Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A nie? No wiesz Szpilki sie czesto lamia a ona tak to robi ze sie nei lamie 8) :cunao: Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):kolejna seria "osczedz na wacicha daj buziaczka" U kosmetyczki Szpilowej czyszczenie cery wiosenne promocja 3 lizniecie gratis ;) Jak na kosmetyczkę przystało jest wypielęgnowana, czyściutka tak,że aż blask odbijający się od jej złotego futerka może oślepić 8) - dziewczyna dba o sibie jak nic-tylko pozazdrościć takich lśniących hairsów :oops: Szpileczko jakiego szamponu i odżywki używasz?Ja już wszystkiego próbowałam,ale takiego efektu nigdy nie miałam :cry: ........... :wink: Ps. Chciałabym się umówić na wiosenną promocję do Pani Szpilkowatej :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 hahahahahahha nie wiem czy uda mi sie Ciebie wcisnac na wiosenne oczyszczanie twarzy hihihihi ;) no to fakt bestia blyszczy sie jak uczulenie jej nie goni niesamowicie. I ja sie staram efekt taki uzyskac na moich kudlach ale nawet w tyle nie zostaje ;) hihihii zaraz Wam pokaze przwdziwa akrobatke Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :o :o :o połamali psiora :wink: I dalej taka elastyczna jest czy już nie daje się łamać? 8) Quote
Pasavera Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Połamana Szpiluńka :o :loveu: :o :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 dalej taka jest 8) no moze ciut mniej bo uroslo brzuszysko ;) ale jest gientka niesamowicie Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 hahahahahaha tylko do gory nogami wstawilam hahahhaa Quote
Agga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):hahahahahaha tylko do gory nogami wstawilam hahahhaa nie wazne i tak połamany pies Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst'] Hm... to już jest znęcanie!! :lol: PS. Szczeka jak u rekina 8) Quote
Patka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Maleńka Szpiluna jest jeszzce cudowniejsza ale czy mozna byc jeszcze bardziej niz ona jest :wink: :D Boska fotka :D Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='zaba14'][quote name='dbsst'] Hm... to już jest znęcanie!! :lol: PS. Szczeka jak u rekina 8) hahahaha tylko czemu ten rekin szczerbaty na przedzie ;) Quote
zaba14 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 haha bo to młody rekin.. stracił mleczaki dopiero :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst']kolejna seria "osczedz na wacicha daj buziaczka" U kosmetyczki Szpilowej czyszczenie cery wiosenne promocja 3 lizniecie gratis ;) Chodz powiem ci cos na uszko czyli usowanie woskowiny ;) zebyscie slyszeli jak ona przy tym sapie i dyszy a z podniecenia ze moze lizac czasem za nos lapie hahaha ale letko ;) a to juz po pracy ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 oglaszam konkurs na komentarze do tego setu on do mnie nieprzemawia zadna historia albo juz zmeczona jestem ale wierze w Wasze sily i dlatego rzucam go Wam na pozarcie ;) tylko nie wiem co moze byc nagroda :( moze pocztowka z Warszawy albo co no nie wiem jak ktos ma tez pomysl na nagrode rowniez zapraszam 1. 2. 3. Quote
Agga Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 1. czego znowu chce ta prawie psy_chopatka...siedzi na tej dgm i co odbiło jej 2. Błagama nie podchodz... 3.Uffffffff poszła sobie...co za ulga... Quote
Recommended Posts