Karma Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/4152/trcin153ri9.jpg[/IMG] [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/3679/trcin154ev2.jpg[/IMG] [IMG]http://img50.imageshack.us/img50/192/trcin159og7.jpg[/IMG] Międzynarodowa Wystawa Psów w Trencinie, 24.01.2009. Tak rozpoczęliśmy nowy 2009 rok wystawowy Jest to zdjęcie z Best of Group V :multi::multi::multi::multi: Wszystkie pierwsze trzy miejsca zajęli wystawcy z Polski Quote
J.G Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [COLOR=Red][SIZE=3]BRAWO !!! [COLOR=Blue]Gratuluję bardzo serdecznie,:multi::multi::multi: [COLOR=Magenta]cudownie rozpoczęty sezon wystawowy 2009. [COLOR=RoyalBlue][SIZE=2]Życzę wielu takich sukcesów w tym sezonie.[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Neutralka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Urszula, dobrze spisaliście się w Trencinie, brawo dla JJ-a i dla Ciebie.:lol::evil_lol::multi: Quote
filonek_bezogonek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mniam mniam... takie zwycięstwo aż zazdroszczę :) No to piękny zwiastun w 2009 r TAK TRZYMAĆ !! Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Neutralka']Urszula, dobrze spisaliście się w Trencinie, brawo dla JJ-a i dla Ciebie.:lol::evil_lol::multi:[/quote] Ula gratulacje :multi: do zobaczenia w Rzeszowie;) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeszcze raz ściskam za BOG2! A wystawcy byli nie tylko z Polski, ale nawet wszyscy byli z Warszawy!!!:multi: [B]BTW[/B] - może jakieś małe spotkanko na Sekcji w celu "oblania" potrójnego polskiego sukcesu? Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Asiaczek']A wystawcy byli nie tylko z Polski, ale nawet wszyscy byli z Warszawy!!!:multi: [B]BTW[/B] - może jakieś małe spotkanko na Sekcji w celu "oblania" potrójnego polskiego sukcesu? Pzdr.[/quote] A wybierasz się Asiu na Sekcje w piątek? Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']A wybierasz się Asiu na Sekcje w piątek?[/quote] Tak! Rozmawiałam juz z Kasią i tez będzie, z szampanem! Ja "tylko" upiekę ciasto... Bardzo liczymy, że Ula tez będzie! Pzdr. Quote
Wanilka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To ja też się przyłączam do gratulacji:multi::multi::multi:Nasi góra:lol: To może i ja wpadnę na Sekcję ,bo i tak się w tym tygodniu wybierałam do Oddziału .Będe mogła osobiście pogratulować:lol: Quote
Neutralka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To bardzo miły pomysł, że Wasze osiągnięcia będą czczone na sekcji - przyjdziemy złożyć wszystkim trzem gratulacje za godną reprezentację oddziału Warszawskiego, czyli nas. Wanilko, miło będzie Cię widzieć. Gratulacje dla Kasi, Ulki i Asiaczka. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ...no wiecie, my tam jesteśmy skromne :oops:, ale wilczemu też gratulacje się należą....w końcu wygrał ze Słowakami i z Czechami na ich podwórku, a to nie jest normą, także jest też co świętować :razz: Quote
Wanilka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No to przyjdź w piątek z flaszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będziemy świętować:lol: Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Wanilka']No to przyjdź w piątek z flaszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będziemy świętować:lol:[/quote] ...rozumiem, że będziesz nam gratulować ośobiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Wanilka']To ja też się przyłączam do gratulacji:multi::multi::multi:Nasi góra:lol: To może i ja wpadnę na Sekcję ,bo i tak się w tym tygodniu wybierałam do Oddziału .Będe mogła osobiście pogratulować:lol:[/quote] Wpadaj, zawsze w kuuuupie raźniej! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Neutralka']To bardzo miły pomysł, że Wasze osiągnięcia będą czczone na sekcji - przyjdziemy złożyć wszystkim trzem gratulacje za godną reprezentację oddziału Warszawskiego, czyli nas. Wanilko, miło będzie Cię widzieć. Gratulacje dla Kasi, Ulki i Asiaczka.[/quote] Dziękujemy! Myślę, że ciasta starczy, upiekę dużą blachę...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']...no wiecie, my tam jesteśmy skromne :oops:, ale wilczemu też gratulacje się należą....w końcu wygrał ze Słowakami i z Czechami na ich podwórku, a to nie jest normą, także jest też co świętować :razz:[/quote] Prawda! W sumie to ja tez wygrałam ze Słowakami i Czechami, a na dodatek przy słowackiej sędzinie - p. Ridarcikovej. Niesamowite! Pzdr. Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Asiaczek']Prawda! W sumie to ja tez wygrałam ze Słowakami i Czechami, a na dodatek przy słowackiej sędzinie - p. Ridarcikovej. Niesamowite! Pzdr.[/quote] po prostu jesteśmy the best:laugh2_2: m. Quote
Karma Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Gratulacje dla zwycięzkiego szpica wilczego z Polski .Do zobaczenia wkrótce .:multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Karma']Gratulacje dla zwycięzkiego szpica wilczego z Polski .Do zobaczenia wkrótce .:multi::multi::multi::multi:[/quote] baaardzo dziękujemy :B-fly:;) mam nadzieję, że widzimy się w piątek :cool3: Quote
filonek_bezogonek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dobra DOBRA ... wy już nie zaciemniajcie, że idziecie w piątek do " na sekcję" tak sobie pogratulować :cool3::cool3::cool3: Lepiej przyznajcie się , że wam chodzi o te trunki i o te ciasta ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda.. ze ta warszawa tak daleko też bym przyjechała na konsumpcję ekhm ekhm :evil_lol: tj pogratulować :razz::razz::razz: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']Dobra DOBRA ... wy już nie zaciemniajcie, że idziecie w piątek do " na sekcję" tak sobie pogratulować :cool3::cool3::cool3: Lepiej przyznajcie się , że wam chodzi o te trunki i o te ciasta ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda.. ze ta warszawa tak daleko też bym przyjechała na konsumpcję ekhm ekhm :evil_lol: tj pogratulować :razz::razz::razz:[/quote] hej Marta, jak miło Cię słyszeć :lol:, fakt te ciasta i inne takie :evil_lol:, ale za Twoje zdrowie zjemy też :eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No, dobra,przyznaję się. Ja idę na sekcję po... rodowód eksportowy.:oops: A oblewanie to przy okazji... Albo odwrotnie: oblewanie najpierw, a rodowód to przy okazji?:hmmmm: Pzdr. Quote
filonek_bezogonek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no cóż ... podzielcie się wrażeniami po powrocie :) Quote
Recommended Posts