Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']Modlitwy wczoraj były zgodnie z obietnicą, wiec jak widac tyle dobrych serc i błagań zostały wysłuchane...:multi::multi::multi:
Ciesze się tak, ze...nie mam słów...bo każde słowo to będzie "pikuś" w porównaniu z tym co czuje moje serducho:loveu::loveu::loveu:Halbinko....Formica....jesteście cccuuuuuuuuuuuuuuuudowne:loveu::loveu::multi::multi::multi:[/quote]

Modlitwy nadal potrzebne... żeby mała nie zwracała jedzonka przodem...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/silesianskie-dzieci-musimy-pomoc-w-dorastaniu-w-znalezieniu-domkow-dla-nich-131264/[/URL] :shake:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmykam... ferii koniec, koniec laby... czeka mnie nocka ze stertą prac, których nie zdązyłam sprawdzić jakoś... no i normalny dzień pracy... no i wizyta z Alutką u Formicy... no i gotowanie obiadku dla niej... no i odbiór świnek... :roll:

Posted

[quote name='halbina']Zmykam... ferii koniec, koniec laby... czeka mnie nocka ze stertą prac, których nie zdązyłam sprawdzić jakoś... no i normalny dzień pracy... no i wizyta z Alutką u Formicy... no i gotowanie obiadku dla niej... no i odbiór świnek... :roll:[/quote]
Wszystko co dobre szybko sie konczy:cool3:Spadaj spadaj- bo dzieci sa bacznymi obserwatorami jeszcze gotowe jutro pomyslec, ze Pani w nocy imprezowala..a prace proponuje zostawic na jutro- co sie odwlecze...:eviltong:a dzieciaki jutro i takbęda nie do życia, wiec nawet nie pomyślą o swoich pracach:lol:JAna szczęście jutro idę dopiero na 10- mogę tu jeszcze troche "poszaleć":multi::multi::multi:A modlitwa- oczywiscie wg rozkazów:loveu:

Posted

[quote name='halbina']sprawdziłam... Alutka od rana rozgadana... porwała mi kapcia... [B]ale teraz najważniejsze, żeby zaczęła jeść...[[/B]/quote]

...dzielna mAlutka Alutka...ale teraz pora zacząć jeść!
Zacznij mAleńka...zacznij!

Posted

Oby..jak wejde tu poźniej mam nadzieje ze pzreczytam same pomyslne wieści..św. Franciszej był "pół" nocy nękany przeze mnie:lol:..nie wierze, że nie usłyszał:lol:

Posted

[quote name='halbina']tylko podrzucam... zaraz się zbieramy z Alutka do Formicy... a potem... gotowanko chyba...[/quote]
Jak wrócisz i nakarmisz małą :thumbs: to daj znać ;)

Posted

mAlutka bardzo delikatnie (jak na tak długą głodówkę), ale i bardzo konsekwentnie zjadła całą porcyjkę (jednołyżkową) siekanego kurczaczka z ryżykiem... potem równie konsekwentnie wylizała spodeczek i poprzesuwała go języczkiem po kaflach...

uwaga: jeszcze nie skaczemy z radości (no chyba że ktoś chce docenić, że nie spaliłam kurczaka... i domu i przy okazji...), skakać będzie można, jak mała nie zwróci porcyjki... a najlepiej wtedy, gdy ją prztrawi i wydali w sposób powszechnie uważany za standardowy... o czym mamy nadzieję powiadomić dziś jeszcze...

Posted

Całą swą mocą powstrzymuję się, żeby nie wrzasknąć ......

[B][SIZE=3][COLOR=magenta]jak[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=plum]się[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=blue]cieszę[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][SIZE=5][COLOR=yellow]![/COLOR][/SIZE] [/SIZE][SIZE=6][COLOR=lime]![/COLOR] [/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]![/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black][/COLOR]

Kolejny raz dziękuję Wam za poswiecenie. [B][COLOR=darkorchid]m[SIZE=4]Alutka[/SIZE][/COLOR][/B] - wiedziałam, że jestes silna i walczysz za pięć ! Smacznego, robaczku :loveu:

Posted

Też trzymam kciuki za mAlutkę :) i nie krzyczę z radości :cool3:
dobrze że jej dałaś kurczaczka bo mogła ci pożreć psa
[URL]http://lh3.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/SY3PQH0x9CI/AAAAAAAABxE/I8X2IOwNE6g/s720/P2070262.JPG[/URL]
:evil_lol: