Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='red']Pan się nie odezwał, jak napisałam, że może załatwić się w domu, bo zdarza się. Wtedy nie odpisał....może lepiej, bo jeszcze by ją wyrzucił z tego powodu. Zdjęcia zrobimy.[/quote]
Co za ludzie :angryy: jeszcze niech kapcie i gazetę przynosi, no i piwo z lodówki... Sama się wyprowadza i w ogóle :angryy: najgorsze dla mnie zawsze jest szukanie domu psiakom, bo tyle co się nasłucham różnych, mniej lub bardziej, inteligentnych ludzi, to z chęcią bym połowie.. :mad:
ale sunia znajdzie ten swój super domek, ale musi być odpowiedzialny. Wyjątkowo odpowiedzialny i spostrzegawczy przy tej chorobie..:roll: i taki na pewno będzie !:)

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ludzie przeważnie chcą młode, jeszcze szczeniakowate pieski, a jednocześnie chcieliby żeby zachowywały się jak dorosłe już wszystkiego nauczone.

Posted

Nie, fotek na razie nowych nie mam. Będą w tygodniu. Sunia czuje się świetnie, sierści przybywa, to okropna pieszczocha, musi mieć wspaniały domek.

Posted

[quote name='red']Czeka na zdjęcia suni przy człowieku, jaka wielkość jej. Ale to tak daleko, jak ona w razie co pojedzie....[/quote]
Gdyby dom był dobry to i transport by się znalazł.. Nie takie trasy psiaki pokonują..:) Tylko na foty trzeba czekać ;)

Posted

Czas......ciągle mam mało, codziennie jeździłyśmy z kotem do lecznicy, dziś też, dopiero wróciłam, ale od jutra ma leki już w domu tymcz. więc może znajdę chwilę.

Posted

Tak Lilith, szukam bardzo intensywnie, bądź cierpliwa, miałam problem ze sterylizowaną kotką, ale tylko ją wywiozę w weekend do Warszawy i już organizuję spotkanie. Zrobiłaś wielką robotę dla malutkiej, dzięki Ci za to, malutka też Ci dziękuje, musisz ją poznać, postaram się o to....

Posted

Dziś dostała kolejny zastrzyk pw nużycy i lekarz włączył antybiotyk, ponieważ trochę się drapie. 6 tygodni to minimalny okres leczenia, wizyta raz w tygodniu. Potem zobaczymy. Najgorsze jest to, że sunia załatwia się w domu, mimo że jest na dworzu, po powrocie zrobi siku gdziekolwiek. Koleżanka jest bardzo tolerancyjna, co prawda uczy ją, ale czy ew. nowy dom zniósłby taką sytuację...? Poza tym jest słodka, kochana przytulanka.

Posted

Red a ona była uczona czystości? Z moją Nancy było to samo, ile bym nie była na dworze zawsze załatwiała się w domu :roll: wychodziliśmy z gazetami na trawę itd.. Sama z siebie w końcu załapała, że ma posłanie w domu itd.. I jednak gazety na dworze są lepsze..

Posted

straszyć podczas sikania np. gwąłtwne zamknięcie ksiązki (podręcznikowy przykład)
smakołyk za siku na dworzu
mój treser mówił też, że po pobudce od razu na rece i na dwór
pozdrawiam i trzymam kciuki
załapie jeśli nie jest brudaskiem

Posted

Koleżanka pracuje, od 7 do 16 ej jest w pracy, to może jeszcze ją usprawiedliwić, że nie wytrzymała, ale w dni wolne, kiedy wychodzi częściej, też załatwia się w domu.Lilith, jak dobrze pójdzie (mam kłopoty zdrowotne) to może w weekend byśmy odwiedziły razem Sigmę i zrobiłabyś jej nowe zdjęcia, bo nie mamy aparatu, a trzeba dać do ogłoszeń może trochę nowych.

Posted

kochana red
a jakbym furaczkiem pod Ciebie pod dom zajechała z aparatem............
i jakbym Ciebie zabrała do sigmusi ..........
a na koniec odwiozła?

kiedy by dało radę?
byś się ciepło ubrała......:p

Posted

Oczywiście, że wsio mi odpowiada, ale... to nie zaziębienie (szkoda, wolałabym), umawiamy się wstępnie na sobotę, telefon do mnie zapisz 501-732-982, jeszcze dogadamy spotkanie.

Posted

Niestety ze względu na jutrzejszy wyjazd do Warszawy z Milką bez oczka i kociakami, przekładamy wizytę u Sigmy na poniedziałek, pstrykniemy zdjęcia i popchniemy ogłoszenia:lol: