Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/4152/trcin153ri9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/3679/trcin154ev2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/192/trcin159og7.jpg[/IMG]
Międzynarodowa Wystawa Psów w Trencinie, 24.01.2009.
Tak rozpoczęliśmy nowy 2009 rok wystawowy
Jest to zdjęcie z Best of Group V
:multi::multi::multi::multi:
Wszystkie pierwsze trzy miejsca zajęli wystawcy z Polski

Posted

[COLOR=Red][SIZE=3]BRAWO !!!
[COLOR=Blue]Gratuluję bardzo serdecznie,:multi::multi::multi:
[COLOR=Magenta]cudownie rozpoczęty sezon wystawowy 2009.
[COLOR=RoyalBlue][SIZE=2]Życzę wielu takich sukcesów w tym sezonie.[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Neutralka']Urszula, dobrze spisaliście się w Trencinie, brawo dla JJ-a i dla Ciebie.:lol::evil_lol::multi:[/quote]

Ula gratulacje :multi:

do zobaczenia w Rzeszowie;)

Posted

Jeszcze raz ściskam za BOG2!

A wystawcy byli nie tylko z Polski, ale nawet wszyscy byli z Warszawy!!!:multi:

[B]BTW[/B] - może jakieś małe spotkanko na Sekcji w celu "oblania" potrójnego polskiego sukcesu?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A wystawcy byli nie tylko z Polski, ale nawet wszyscy byli z Warszawy!!!:multi:

[B]BTW[/B] - może jakieś małe spotkanko na Sekcji w celu "oblania" potrójnego polskiego sukcesu?

Pzdr.[/quote]

A wybierasz się Asiu na Sekcje w piątek?

Posted

[quote name='Maks i Spark']A wybierasz się Asiu na Sekcje w piątek?[/quote]
Tak!
Rozmawiałam juz z Kasią i tez będzie, z szampanem! Ja "tylko" upiekę ciasto... Bardzo liczymy, że Ula tez będzie!

Pzdr.

Posted

To ja też się przyłączam do gratulacji:multi::multi::multi:Nasi góra:lol:
To może i ja wpadnę na Sekcję ,bo i tak się w tym tygodniu wybierałam do Oddziału .Będe mogła osobiście pogratulować:lol:

Posted

To bardzo miły pomysł, że Wasze osiągnięcia będą czczone na sekcji - przyjdziemy złożyć wszystkim trzem gratulacje za godną reprezentację oddziału Warszawskiego, czyli nas. Wanilko, miło będzie Cię widzieć.
Gratulacje dla Kasi, Ulki i Asiaczka.

Posted

...no wiecie, my tam jesteśmy skromne :oops:, ale wilczemu też gratulacje się należą....w końcu wygrał ze Słowakami i z Czechami na ich podwórku, a to nie jest normą, także jest też co świętować :razz:

Posted

[quote name='Wanilka']No to przyjdź w piątek z flaszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Będziemy świętować:lol:[/quote]

...rozumiem, że będziesz nam gratulować ośobiscie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wanilka']To ja też się przyłączam do gratulacji:multi::multi::multi:Nasi góra:lol:
To może i ja wpadnę na Sekcję ,bo i tak się w tym tygodniu wybierałam do Oddziału .Będe mogła osobiście pogratulować:lol:[/quote]
Wpadaj, zawsze w kuuuupie raźniej!

Pzdr.

Posted

[quote name='Neutralka']To bardzo miły pomysł, że Wasze osiągnięcia będą czczone na sekcji - przyjdziemy złożyć wszystkim trzem gratulacje za godną reprezentację oddziału Warszawskiego, czyli nas. Wanilko, miło będzie Cię widzieć.
Gratulacje dla Kasi, Ulki i Asiaczka.[/quote]
Dziękujemy!

Myślę, że ciasta starczy, upiekę dużą blachę...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']...no wiecie, my tam jesteśmy skromne :oops:, ale wilczemu też gratulacje się należą....w końcu wygrał ze Słowakami i z Czechami na ich podwórku, a to nie jest normą, także jest też co świętować :razz:[/quote]
Prawda!
W sumie to ja tez wygrałam ze Słowakami i Czechami, a na dodatek przy słowackiej sędzinie - p. Ridarcikovej. Niesamowite!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Prawda!
W sumie to ja tez wygrałam ze Słowakami i Czechami, a na dodatek przy słowackiej sędzinie - p. Ridarcikovej. Niesamowite!

Pzdr.[/quote]

po prostu jesteśmy the best:laugh2_2:

m.

Posted

[quote name='Karma']Gratulacje dla zwycięzkiego szpica wilczego z Polski .Do zobaczenia wkrótce .:multi::multi::multi::multi:[/quote]

baaardzo dziękujemy :B-fly:;)
mam nadzieję, że widzimy się w piątek :cool3:

Posted

Dobra DOBRA ...

wy już nie zaciemniajcie, że idziecie w piątek do " na sekcję" tak sobie pogratulować :cool3::cool3::cool3:

Lepiej przyznajcie się , że wam chodzi o te trunki i o te ciasta ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szkoda.. ze ta warszawa tak daleko też bym przyjechała na konsumpcję ekhm ekhm :evil_lol: tj pogratulować :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']Dobra DOBRA ...

wy już nie zaciemniajcie, że idziecie w piątek do " na sekcję" tak sobie pogratulować :cool3::cool3::cool3:

Lepiej przyznajcie się , że wam chodzi o te trunki i o te ciasta ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Szkoda.. ze ta warszawa tak daleko też bym przyjechała na konsumpcję ekhm ekhm :evil_lol: tj pogratulować :razz::razz::razz:[/quote]

hej Marta, jak miło Cię słyszeć :lol:, fakt te ciasta i inne takie :evil_lol:, ale za Twoje zdrowie zjemy też :eviltong:

Posted

No, dobra,przyznaję się. Ja idę na sekcję po... rodowód eksportowy.:oops: A oblewanie to przy okazji... Albo odwrotnie: oblewanie najpierw, a rodowód to przy okazji?:hmmmm:

Pzdr.