Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:o :o ile osob tu bylo no no :D :angel:

Olek ja trenuje Szpile teraz nie bedzie sie z Kaja wyzywac tylko Szpla Kaje zje 8) :lol:

dziekuje za odwiedziny

a to specjalnie dla ASHER zobacz jaka jestem malutka :D ale usmiech mam szeeeeeroki

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Draczyn napisał(a):
Szpila - bomba, ale fotki jeszcze ładniejsze. Ten troll powyżej ogromnie mi się podoba

dziekuje za mile slowa ;) a ten troll wipisz wymaluj przodek Szpili nie ;)

Tiggy na forty bema zapraszamy w ta sobote :D :angel:

asher cholera nie mamy na plastyczna i w ten sposob trenuje szczery usmiech na Szpili jak jej tak zostanie i bedzie piekne to wtedy ja sie za frisbee biore :lol: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

Dbsst jak już wiele razy pisałam ona jest przecudowna :loveu: :iloveyou: Miałam mieć bokserka, ale wkońcu padło na bernusia ;) A tobie zazdroszcze talentu do robienia fotek i oczywiście sprzętu :lol: :buzi:

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Dbsst jak już wiele razy pisałam ona jest przecudowna :loveu: :iloveyou: Miałam mieć bokserka, ale wkońcu padło na bernusia ;) A tobie zazdroszcze talentu do robienia fotek i oczywiście sprzętu :lol: :buzi:

paździoszki

hahah widzisz bylas tak blisko przodka yody ;) :lol: :lol:

a co do zazdroszczenia talentu mi nie zazdrosc bo talentu to ja nie mam mam dobry paparat qtory sam robi zdjecia :oops: :fadein: ;)

talent to ma Wind :angel: i kilka innych osob z dgm ale nie ja slowo slowo ;)

Posted

asher napisał(a):
A ja nie wiem, czy będę w sobotę an spacerku :( Bo może pojadę do Radomia, do rodziców...

ZARAZ sie wsciekne :evilbat:

to ja tu juz TZ nagadalam ze mnie nie ma i juz a Wy tak

mnie za tydzien nie bedzie bo jade do Bygoszczy nie mozesz jechac do rodzicow za tydzien :-?

Posted

Wujka mam na przechowaniu... Nie zamierzam się przez cały weekend szlajać, żeby sie uchronić przed jego "uroczym" towarzystwem 0X Ten człowiek doprowadza mnie do szału :x :x :x

Posted

asher napisał(a):
Wujka mam na przechowaniu... Nie zamierzam się przez cały weekend szlajać, żeby sie uchronić przed jego "uroczym" towarzystwem 0X Ten człowiek doprowadza mnie do szału :x :x :x

cholera to sie predko nie spotkamy :cry:

Posted

Cimi wczoraj byla cudowna jaka dzis to nie wiem bo jak wyszlam z pracy to ladnie juz niebylo :(

asher czyli jest nadzieje :D

az se jakies zdjecie ze szczescia wstawie ;)

Posted

no to wstawiam kolejna porcje fot ;) takich samych fot hahahahahahhaha

i znowu skopiowane uszka :D

i w projekcji bocznej hahahaha ale zaraz zostane zabita hahahah znowu widac ze to bardzo maly bokser ;)

i do tego ciut nie rozgarniety z minki ;)

za to ciagle smiechniety :D

Posted

dbsst napisał(a):
Justa napisał(a):
Szpilunia piękna. Stęskniłyśmy siem za nią ! :angel:

no ja mysle ze tesknicie i ze przyjdziecie w sobote 8)

co? gdzie? i o której? :roll:

Posted

Szpili ubranklo ciemnieje na zimę czy zmieniłas program w aparatce ;) Śliczne fotki ale ona ma energii Lilith właśnie "wychowuje" ;) na spcaerkach małego - 4 mieszki kawalera z biała gwiazdą na karczku :D

Posted

Patka napisał(a):
Szpili ubranklo ciemnieje na zimę czy zmieniłas program w aparatce ;) Śliczne fotki ale ona ma energii Lilith właśnie "wychowuje" ;) na spcaerkach małego - 4 mieszki kawalera z biała gwiazdą na karczku :D

jakas taka bardziej ruda sie zrobila a tu jeszcze swiatlo ja tak dorudzalo :roll:

mozecie wierzyc lub nie ale nie poprawialam tych zdjec tak cudowne swiatlo bylo :D