Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):
sayma napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
sayma napisał(a):
[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o

hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat:
a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:
no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol:

a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :D
no i co teraz :o odesłać :o :evil:

niiiiii, teraz to już bym serducha chyba nie miała
on Cie już tak bardzo toooofa, mnie już by nie kciał :roll:

Co się na tym świecei porobilo...ludzie juz nawet swoja własnośc z dobroci serca oddaja... :evilbat:taa z własnej nieprzymuszonej..... :evil:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Maga100 napisał(a):
no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-?

dbsst mnie trzymią! :bigcry:

:o ło matko pokaz mi tego dbsst cio Cie w pudelu trzyma Gnebicielku a ja Cie z tego pudelka wyciagne slowo slowo :saint1:

Agabass mowiac szczerze to Ty masz teraz wiecej zdjec Szpilotrona niz ja ;) :evil_lol:

Kara ja tez nie czesto jestem w temacie zagladajac tu ;) :haha:

Sayma RR jest moj i to LOGICZNE :bigcool:

Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA :cunao:

Ala LUXSTORPEDA to na Twojej galerii potrzebna co sie tam dzieje łoł

Siostra spokojnie coraz mniej sie bedzie tu dzialo bo nie mam juz Szpilotrona zdjec i zaraz zostane zamknieta i bede swiat za krat ogladac ;)

WROCILAM ale SPADAM ;)

:buzi:

Posted

dbsst napisał(a):
Maga100 napisał(a):
no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-?

dbsst mnie trzymią! :bigcry:

:o ło matko pokaz mi tego dbsst cio Cie w pudelu trzyma Gnebicielku a ja Cie z tego pudelka wyciagne slowo slowo :saint1:

Agabass mowiac szczerze to Ty masz teraz wiecej zdjec Szpilotrona niz ja ;) :evil_lol:

Kara ja tez nie czesto jestem w temacie zagladajac tu ;) :haha:

Sayma RR jest moj i to LOGICZNE :bigcool:

Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA :cunao:

Ala LUXSTORPEDA to na Twojej galerii potrzebna co sie tam dzieje łoł

Siostra spokojnie coraz mniej sie bedzie tu dzialo bo nie mam juz Szpilotrona zdjec i zaraz zostane zamknieta i bede swiat za krat ogladac ;)

WROCILAM ale SPADAM ;)

:buzi:
no wiecznie Cię nie ma :-? daj dowód ze masz Szpilkę :wink:

Posted

heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke

co za...............................sapacz :evilbat:

ide robic przymiarki do obiadu

Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)

Posted

[quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke

Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)nie trza bylo odkurzać garów byłaby zupka z zasmażką :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke

Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)nie trza bylo odkurzać garów byłaby zupka z zasmażką :lol: :lol:

hehehehehe no w sumie a ze robie gulasz (Kara przynajmniej tak mysle ze robie lulasz) to taka zasmazka do sou jak znalazl ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke

hehehehehe no w sumie a ze robie gulasz (Kara przynajmniej tak mysle ze robie lulasz) to taka zasmazka do sou jak znalazl ;)

To wpadam do Ciebie :lol: bo dziś u mnie brat robi obiadek a to co on robi smakuje niezbyt dobrze :oops:

Posted

dbsst dziś o 21 oddaję Hipkę, a już ją tak pokochałam właśnie śpi sobie z Gomem słodko laleczka będę :bigcry: ale na wystawie skosiła wszystkich i zwyciężyła hihihihiihi

Posted

[quote name='agabass']dbsst dziś o 21 oddaję Hipkę, a już ją tak pokochałam właśnie śpi sobie z Gomem słodko laleczka będę :bigcry: ale na wystawie skosiła wszystkich i zwyciężyła hihihihiihi

oooojjjjjjjjjjjj moja Hipeczka jaka dzielna nie dziwota ze wygrala taki relax maial zapewniony przed startem ;)

aj buziakowate no nochaleczka :D :buzi: jednemu i drugiemu :D

ja kce HIPKE

hihi Kara zapraszam ale nie wiem czy to nie bedzie miec tez hmmmmmmmmmmmmmm specyficznego smaku ;)

hihi Daga wsiada w ufo ;) hihihihihihi spoko Daga narazie nic sie nie dzieje nic nie starcilas ;) :lol:

Posted

Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki :wink: :eating:

koniecznie podziel sie wrazeniami :D

Posted

dbsst napisał(a):

nie omieszkam narobić Wam smaka :lol: :lol: :lol:

Posted

Sayma RR jest TWÓJ i to LOGICZNE

:laola: dzięki Debe jestes wielka :D :evilbat:

Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA

:( :evil: i Ty tak o mnie?? A ja ci w pracy lodzika na jutro schowałam, a Ty, że ja nic po dobroci :evil: :evil: :evil: :wink:

Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki

o jjjaaa to teraz bede miała stresa czy bedą smakować :roll: :D
trzymam kciuki :kciuki:

Posted

dbsst napisał(a):
nio nie mow ze mi lodzika zostawilas

ODSZCZEKUJE SYSTKO HAU HAU :lol:

nooommm stoi w zamrażalniczku mam nadzieję, że nikt nie zeżre
0X 0X 0X :evil:

Posted

dbsst napisał(a):

Jest takie jedno magiczne słowo, którego NIE należy wypowiadać, to słowo to gnębiciel :evilbat:

Posted

dbsst napisał(a):

a więc.............
.................................................................................
...................................BYŁY PYSZNE :angel: :angel: :angel: