwie ładne kupki, następnie stadko zostało nakarmione - Alutka wszamała podwójną porcyjkę, czyli głodna była... świniaczki dostały też swoja porcję pietruszki, jabłek, marchewki, ogórka zielonego... i zanim zbierzemy się na wizytę u cioteczki Formicy mam wreszcie godzinkę, żeby wypić kawkę i odwiedzić zaprzyjaźnione wątki. Weekend mam wolny, ale i planów bez liku: wyspać się, pójść z psami na porządny spacer, na którym pobiegają swobodnie ze dwie godziny, czyli wyprawa do lasu... umyć okna i ogarnąć mieszkanie... no i zakupy... A... dostałam trzynastkę i złożyłam zamówienie w telekarmie... jedyne 700 zł... w tym fajne puszeczki dla naszej pupilki... jak tylko będzie mogła jeść normalne żarełko dla szczeniąt, urządzimy małej ucztę! chociaż wolałąbym, żeby jadłą suchą karmę... Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oj to weekend masz pracochłonny :crazyeye: znajdź chwilkę dla siebie, proszę :loveu: Quote
halbina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wróciliśmy od cioteczki Formicy, zdjęcia zrobiliśmy, ale aparat został u Formicy... ona ma koteczka, którego też trzeba obfocić, więc na razie fotek nie będzie... Dzis z mAlutką nie była Inka, poszedł wujcio Platon... on nie przepada za wizytą u weta... bo zawsze go kłują... został wujcio zaszczepiony na wściekliznę i choroby zakźne, a Alutka jakoś mniej skowyczała niż zwykle, więc się wujcio sam zestresowany i trzęsący nie rzucił w jej obronie na nikogo... ale obserwował bystro i łypał groźnie okiem (na mordce miał kaganiec i kantar). Oddaliśmy cioteczce dwie piękne kupki do badania... Mała waży coś koło 3700... chociaż nie wygląda zbyt imponująco... cóż... rośnie, więc na razie nie wszystko idzie w warstwę tłuszczową... mAlutka zaczęła jeść puszeczki dietetyczne, a i między posiłkami chrupnie suchego... Quote
BIANKA1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Już chyba można zacząć się cieszyć :multi: Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 3700 to tyle co moja biedna kicia(dziś moje słoneczko miało sterylkę :-(), rzeczywiście kruszynka :crazyeye: Quote
Soema Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Halbinko nie bij.. wytłumacz :oops: off.. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szkielety-szczeniakow-w-schronie-dt-sprawa-zycia-smierci-132556/[/url] Wiem, że Ty pomóc nie możesz, Alutka ma monopol :) ale może któraś Ciotka.. Quote
_bubu_ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 bardzo sie cieszę z postępów Alutki :) tak trzymać maleństwo :) Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Soema']Halbinko nie bij.. wytłumacz :oops: off.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/szkielety-szczeniakow-w-schronie-dt-sprawa-zycia-smierci-132556/[/URL] Wiem, że Ty pomóc nie możesz, Alutka ma monopol :) ale może któraś Ciotka..[/quote] ja monopolu nie mam, nie pijam :evil_lol: ale zajrzę ;) Quote
MartynaP Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 miało że mAlutka ma sie dobrze :loveu: Quote
Recommended Posts