Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 dla takich dni jak dziś można robić wszystko:placz::placz::placz: :multi::multi::multi: Sarunia za dwie godziny opuszcza schronisko. Ogromnie się cieszę, ale radość będzie pelna kiedy państwo odbiorą w piątek takze Oskarka. Na razie jadą po Sarunię- auto jest za male na dwa. W piątek mają przyjechac po Oskara. Jestem bardzo szczęsliwa i bardzo nerwowa, czy aby na pewno.... Kasiu i Ajula jestescie największe na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
reksio7 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 super wiadomość :crazyeye:ale trzymaj rękę na pulsie, aby po 2 psiaka również przyjechali.:p Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 no wiesz ja nie mam na to wplywu. Powiedzialam tym Państwu jak bardzo zwierząta trzymają sie razem. to ze stracily rodzinę, potem pana swojego, potem samych siebie. trzeba pamiętac, że Sarunia wpadła w depresje. tak mocno lizala siersc ze dolizywala się do mięsa...cierpiala bardzo. Ona musi wyjsc. z oskarkiem czy bez. niestety. Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :crazyeye: :placz::placz::placz: o boże żeby to była prawda!! Charly, aż mi się wierzyć nie chce! jak je zobaczyli? przez ogłoszenia? no i czy cos więcej wiesz? czy tam im bedzie dobrze?? Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 wczoraj po 23:00 zadzwonil telefon. troche bylam zla. sobie mysle, kogo niesie o tej porze. ale okazalo się ze z powodu zwierzaków z ogloszenia. trochę mam tych ogloszen, a rozmówczyni nie od razy podala imiona- no ale w koncu doszylysmy o kogo chodzi:) więc psiaki są dla matki kobiety która dzwonila. Mieszka w Olsztynie w domku z ogrodem. Jeden piesek jest tam ( maly jakis) jeden zmarl wlasnie i kobieta bardzo cierpli. W sumie oglądali inne psiaki, ale Sara bardzo przypadla do gustu. oskarek tez. Ta pani pytala o charakter. Wiec poweidzialam jak jest, ze Sara to typowa dziewczynka laleczka przytulanka. A Oskarek jak chlopak- tez przytula się, ale on woli się bawić i hasać. Ta charakteryzacja bardzo się spodobala Potem ta pani pytala jeszcze czy psiaki na pewno zgodzą się z ich obecnym malym pieskiem. Tutaj ja nie widzę zadnych przeszkod. ani ze strony Sary ani Oskara. Sa przyjazne i toleranycjne. No i tyle. Dziś o 17 Sarunia została odebrana:) Jesli nic nie pomylilam to zobaczyli je wlasnie przez allegro:multi: Dzięki Tobie i Kasi Sarunia ma domek, a Oskarek ( módlmy się o to) też:loveu: Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Charly napisał(a): Sara bardzo przypadla do gustu. oskarek tez. Ta pani pytala o charakter. Wiec poweidzialam jak jest, ze Sara to typowa dziewczynka laleczka przytulanka. wcale się nie dziwię, że Sara im wpadla w oko, ona jest taaaka sliczna, faktycznie laleczka :loveu: Charly - nie wychwalaj mnie tak, to TY założyłas im wątek i pokazałas je światu Tobie należą się podziękowania :loveu: a jest jakas nadzieja, że dadzą znać nowi Państwo, jak się zwierzaczki zadomowią? Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 tu nie ma nadzieji. To jest pewne na mur beton. Mam numer i będę tam dzwonic. Poza tym w Olsztynie tez są dziewczyny z dogo. Porozmawiam z kierowniczką i jesli uzyskamy pozwolenie zrobimy wizytę po adopcji. ale mysle ze to nie będzie koniecznie i rodzinka zwierzaków sama nadesle informacje:) Będzie dobrze. Tu akurat mam 100% dobre uczucie. Ewcia/Kordonia tez rozmawiala z tymi ludzmi i powiedziala ze bardzo bardzo do rzeczy:):):) Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Jejku jak mi ulzylo. Widok Saruni rzucającej się po spacerku na drzwi izolatki....i ta bezsilność:-( ale juz po wszystkim. Lalunia już w drodze do domku:) Bez ogloszen to taki wątek Ajulko można hopac i hopac do skonczenia swiata:loveu: Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 wiem Charly, że samo hopanie niewiele daje, ale jak są u góry to jest większa szansa, że hopany psiak wpadnie komus w oko i ten ktoś mu za ogloszenie chociaż zapłaci :razz: Quote
kordonia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czekajcie, czekajcie, Sara obecnie siedzi w łazience w schronie :) Pani dzwoniła dio mnaie o 17.15,ze własnie dopiero wyjeżdża. cała tez jestem nerwowa. Sara umie otwierc sobie drzwi z klamki :) Dlatego siedzi w łazience z klamką podpartą szczotką. Musieliśmy już ją zabrqac, bo mieliśmy przez 17.00 małe przesunięcia w boksach, bo przyechał do nas bull mastiff, który musi miec osobną klatkę. Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 aaaaa....hihih. Ja już ją widzialam w wannie z cieplą wodą:evil_lol: no to czekamy:roll:;) Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 oj. widze ze nie odebralam połączenia o 17 od tej pani:oops:. Dobrze ze jestes Ewka:) Wlasnie dzwonili. Powoli dojeżdzają. Troche nie potrafili znalesc. poradzilam kierowac sie na szpital wojewodzki i potem w górę ( i nie potrafią się do Ciebie dodzwonic jakos) Quote
Kasia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja dopiero w piątek będę sie cieszyć tak naprawdę i tak na całego, a teraz trzymam kciuki za Sarę aby wszystko poszło dobrze i ten domek był tym ostatnim i jedynym! :lol: Normalnie to będzie cud jak oboje znajdą ten sam domek - a dla mnie ogromna radość że ogłoszenie pomogło. Ajula dzięki za pomoc finansową :loveu: Quote
kordonia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Sara, juz za chwilę bedziesz siedziec w wannie :) A potem we własnym łózeczki :) Szczęście nie do opisania :) Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 cieszę się tak bardzo, że co chwila muszę tu zaglądać :loveu: ale taka niepewnosc jednak jest, bo juz tyle było szczęsliwych zakończeń, a potem d..a blada, bo psy wracały jednak staram się wierzyć, że tym razem się uda :multi: Quote
kordonia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Tak, też jestem pewna na milion procent,z e z Sarą sie uda :D Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 z Sarunieczką się uda. Tylko tak trochę obawiam się jak to będzie z Oskarkiem....ech...zadzwonię tam jutro moze i zapytam Quote
Rybc!a Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A ja wierzę, że się uda, ja w to wierzę ! :loveu: . Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Sarunia już pewnie dojechała trzymam kciuki za spokojną pierwszą noc! no i żeby się spodobała :modla: Quote
Charly Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Ajula Sarunia jest cudna. naprawde. wiem, ze piszemy tak o niemalze kazdym piesku, ale Sara naprawde jest cudna. Duza, miekka, wrazliwa, kochana, czuła przytulanka nie może się nie spodobac. Zresztą jej pani dzwonial z jej powodu wczoraj prawie o północy w obawie, że już Saruni może nie byc. wiem, że dom jest na 100% odpowiedni. Quote
mru Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 to uważajcie, bo Sara i Oskar dziś w Metrze :) może być atak telefonów! a domek już jest Quote
Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 wlasnie wiem. mam atak telefonow- na Sarę i Oskara.................... nawet nie wiem co mowic. prosze ludzi zeby zadzwonili jutro. Quote
Ajula Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jak nic to nic, a potem wszyscy dzwonią naraz Quote
Recommended Posts