Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a robiłaś foty w czasie rura error :razz:

nie ratowałam Pana Michała jak przyszłam do domu to on prawie utonął. a raczej siedział w szlamie zatkał rurę palił peta i gadał z TZ

było gorąco

Posted

dbsst napisał(a):
:errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: hahahhaha juz wiem dlaczego Cie tak lubie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

A jeszcze innym razem jak mialam ok 4lat na dworcu centralnym w Warszawie balam sie wejsc na ruchome schody a moja mama miala mnie, brata i siostre wszyscy maluchy wiec trudno mamie bylo wjechac na gore wiec policjant musial wziasc mnie podpache i na schody, co ja sie wtedy naryczalam,ze zly policjant byl:evil_lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A jeszcze innym razem jak mialam ok 4lat na dworcu centralnym w Warszawie balam sie wejsc na ruchome schody a moja mama miala mnie, brata i siostre wszyscy maluchy wiec trudno mamie bylo wjechac na gore wiec policjant musial wziasc mnie podpache i na schody, co ja sie wtedy naryczalam,ze zly policjant byl:evil_lol: :lol:

:lying: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

super się to czyta ale jabyś była moim maleństwem :smhair2: :siara: :siara: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
:lying: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

super się to czyta ale jabyś była moim maleństwem :smhair2: :siara: :siara: :evil_lol:

Groznie to zabrzmialo:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Groznie to zabrzmialo:lol:

hahahhaha szkoda, że tylko zabrzmiało a jak przyjdzie co do czego to będe taka nieporadna ;) :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
dbsst ten pan i ten remont wiesz chyba dłuzej potrwa co?
A mowiłam wziać ekipe dogomaniacką:shake:

hahaha spoko jutro przychodzi Pan Michał i robi dalej :multi: :multi: :multi:

Posted

Patka napisał(a):
dlatego łazienkę zostawiła sobie na tzw póżniej :evil_lol:

hahahhahahhaha :eviltong:

właśnie w łazience odlewałam kalafiora :mad: :angryy:

Posted

U mne tyz remon ale jedzonko robimy na dworze jak jest ladna pogoda a jak brzydka to w korytarzu:lol: Nie ma to jak remonty jak zachciewa sie nam zmian:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
U mne tyz remon ale jedzonko robimy na dworze jak jest ladna pogoda a jak brzydka to w korytarzu:lol: Nie ma to jak remonty jak zachciewa sie nam zmian:lol:

człowiek coś wymyśli a potem klnie ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
człowiek coś wymyśli a potem klnie ;) :evil_lol: :evil_lol:

Dokładnie:lol: A moja mam to jeszcze tak nagle powiedziala,ze robi remont,ze nie pomyslala,ze mamy niestandardowo kran w kuchni i nigdzie nie ma mebli aby pasowaly z zlewem:shake: wiec pewnie jakies pol miesiaca remont jeszcze bedzie trwal:shake:

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha spoko jutro przychodzi Pan Michał i robi dalej :multi: :multi: :multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pan Michał jednak nie utonął :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pan Michał jednak nie utonął :razz:

udało się go ocalić ale pożyczał pachnidło przed wyjściem bo sie doszorowac nie mógł i mu śmioerdziało dzisiejszym dniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kara to ucałuj Mame i powiedz że łacze sie z Nią w bólu :evil_lol: :evil_lol:

Ewaa taki qroolik będzie w Imbira typie ;)

Posted

Kara, but pod pociagiem wymiata :-o :lol: Czegos takiego jeszcze nie slyszalam :lol:

Dbsst, bliziutko, jakies 2-2,5 h i po krzyku :lol::lol:

Szpilokrolik :megagrin: A te oko :megagrin:

Posted

anetta napisał(a):
Kara, but pod pociagiem wymiata :-o :lol: Czegos takiego jeszcze nie slyszalam :lol:

Ja sama w pociagu płakałam,ze śmiechu a jak ludzie sie na mnie patrzyli w tych kapciach:evil_lol:.