DG32 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Odwiedzamy maleństwo i mamy nadzieje, że już lepiej :p. Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 wcina mi posty... szlak... pieszczoszki walentynkowe dla bywalców wątku! Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 HAlbinko..a o u naszej Milusińskiej ślicznotki??? Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pani Polonistko :eviltong: jaki szlak?:-o Quote
BIANKA1 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Soema napisał(a):Pani Polonistko :eviltong: jaki szlak?:-o Turystyczny :evil_lol: Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 nieprawda... jasny... :evil_lol: pisze trzeci raz! :mad: mAlutka od 8.00 do teraz pod opieką Formicy, bo pracowałam dzis... coś tam już dziubie, nie wymiotuje, kupki nieregularne jeszcze i nie do końca stałe... Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='halbina']nieprawda... jasny... :evil_lol: pisze trzeci raz! :mad: mAlutka od 8.00 do teraz pod opieką Formicy, bo pracowałam dzis... coś tam już dziubie, nie wymiotuje, kupki nieregularne jeszcze i nie do końca stałe... Ale poprawa jest, prawda? :oops: To ja jestem nieuk chyba :eviltong: bo jasny to ino szlag..:shake: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 To jest chyba wątek mAlutkiej suni z parwowirozą a nie wątek polonistyczny :evil_lol::eviltong: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No to ja tylko podniosę Alutkę... Co za beznadziejny dzień już mi nerwy puszczają Quote
Formica Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nie lubimy popraw, są zdradliwe, więc się do tej nie przyznajemy. Powiem tylko, że mAlutka przez cały dzień ani razu nie zwymiotowała i nie miała biegunki, troszki pojadła, ale też nie za wiele. Trzymajmy kciuki, oby tak dalej. Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Powoli, powoli mAlutka. i będzie coraz lepiej :loveu: Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='AdaK']No to ja tylko podniosę Alutkę... Co za beznadziejny dzień już mi nerwy puszczają szlag Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika Skocz do: nawigacji, wyszukiwania szlag (język polski) [edytuj] wymowa: znaczenia: rzeczownik (1.1) reg. śl. regionalizm śląski uderzenie, cios (1.2) pot. potocznie apopleksja (tylko w związkach frazeologicznych) odmiana: przykłady: (1.1) Pyjter mo fest szlag. (1.1) Dostoł ino roz szlag i mu jucha poszła. (1.2) A niech go szlag trafi! składnia: kolokacje: (1.1) dostać ~, mocny ~ synonimy: antonimy: wyrazy pokrewne: związki frazeologiczne: szlag kogoś trafił, coś szlag trafił, niech to szlag trafi, niech (kogoś, coś) szlag trafi, szlag by to trafił etymologia: niem. niemiecki Schlag m :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szlag mnie jednak trafi... wcina moje posty... :angryy: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 halbina niektórym też posty wcina :roll: mAlutka podnoszę!!! Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ja po prostu "kocham" te porządki na dogo... eeeeeeeeeeech... rozpoczynamy 50 stronę na wątku... mój 14000 post... ktoś jeszcze wierzy w magię liczb?... w końcu musi być lepiej wreszcie... a te liczby to świetna okazja... postów: 496 obejrzało: 12,500 Quote
AMIGA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Niech wcina, niech wcina, ale nie dogo, tylko MaLUTKA:p Quote
_bubu_ Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ja chetnie zaczne wierzyć w te liczby jesli to cos pomoze :) Quote
IKA & SONIA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja się w takim razie jeszcze nie cieszę, żeby nie zapeszać. mAlutka zdrowiej dziecino, tylko osób trzyma za ciebie kciuki!!! Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Co lubi mAlutka?... Wędzone: uszka i wędlinę... kitekat... rybkę z puszki... parówki... nawet suchą bułkę... :roll: :cool1: Nie lubi i nie zje albo zwróci: papkę, puszeczkę dietetyczną i wszelkie preparaty dopyszczne... :shake: Quote
AMIGA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 halbina napisał(a):Co lubi mAlutka?... Wędzone: uszka i wędlinę... kitekat... rybkę z puszki... parówki... nawet suchą bułkę... :roll: :cool1: Nie lubi i nie zje albo zwróci: papkę, puszeczkę dietetyczną i wszelkie preparaty dopyszczne... :shake: A coo, dobrze wie, co jest mniamuśne:loveu: Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Formica napisał(a):Nie lubimy popraw, są zdradliwe, więc się do tej nie przyznajemy. Powiem tylko, że mAlutka przez cały dzień ani razu nie zwymiotowała i nie miała biegunki, troszki pojadła, ale też nie za wiele. Trzymajmy kciuki, oby tak dalej. cccciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....nic nie mowie:puuuuuuuuuuuufffffffffffffffff.....:roll: Quote
halbina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 to jeszcze poczaruję i napiszę osobiście 500 post tego wątku... :cool3: mAlutka mówi wszystkim Cioteczkom dobranoc! :loveu: Quote
Recommended Posts