dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a robiłaś foty w czasie rura error :razz: nie ratowałam Pana Michała jak przyszłam do domu to on prawie utonął. a raczej siedział w szlamie zatkał rurę palił peta i gadał z TZ było gorąco Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a)::errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: hahahhaha juz wiem dlaczego Cie tak lubie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: A jeszcze innym razem jak mialam ok 4lat na dworcu centralnym w Warszawie balam sie wejsc na ruchome schody a moja mama miala mnie, brata i siostre wszyscy maluchy wiec trudno mamie bylo wjechac na gore wiec policjant musial wziasc mnie podpache i na schody, co ja sie wtedy naryczalam,ze zly policjant byl:evil_lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):A jeszcze innym razem jak mialam ok 4lat na dworcu centralnym w Warszawie balam sie wejsc na ruchome schody a moja mama miala mnie, brata i siostre wszyscy maluchy wiec trudno mamie bylo wjechac na gore wiec policjant musial wziasc mnie podpache i na schody, co ja sie wtedy naryczalam,ze zly policjant byl:evil_lol: :lol: :lying: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: super się to czyta ale jabyś była moim maleństwem :smhair2: :siara: :siara: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a)::lying: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: super się to czyta ale jabyś była moim maleństwem :smhair2: :siara: :siara: :evil_lol: Groznie to zabrzmialo:lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Groznie to zabrzmialo:lol: hahahhaha szkoda, że tylko zabrzmiało a jak przyjdzie co do czego to będe taka nieporadna ;) :evil_lol: Quote
Agga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst ten pan i ten remont wiesz chyba dłuzej potrwa co? A mowiłam wziać ekipe dogomaniacką:shake: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Agga napisał(a):dbsst ten pan i ten remont wiesz chyba dłuzej potrwa co? A mowiłam wziać ekipe dogomaniacką:shake: hahaha spoko jutro przychodzi Pan Michał i robi dalej :multi: :multi: :multi: Quote
Patka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dlatego łazienkę zostawiła sobie na tzw póżniej :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Patka napisał(a):dlatego łazienkę zostawiła sobie na tzw póżniej :evil_lol: hahahhahahhaha :eviltong: właśnie w łazience odlewałam kalafiora :mad: :angryy: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 U mne tyz remon ale jedzonko robimy na dworze jak jest ladna pogoda a jak brzydka to w korytarzu:lol: Nie ma to jak remonty jak zachciewa sie nam zmian:lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):U mne tyz remon ale jedzonko robimy na dworze jak jest ladna pogoda a jak brzydka to w korytarzu:lol: Nie ma to jak remonty jak zachciewa sie nam zmian:lol: człowiek coś wymyśli a potem klnie ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):człowiek coś wymyśli a potem klnie ;) :evil_lol: :evil_lol: Dokładnie:lol: A moja mam to jeszcze tak nagle powiedziala,ze robi remont,ze nie pomyslala,ze mamy niestandardowo kran w kuchni i nigdzie nie ma mebli aby pasowaly z zlewem:shake: wiec pewnie jakies pol miesiaca remont jeszcze bedzie trwal:shake: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):hahaha spoko jutro przychodzi Pan Michał i robi dalej :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pan Michał jednak nie utonął :razz: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pan Michał jednak nie utonął :razz: udało się go ocalić ale pożyczał pachnidło przed wyjściem bo sie doszorowac nie mógł i mu śmioerdziało dzisiejszym dniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kara to ucałuj Mame i powiedz że łacze sie z Nią w bólu :evil_lol: :evil_lol: Ewaa taki qroolik będzie w Imbira typie ;) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Szpila takimi oczami to w horrorach może występować:lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kara, but pod pociagiem wymiata :-o :lol: Czegos takiego jeszcze nie slyszalam :lol: Dbsst, bliziutko, jakies 2-2,5 h i po krzyku :lol::lol: Szpilokrolik :megagrin: A te oko :megagrin: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 śmieją się a ona tu wykończona remontem:cool3: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 anetta napisał(a):Kara, but pod pociagiem wymiata :-o :lol: Czegos takiego jeszcze nie slyszalam :lol: Ja sama w pociagu płakałam,ze śmiechu a jak ludzie sie na mnie patrzyli w tych kapciach:evil_lol:. Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):Dziewczyny Szpili cos sie stało :roll: ale slicznościowy Ciem:loveu: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 to nie ciem to Szpiciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):to nie ciem to Szpiciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:tylko broń boże laciem:cool3: idę spać Dogobranoc:p Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tylko broń boże laciem:cool3: idę spać Dogobranoc:p Branoc moja Droga :buzi: Quote
Recommended Posts