Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a):Ewa prawda ona wcale ni epatrzy na piłkę :evil_lol: spadam szykować się do roboty :bye: :loveu:koffana dupencja Debe smutno bez Ciebie:shake:nie uciokaj Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 majorka :buzi: Alu staram się oglądać mecz szykować kitel na jutro i chłodzić się więc dgm jest dodatkowym obciążeniem ;) Ale dziękuje Ci z amiłe słowo i jeszcze chwilę zostane ;) Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a):szykować kitel na jutro szyć go będziesz czy co? :diabloti: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):szyć go będziesz czy co? :diabloti: prasowac w ten upal wrrrrrrrrrrrr Zidane się nie popisał :shake: :shake: :shake: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a):prasowac w ten upal wrrrrrrrrrrrr Zidane się nie popisał :shake: :shake: :shake: Debe, to ja wpadnę do ciebie z naręczem mojego prasowania, dobrze? :grins: Daleko nie mam, a skoro już prasujesz.... :grins: Meczu nie oglądam, wolę dogo :p Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):Debe, to ja wpadnę do ciebie z naręczem mojego prasowania, dobrze? :grins: Daleko nie mam, a skoro już prasujesz.... :grins: Meczu nie oglądam, wolę dogo :p :multi::multi::multi:ja też wole dogo i mam jeszcze tydzień kompa na wyłacznosć :p Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 już ni eprasuje prawie spaliłam spodnie :angryy: już nie prasuje a ja i meczyk oglądam i na dogo siedze pije wino z odem i wodą smakową oraz miód jutro będe cierpieć :shake: Alu ale masz fajnie komp tylko Twój :hura: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :razz:nie cierpiaj Bliźniaczko ;)będe mysleć o tobie:p Kuba został trzeci tydzień w Opolu Quote
e.v.a Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja tez ogladam mecz:razz: co do Zidana:roll: brak slow dobrze ze mu czerwona wlepili :) Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Szpileczko a kiedy do Opola zawitasz z tą swoją pańcią? Quote
agabass Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:a dlaczego nie było imprezki :razz: no dobra wypije pod te magistry:razz: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: spokojnie jeszcze będzie okazja do oblewania dbsst napisał(a):nie jeszcze sie nie obroniłam :shake: no to na co czekasz kofana - kiedy masz termin czy jeszcze nie wiesz zdjęcia jak zawsze cudowne Szpilkowa zawrót głowy - kwiatki rewelka Quote
anetta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Normalnie klon http://images2.fotosik.pl/99/bd037bcbab014a8d.jpg :razz::razz: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 jestem Wczoraj mój Ukochany zabrał mnie na spacer po warszawskim zoo. Udało mi sie upolować takie oto stwory ;) a kuku Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 zooowe zwierzaki sa suuuperrrr:multi: wiecej wiecej zoowych zwierzakow:D Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 hejka cieszczkam się że moje napotkane stwory troszkę siepodobaja :multi: Pan Żyrafa się kłania i do zoo zwiedzania nakłanie :shake: :lol: :lol: taki jest z niego dostojniak :loveu: koteCek śpi smacznie :loveu: :loveu: spadam narazie remont nadzorować ;) Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hej Debe :multi: :multi: zoo-fotki suuuuperrrr :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dbsst napisał(a):jestem Wczoraj mój Ukochany zabrał mnie na spacer po warszawskim zoo. Udało mi sie upolować takie oto stwory ;) a kuku Debe śliczne!!:loveu: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 dzieki dzięki dzięki a oto pawiany niesamowite zwierzęta warto poobserwować ich stadne zachwoania ja jestem pod wrazeniem :D hop i bęc (maluch chciał wskoczyć mamie na grzbiet ale troszke żle wymierzył :evil_lol: ) od siedzenia na kamieniu mają w strasznym stanie pupy :placz: moje ukochane zdjęcie :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopska se przypaliły ;) Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 łooojessuuuu ale czerwono dupce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts