jo-jo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='DeBe'] Cóż za podskoki:multi: Pinkności moje :loveu: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):nie już ciemno :shake: upssssssssssssssssssss kibelka jutro moge wstawić poza lodówka w sypialnie nie mam tam światła :mad: zapomniałam Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='dbsst']upssssssssssssssssssss kibelka jutro moge wstawić poza lodówka w sypialnie nie mam tam światła :mad: :hmmmm: ależ to skomplikowane zdanie jest :niewiem: jak się to ma do kibelka :oops: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :razz:to se poczekamy na kibelek do rutja :cool3: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 bo kibelek stoi w sypialni teraz :shake: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 dbsst napisał(a):bo kibelek stoi w sypialni teraz :shake: aaa hihih to teraz wszystko jasne :lol: Quote
Hanna R. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 malawaszka napisał(a):aaa hihih to teraz wszystko jasne :lol: No nie całkiem ... Przecież nie ma światła ! Ale jest zimno . :lol: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No nie całkiem ... Przecież nie ma światła ! Ale jest zimno . :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mnie się zdaje, że jedynym światłem w sypialni jest to lodówkowe - o ile ktoś nie zgasił :diabloti: Quote
dbsst Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mnie się zdaje, że jedynym światłem w sypialni jest to lodówkowe - o ile ktoś nie zgasił :diabloti: ha ha ha ;) a to takie widoczki z przeszłości :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 achhh Dominiczko ale ty nas rozpieszczasz tymi fotkami :loveu: ja tez czekam na fotki kibelka z sypialni oswietlanej lodowka po wylaczeniu :roll: Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 hmmm, ale czy tego kibelka w sypialni to, hmmm, używacie? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 evaxon napisał(a):ja tez czekam na fotki kibelka z sypialni oswietlanej lodowka po wylaczeniu :roll: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 czesć Dominisiu muszę Ci powiedzieć że bardzo mi sie podobaja te kolorowe fugi w kuchni :loveu: świetnie to wygląda..... nei mogę sie już doczekać by zobaczyć efekt końcowy czyli wiekszą część kuchni :cool3: Zdjecia Szpileńki są fajowe... jakim cudem wyszły Ci takie zdjecia wieczorem? :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 :razz:Debeściaczku .............ale tego kibelka chyba w sypialni nie eksploatujecie:cool3: Widoczki na przyszłosć prawdziwie debeściarskie;) Quote
dbsst Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Dominisiu muszę Ci powiedzieć że bardzo mi sie podobaja te kolorowe fugi w kuchni :loveu: świetnie to wygląda..... nei mogę sie już doczekać by zobaczyć efekt końcowy czyli wiekszą część kuchni :cool3: Zdjecia Szpileńki są fajowe... jakim cudem wyszły Ci takie zdjecia wieczorem? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi jeszcze nie ma fug to czekoladowe to fraz hahahha fugi będą jednokolorowe jaśminowe ;) a co do jasności boshe błogosław ps'a ;) CZESC DZIEWCZYNY :multi: widzę, że świetnie się bawicie moim nieszczęściem ;) :lol: :lol: :lol: kibelek leży i czeka na lesze czasy ;) czyli kiedy bedzie mógł być przetestowany :cool3: :lol: :lol: właśnie podłoga się kładzie i kuje i kładzie i kuje :cool3: Aniu :buzi: dzix Quote
Medorowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ale śliczne:multi: :multi: :multi: Debe, daj mi, albo chociaż pożycz Szpilunie :cool3: Quote
Paula Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Swietna fota :megagrin: Jaka Szpila ma minke :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi jeszcze nie ma fug to czekoladowe to fraz hahahha fugi będą jednokolorowe jaśminowe ;) a co do jasności boshe błogosław ps'a ;) no coś Ty, poważnie? hahaha a mnie tu wyglądalo jakby były na przemian czekoladowe z ciemnym turkusem :oops: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Super bokserkowe fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha a mnie tu wyglądalo jakby były na przemian czekoladowe z ciemnym turkusem :oops: hahahahaha :turn-l: Quote
Recommended Posts