ewelinabuck Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Psy, które są na moim ringu, a PO ocenie mojej rasy - to ja mogę porobić fotki. A Ty się skup na swoim. Ja przecież też biorę aparat.:lol: O, my startujemy jako pierwsza rasa, czyli o 10.30. Wpadniesz do nas czy to za wcześnie? I weźmiesz swojego aparatosa? Jak ja Cię daaaawno nie widziałam...:razz: Pzdr. Pzdr.[/quote] wpadne do was bo na wystawie bede juz od 10:diabloti:i wezme aparatosa Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='ewelinabuck']wpadne do was bo na wystawie bede juz od 10:diabloti:i wezme aparatosa[/quote] Super! Ja na pewno będę miała coś słodkiego na ząb:lol:. Wiem, wiem, pewnie się odchudzasz, ale najwyżej dostaniesz malutki, cieniutki kawałeczek ciasta.:evil_lol: pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mam taka ogromna prosbę,mógłby ktos porobic zdjecia west highlandom? Będą w sobote na ringu 6 ida jako ostatnie wiec to na pewno nie bedzie godzina 10.Bede bardzo wdzieczna nawet za pare zdjęc:lol::lol: Quote
anjaga Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']O, to niedaleko nas. Bo my ring 3. I tez juz mamy potwierdzenia! Pzdr.[/quote] My ring 1, Jenis 2 a Wy 3, trzeba będzie gdzieś po środku rozlokować się żeby za dużo nie biegać:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='anjaga']My ring 1, Jenis 2 a Wy 3, trzeba będzie gdzieś po środku rozlokować się żeby za dużo nie biegać:loveu:[/quote] Piękna sprawa!:multi: Pzdr. Quote
anjaga Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Piękna sprawa!:multi: Pzdr.[/quote] Na ringu 2 szykuje się koniec championatu młodzieżowego, więc zapowiada się impreza:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hohoho, no to juz teraz musowo piec ciasto! Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='anjaga']My ring 1, Jenis 2 a Wy 3, trzeba będzie gdzieś po środku rozlokować się żeby za dużo nie biegać:loveu:[/quote] [quote name='Asiaczek']Piękna sprawa!:multi: Pzdr.[/quote] Stawiam na 2 bo tam będę :razz: Quote
Darvin Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 z czego wiem to poza młodzieżowym może jeszcze jeden Inter nam przybyć na tym ringu :D Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='sylrwia']Stawiam na 2 bo tam będę :razz:[/quote] Hahaha, cffaniara!:lol: Chociaż ja raczej pociągnę, choć troszeczkę, w moją stronę, bo mamy 4 psy do pokazania.:cool3: [quote name='Darvin']z czego wiem to poza młodzieżowym może jeszcze jeden Inter nam przybyć na tym ringu :D[/quote] O, a jak wszystko pójdzie gładko, to będą jakies okrzyki radości, abysmy wiedzieli, że mamy nowego Intera? pzdr. Quote
Darvin Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Na pewno ktoś będzie krzyczeć, ja pewnie nie, przynajmniej do mojego wyjścia na ring zamykam się w sobie wraz ze swoim stresem hehehe Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Darvin']Na pewno ktoś będzie krzyczeć, ja pewnie nie, przynajmniej do mojego wyjścia na ring zamykam się w sobie wraz ze swoim stresem hehehe[/quote] Tak, jak każdy z nas... Pzdr. Quote
Dynamique Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Hohoho, no to juz teraz musowo piec ciasto! Pzdr.[/quote] Ho,ho to musisz upiec, bo ja jestem chętna na kawałek :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Upiekę, upiekę, ale pamiętaj, że jest sporo chętnych! Obyś zdążyła...:lol: Pzdr. Quote
Dynamique Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Upiekę, upiekę, ale pamiętaj, że jest sporo chętnych! Obyś zdążyła...:lol: Pzdr.[/quote] To musisz upiec więcej ! :lol: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Dynamique']To musisz upiec więcej ! :lol:[/quote] Upiekę 1 blachę ciasta. Nawet gdybym upiekła więcej, to nie mam jak zabrać. Mamy b.mało miejsca w samochodzie. A z ciastem, to wiesz, trzeba delikatnie, coby okruszków nie przywieźć...:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Upiekę 1 blachę ciasta. Nawet gdybym upiekła więcej, to nie mam jak zabrać. Mamy b.mało miejsca w samochodzie. A z ciastem, to wiesz, trzeba delikatnie, coby okruszków nie przywieźć...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Tak przywieziesz okruszki, już ja się tym ciastem po drodze zaopiekuję (jak będziesz spała). :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Także wszystkich chętnych ostrzegam przed ewentualnym obejściem się smakiem. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='bety']Tak przywieziesz okruszki, już ja się tym ciastem po drodze zaopiekuję (jak będziesz spała). :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Także wszystkich chętnych ostrzegam przed ewentualnym obejściem się smakiem. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr[/quote] o, bety! A może i Ty coś małego upieczesz, co?Na przykład takie coś, co było w ub.r. w B-stoku... Pzdr. Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']o, bety! A może i Ty coś małego upieczesz, co?Na przykład takie coś, co było w ub.r. w B-stoku... Pzdr.[/quote] Ale podobno w aucie miejsca nie będzie :evil_lol: to ja chcę zluźnić i zjeść po drodze :evil_lol: a Ty mnie namawiasz na własną produkcję.:diabloti: A co było w zeszłym roku w Białymstoku bo ja nie pamiętam? :roll: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Takie coś fajnego, chyba 2-kolorowe i z owockami w środku... I pamiętam, że mi bardzo odpowiadał smak tego ciasta. Pzdr. Quote
elapieczus1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 kurcze dziewczyny alescie narobily zaraz musze zmykac do kuchni sernik na zimno zrobic:eviltong: bo jezor mi o klawiature chaczy:(:evil_lol::lol: Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Takie coś fajnego, chyba 2-kolorowe i z owockami w środku... I pamiętam, że mi bardzo odpowiadał smak tego ciasta. Pzdr.[/quote] A to nie był przypadkiem sernik z ananasem na kruchym cieście? Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nieeee, sernik bym skojarzyła. Zaraz poszukam, bo chyba dawałaś mi przepis... O, już mam - Ciasto dwukolorowe, jogurtowe z owocami. Mniam, mniam... Pzdr. Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Nieeee, sernik bym skojarzyła. Zaraz poszukam, bo chyba dawałaś mi przepis... Pzdr.[/quote] Jak dawałam przepis to było ciasto jogurtowe z Nowego Dworu. :cool3: [quote name='Asiaczek']O, już mam - Ciasto dwukolorowe, jogurtowe z owocami. Mniam, mniam... [/quote] No właśnie. Pzdr p.s. sorry za off-a ale jedzenie na wystawie to bardzo ważna rzecz :evil_lol: Quote
Recommended Posts