Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieprawda... jasny... :evil_lol:

pisze trzeci raz! :mad:
mAlutka od 8.00 do teraz pod opieką Formicy, bo pracowałam dzis... coś tam już dziubie, nie wymiotuje, kupki nieregularne jeszcze i nie do końca stałe...

Posted

[quote name='halbina']nieprawda... jasny... :evil_lol:

pisze trzeci raz! :mad:
mAlutka od 8.00 do teraz pod opieką Formicy, bo pracowałam dzis... coś tam już dziubie, nie wymiotuje, kupki nieregularne jeszcze i nie do końca stałe...
Ale poprawa jest, prawda? :oops:

To ja jestem nieuk chyba :eviltong: bo jasny to ino szlag..:shake:

Posted

Nie lubimy popraw, są zdradliwe, więc się do tej nie przyznajemy. Powiem tylko, że mAlutka przez cały dzień ani razu nie zwymiotowała i nie miała biegunki, troszki pojadła, ale też nie za wiele.
Trzymajmy kciuki, oby tak dalej.

Posted

[quote name='AdaK']No to ja tylko podniosę Alutkę...

Co za beznadziejny dzień już mi nerwy puszczają

szlag

Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika

Skocz do: nawigacji, wyszukiwania

szlag (język polski) [edytuj]

wymowa:
znaczenia:
rzeczownik
(1.1) reg. śl. regionalizm śląski uderzenie, cios (1.2) pot. potocznie apopleksja (tylko w związkach frazeologicznych) odmiana: przykłady:
(1.1) Pyjter mo fest szlag. (1.1) Dostoł ino roz szlag i mu jucha poszła. (1.2) A niech go szlag trafi! składnia:
kolokacje: (1.1) dostać ~, mocny ~
synonimy:
antonimy:
wyrazy pokrewne:
związki frazeologiczne: szlag kogoś trafił, coś szlag trafił, niech to szlag trafi, niech (kogoś, coś) szlag trafi, szlag by to trafił
etymologia: niem. niemiecki Schlag m

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

szlag mnie jednak trafi... wcina moje posty... :angryy:

Posted

ja po prostu "kocham" te porządki na dogo... eeeeeeeeeeech...

rozpoczynamy 50 stronę na wątku... mój 14000 post... ktoś jeszcze wierzy w magię liczb?... w końcu musi być lepiej wreszcie... a te liczby to świetna okazja...

Posted

Co lubi mAlutka?... Wędzone: uszka i wędlinę... kitekat... rybkę z puszki... parówki... nawet suchą bułkę... :roll: :cool1:
Nie lubi i nie zje albo zwróci: papkę, puszeczkę dietetyczną i wszelkie preparaty dopyszczne... :shake:

Posted

halbina napisał(a):
Co lubi mAlutka?... Wędzone: uszka i wędlinę... kitekat... rybkę z puszki... parówki... nawet suchą bułkę... :roll: :cool1:
Nie lubi i nie zje albo zwróci: papkę, puszeczkę dietetyczną i wszelkie preparaty dopyszczne... :shake:

A coo, dobrze wie, co jest mniamuśne:loveu:

Posted

Formica napisał(a):
Nie lubimy popraw, są zdradliwe, więc się do tej nie przyznajemy. Powiem tylko, że mAlutka przez cały dzień ani razu nie zwymiotowała i nie miała biegunki, troszki pojadła, ale też nie za wiele.
Trzymajmy kciuki, oby tak dalej.

cccciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....nic nie mowie:puuuuuuuuuuuufffffffffffffffff.....:roll: