halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='gonia66']Modlitwy wczoraj były zgodnie z obietnicą, wiec jak widac tyle dobrych serc i błagań zostały wysłuchane...:multi::multi::multi: Ciesze się tak, ze...nie mam słów...bo każde słowo to będzie "pikuś" w porównaniu z tym co czuje moje serducho:loveu::loveu::loveu:Halbinko....Formica....jesteście cccuuuuuuuuuuuuuuuudowne:loveu::loveu::multi::multi::multi:[/quote] Modlitwy nadal potrzebne... żeby mała nie zwracała jedzonka przodem... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/silesianskie-dzieci-musimy-pomoc-w-dorastaniu-w-znalezieniu-domkow-dla-nich-131264/[/URL] :shake: Quote
BUDRYSEK Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Alutko cała moja psio-kocia mafia trzyma moooocnoooo kciuki!!! zaglądnijcie do Sarci :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spraw-bym-chciala-zyc-ka-sara-pilny-dt-131289/[/URL] Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 zaraz zajrzę... na poprawę humoru dziś [URL="http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/23880/rodzinka_oposow/%20%3Clol%3E"][COLOR=#000000]oposowa rodzinka[/COLOR][/URL] :evil_lol: Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zmykam... ferii koniec, koniec laby... czeka mnie nocka ze stertą prac, których nie zdązyłam sprawdzić jakoś... no i normalny dzień pracy... no i wizyta z Alutką u Formicy... no i gotowanie obiadku dla niej... no i odbiór świnek... :roll: Quote
jolek68 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a co Ty tu jeszcze robisz, sio spać ale wcześniej :buzi:dla Alutki Quote
gonia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']Zmykam... ferii koniec, koniec laby... czeka mnie nocka ze stertą prac, których nie zdązyłam sprawdzić jakoś... no i normalny dzień pracy... no i wizyta z Alutką u Formicy... no i gotowanie obiadku dla niej... no i odbiór świnek... :roll:[/quote] Wszystko co dobre szybko sie konczy:cool3:Spadaj spadaj- bo dzieci sa bacznymi obserwatorami jeszcze gotowe jutro pomyslec, ze Pani w nocy imprezowala..a prace proponuje zostawic na jutro- co sie odwlecze...:eviltong:a dzieciaki jutro i takbęda nie do życia, wiec nawet nie pomyślą o swoich pracach:lol:JAna szczęście jutro idę dopiero na 10- mogę tu jeszcze troche "poszaleć":multi::multi::multi:A modlitwa- oczywiscie wg rozkazów:loveu: Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 sprawdziłam... Alutka od rana rozgadana... porwała mi kapcia... ale teraz najważniejsze, żeby zaczęła jeść... Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='halbina']sprawdziłam... Alutka od rana rozgadana... porwała mi kapcia... [B]ale teraz najważniejsze, żeby zaczęła jeść...[[/B]/quote] ...dzielna mAlutka Alutka...ale teraz pora zacząć jeść! Zacznij mAleńka...zacznij! Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 tylko podrzucam... zaraz się zbieramy z Alutka do Formicy... a potem... gotowanko chyba... Quote
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Oby..jak wejde tu poźniej mam nadzieje ze pzreczytam same pomyslne wieści..św. Franciszej był "pół" nocy nękany przeze mnie:lol:..nie wierze, że nie usłyszał:lol: Quote
jolek68 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='halbina']tylko podrzucam... zaraz się zbieramy z Alutka do Formicy... a potem... gotowanko chyba...[/quote] Jak wrócisz i nakarmisz małą :thumbs: to daj znać ;) Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 no już wróciliśmy... kroplówka podskórna i zastrzyki dwa... będziemy teraz gotować... :oops: Quote
Soema Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='halbina']no już wróciliśmy... kroplówka podskórna i zastrzyki dwa... będziemy teraz gotować... :oops:[/quote] Smacznego :) Quote
AMIGA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Przypadkiem trafiłam na ten wątek. Trzymam mocno kciuki za rekonwalescencję mALUTKIej:loveu::loveu:. Oby teraz było już tylko z górki :p Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='AdaK']I jak wyszło gotowanie? :cool3:[/quote] ...a jedzenie?:cool3: Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :roll: jeszcze pichcimy... kurczak był zamrożony... :evil_lol: Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 mAlutka bardzo delikatnie (jak na tak długą głodówkę), ale i bardzo konsekwentnie zjadła całą porcyjkę (jednołyżkową) siekanego kurczaczka z ryżykiem... potem równie konsekwentnie wylizała spodeczek i poprzesuwała go języczkiem po kaflach... uwaga: jeszcze nie skaczemy z radości (no chyba że ktoś chce docenić, że nie spaliłam kurczaka... i domu i przy okazji...), skakać będzie można, jak mała nie zwróci porcyjki... a najlepiej wtedy, gdy ją prztrawi i wydali w sposób powszechnie uważany za standardowy... o czym mamy nadzieję powiadomić dziś jeszcze... Quote
halbina Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 mAlutka ma teraz drzemkę poobiednią, więc proszę jej nie budzić krzykiem... :p Quote
psiama Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Całą swą mocą powstrzymuję się, żeby nie wrzasknąć ...... [B][SIZE=3][COLOR=magenta]jak[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=plum]się[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=blue]cieszę[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][SIZE=5][COLOR=yellow]![/COLOR][/SIZE] [/SIZE][SIZE=6][COLOR=lime]![/COLOR] [/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]![/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black][/COLOR] Kolejny raz dziękuję Wam za poswiecenie. [B][COLOR=darkorchid]m[SIZE=4]Alutka[/SIZE][/COLOR][/B] - wiedziałam, że jestes silna i walczysz za pięć ! Smacznego, robaczku :loveu: Quote
Lilmo Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Również trzymam kciuki za mAlutkę :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Też trzymam kciuki za mAlutkę :) i nie krzyczę z radości :cool3: dobrze że jej dałaś kurczaczka bo mogła ci pożreć psa [URL]http://lh3.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/SY3PQH0x9CI/AAAAAAAABxE/I8X2IOwNE6g/s720/P2070262.JPG[/URL] :evil_lol: Quote
Recommended Posts