Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Psy, które są na moim ringu, a PO ocenie mojej rasy - to ja mogę porobić fotki. A Ty się skup na swoim. Ja przecież też biorę aparat.:lol:

O, my startujemy jako pierwsza rasa, czyli o 10.30. Wpadniesz do nas czy to za wcześnie?
I weźmiesz swojego aparatosa?

Jak ja Cię daaaawno nie widziałam...:razz:

Pzdr.

Pzdr.[/quote]

wpadne do was bo na wystawie bede juz od 10:diabloti:i wezme aparatosa

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinabuck']wpadne do was bo na wystawie bede juz od 10:diabloti:i wezme aparatosa[/quote]
Super!
Ja na pewno będę miała coś słodkiego na ząb:lol:. Wiem, wiem, pewnie się odchudzasz, ale najwyżej dostaniesz malutki, cieniutki kawałeczek ciasta.:evil_lol:

pzdr.

Posted

Mam taka ogromna prosbę,mógłby ktos porobic zdjecia west highlandom?
Będą w sobote na ringu 6 ida jako ostatnie wiec to na pewno nie bedzie godzina 10.Bede bardzo wdzieczna nawet za pare zdjęc:lol::lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']O, to niedaleko nas. Bo my ring 3.
I tez juz mamy potwierdzenia!

Pzdr.[/quote]
My ring 1, Jenis 2 a Wy 3, trzeba będzie gdzieś po środku rozlokować się żeby za dużo nie biegać:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Piękna sprawa!:multi:

Pzdr.[/quote]
Na ringu 2 szykuje się koniec championatu młodzieżowego, więc zapowiada się impreza:diabloti:

Posted

[quote name='anjaga']My ring 1, Jenis 2 a Wy 3, trzeba będzie gdzieś po środku rozlokować się żeby za dużo nie biegać:loveu:[/quote]

[quote name='Asiaczek']Piękna sprawa!:multi:

Pzdr.[/quote]

Stawiam na 2 bo tam będę :razz:

Posted

[quote name='sylrwia']Stawiam na 2 bo tam będę :razz:[/quote]
Hahaha, cffaniara!:lol:
Chociaż ja raczej pociągnę, choć troszeczkę, w moją stronę, bo mamy 4 psy do pokazania.:cool3:

[quote name='Darvin']z czego wiem to poza młodzieżowym może jeszcze jeden Inter nam przybyć na tym ringu :D[/quote]
O, a jak wszystko pójdzie gładko, to będą jakies okrzyki radości, abysmy wiedzieli, że mamy nowego Intera?

pzdr.

Posted

[quote name='Darvin']Na pewno ktoś będzie krzyczeć, ja pewnie nie, przynajmniej do mojego wyjścia na ring zamykam się w sobie wraz ze swoim stresem hehehe[/quote]
Tak, jak każdy z nas...
Pzdr.

Posted

[quote name='Dynamique']To musisz upiec więcej ! :lol:[/quote]
Upiekę 1 blachę ciasta. Nawet gdybym upiekła więcej, to nie mam jak zabrać. Mamy b.mało miejsca w samochodzie. A z ciastem, to wiesz, trzeba delikatnie, coby okruszków nie przywieźć...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Upiekę 1 blachę ciasta. Nawet gdybym upiekła więcej, to nie mam jak zabrać. Mamy b.mało miejsca w samochodzie. A z ciastem, to wiesz, trzeba delikatnie, coby okruszków nie przywieźć...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

Tak przywieziesz okruszki, już ja się tym ciastem po drodze zaopiekuję (jak będziesz spała). :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Także wszystkich chętnych ostrzegam przed ewentualnym obejściem się smakiem. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Tak przywieziesz okruszki, już ja się tym ciastem po drodze zaopiekuję (jak będziesz spała). :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Także wszystkich chętnych ostrzegam przed ewentualnym obejściem się smakiem. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Pzdr[/quote]
o, bety! A może i Ty coś małego upieczesz, co?Na przykład takie coś, co było w ub.r. w B-stoku...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']o, bety! A może i Ty coś małego upieczesz, co?Na przykład takie coś, co było w ub.r. w B-stoku...

Pzdr.[/quote]

Ale podobno w aucie miejsca nie będzie :evil_lol: to ja chcę zluźnić i zjeść po drodze :evil_lol: a Ty mnie namawiasz na własną produkcję.:diabloti:
A co było w zeszłym roku w Białymstoku bo ja nie pamiętam? :roll:
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Takie coś fajnego, chyba 2-kolorowe i z owockami w środku... I pamiętam, że mi bardzo odpowiadał smak tego ciasta.

Pzdr.[/quote]

A to nie był przypadkiem sernik z ananasem na kruchym cieście?
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeee, sernik bym skojarzyła.
Zaraz poszukam, bo chyba dawałaś mi przepis...

Pzdr.[/quote]

Jak dawałam przepis to było ciasto jogurtowe z Nowego Dworu. :cool3:

[quote name='Asiaczek']O, już mam - Ciasto dwukolorowe, jogurtowe z owocami. Mniam, mniam...
[/quote]

No właśnie.
Pzdr

p.s. sorry za off-a ale jedzenie na wystawie to bardzo ważna rzecz :evil_lol: