dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 :o :o ile osob tu bylo no no :D :angel: Olek ja trenuje Szpile teraz nie bedzie sie z Kaja wyzywac tylko Szpla Kaje zje 8) :lol: dziekuje za odwiedziny a to specjalnie dla ASHER zobacz jaka jestem malutka :D ale usmiech mam szeeeeeroki Quote
Justa Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Szpilunia piękna. Stęskniłyśmy siem za nią ! :angel: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Justa napisał(a):Szpilunia piękna. Stęskniłyśmy siem za nią ! :angel: no ja mysle ze tesknicie i ze przyjdziecie w sobote 8) Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dbsst napisał(a):O rany, frisbee się Szpiluni w faflach zaklinowało :o :lol: Quote
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Szpila - bomba, ale fotki jeszcze ładniejsze. Ten troll powyżej ogromnie mi się podoba Quote
Tiggy Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A gdzie Wy na spacerki chodzicie ? ;) To może bym się kiedyś przyłączyła, jeśli pozwolicie... :oops: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Draczyn napisał(a):Szpila - bomba, ale fotki jeszcze ładniejsze. Ten troll powyżej ogromnie mi się podoba dziekuje za mile slowa ;) a ten troll wipisz wymaluj przodek Szpili nie ;) Tiggy na forty bema zapraszamy w ta sobote :D :angel: asher cholera nie mamy na plastyczna i w ten sposob trenuje szczery usmiech na Szpili jak jej tak zostanie i bedzie piekne to wtedy ja sie za frisbee biore :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Dbsst jak już wiele razy pisałam ona jest przecudowna :loveu: :iloveyou: Miałam mieć bokserka, ale wkońcu padło na bernusia ;) A tobie zazdroszcze talentu do robienia fotek i oczywiście sprzętu :lol: :buzi: paździoszki Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 bernulka napisał(a):Dbsst jak już wiele razy pisałam ona jest przecudowna :loveu: :iloveyou: Miałam mieć bokserka, ale wkońcu padło na bernusia ;) A tobie zazdroszcze talentu do robienia fotek i oczywiście sprzętu :lol: :buzi: paździoszki hahah widzisz bylas tak blisko przodka yody ;) :lol: :lol: a co do zazdroszczenia talentu mi nie zazdrosc bo talentu to ja nie mam mam dobry paparat qtory sam robi zdjecia :oops: :fadein: ;) talent to ma Wind :angel: i kilka innych osob z dgm ale nie ja slowo slowo ;) Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A ja nie wiem, czy będę w sobotę an spacerku :( Bo może pojadę do Radomia, do rodziców... Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 asher napisał(a):A ja nie wiem, czy będę w sobotę an spacerku :( Bo może pojadę do Radomia, do rodziców... ZARAZ sie wsciekne :evilbat: to ja tu juz TZ nagadalam ze mnie nie ma i juz a Wy tak mnie za tydzien nie bedzie bo jade do Bygoszczy nie mozesz jechac do rodzicow za tydzien :-? Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Wujka mam na przechowaniu... Nie zamierzam się przez cały weekend szlajać, żeby sie uchronić przed jego "uroczym" towarzystwem 0X Ten człowiek doprowadza mnie do szału :x :x :x Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 asher napisał(a):Wujka mam na przechowaniu... Nie zamierzam się przez cały weekend szlajać, żeby sie uchronić przed jego "uroczym" towarzystwem 0X Ten człowiek doprowadza mnie do szału :x :x :x cholera to sie predko nie spotkamy :cry: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 agabass napisał(a):Ale SZIPLJODA :lol: :lol: :lol: hahaha pametaj o spacerku :evilbat: Quote
Cimi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dbsst napisał(a): Matko co to za mina :lol: A ja Wam zazdroszczę pogody, bo ze zdjęć wnioskuję, że macie fajną. A ja już nie :evil: Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Cała nadzieja w tym, że w weekend wujcio będzie pracował 8) Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Cimi wczoraj byla cudowna jaka dzis to nie wiem bo jak wyszlam z pracy to ladnie juz niebylo :( asher czyli jest nadzieje :D az se jakies zdjecie ze szczescia wstawie ;) Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Dzisiaj jest paskudnie, mglisto, zimno, a teraz na dodatek jeszcze leje :cry: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 no to wstawiam kolejna porcje fot ;) takich samych fot hahahahahahhaha i znowu skopiowane uszka :D i w projekcji bocznej hahahaha ale zaraz zostane zabita hahahah znowu widac ze to bardzo maly bokser ;) i do tego ciut nie rozgarniety z minki ;) za to ciagle smiechniety :D Quote
Justa Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dbsst napisał(a):Justa napisał(a):Szpilunia piękna. Stęskniłyśmy siem za nią ! :angel: no ja mysle ze tesknicie i ze przyjdziecie w sobote 8) co? gdzie? i o której? :roll: Quote
Patka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Szpili ubranklo ciemnieje na zimę czy zmieniłas program w aparatce ;) Śliczne fotki ale ona ma energii Lilith właśnie "wychowuje" ;) na spcaerkach małego - 4 mieszki kawalera z biała gwiazdą na karczku :D Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 sobaota 13 forty ;) ponoc :fadein: Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Patka napisał(a):Szpili ubranklo ciemnieje na zimę czy zmieniłas program w aparatce ;) Śliczne fotki ale ona ma energii Lilith właśnie "wychowuje" ;) na spcaerkach małego - 4 mieszki kawalera z biała gwiazdą na karczku :D jakas taka bardziej ruda sie zrobila a tu jeszcze swiatlo ja tak dorudzalo :roll: mozecie wierzyc lub nie ale nie poprawialam tych zdjec tak cudowne swiatlo bylo :D Quote
Patka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Wierzę, wierzem czasem natury nie trzeba poprawiać :D Quote
Recommended Posts