Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: oo jak fajnie o jak ciasno :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: ....................w kupie cieplej:diabloti::razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']nie radze jestem zdołowana załamana i zła bo nie moge gadac ;( to pisz na kartkach......nie mow:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: ale jakie doborowe towarzystwo i jak grzecznie leza .....:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: :grin: Dominiczko nie zazdroszcze jak psieski mialy gazy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: :loveu::loveu::loveu:nooo teraz to prawdziwa rodzinna fota;) Quote
Paula Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :loveu: [quote name='evaxon']:grin: Dominiczko nie zazdroszcze jak psieski mialy gazy :evil_lol: :evil_lol: Szpilka nigdy nie ma gazów :evil_lol: Mam, odezwij się na gg :mad: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']oo jak fajnie o jak ciasno łoj tam odrazu ciasno :evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']oooo jak przytulnie:loveu: niom tak doopaśnie :evil_lol: [quote name='BeaC'] ....................w kupie cieplej w kupie śmierdzi ;):diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to pisz na kartkach......nie mow pomimo trudności mówie teraz jest git ale jeszcze wczoraj miałam stalowe gardło hahahhaha [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale jakie doborowe towarzystwo i jak grzecznie leza .....:diabloti: przylepione to leżą siła je sobie wziełam hahahhaha [quote name='evaxon']:grin: Dominiczko nie zazdroszcze jak psieski mialy gazy na szczescie nie maiły ale też się bałam na poczatku ze leże na bombie hahhaha [quote name='Alicjarydzewska']nooo teraz to prawdziwa rodzinna fota;) pasuje mi do narożnika dog nio nie ;) [quote name='kasia124']przepiekne fotki dziękuje [quote name='Alicjarydzewska']sis gdzie cię wciągło wcieło mnie i wypluło :evil_lol: [quote name='paula_z'] :loveu: 1 Szpilka nigdy nie ma gazów :evil_lol: 2 Mam, odezwij się na gg :mad: 1 PRAWDA :evil_lol: 2 się odezwałam i co :eviltong: :p czesc wszystkim no to spadam pa Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']jeszcze tylko to doopeczkowe foto i spadam się wylegiwać znowu nie mam głosu a jauz zaczełam mówić troche :roll: Zajebista fotka:evil_lol: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 pomocy........potrzebuje 4 zdjęć Szpilki do powieszenia na ścianie w dużym formacie i za bardzo nie wiem które się nadają :/ Będą wisiały w salonie 3 w antyramach i jedno w sypialnie POMOŻECIE...................................................... narazie robie selekcjie wstępną potem jeśli się na coś zdecyduje o tu wstawie a Wy mi ewentualnie pomożecie wybrać koncowe foty oki Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 sypialnia 1 lub 2 lub 3 lub 5 6 narazie tyle bo musze więcej z płyt poszukać jest takie jeno portretowe na płycie gdzies Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja stawiam na 1, choć nie jestem do końca przekonana :hmmmm: Quote
Paula Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']się odezwałam i co :eviltong: :p Jajeczko :eviltong: W pracy byłam :roll: [quote name='dbsst']2 Ciężko wybrać, mnie się chyba to najbardziej podoba :loveu: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 znowu 38 :placz: :placz: :placz: niedługo kończę antybiotyki a zdrowia za grosz :placz: Quote
agabass Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ale mordka całuśna Debe wiem co czujesz bo ja choruję od niepamiętnych czasów i też jestem na antybiolu zaatakowało mi tym razem zatoki jednym słowem lipa życzę Ci zrowia Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 1. http://images21.fotosik.pl/280/4c1ed3f2c5b800f3.jpg 2. 3. 4. 5 6 7 8 9 Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 3 :multi: Jak sie szlaja niewiadomo gdzie i niewiadomo z kim to tak jest :eviltong: Życze zdrówka ;) Quote
Recommended Posts