Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 LAZY napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :Dno i co teraz :o odesłać :o :evil: niiiiii, teraz to już bym serducha chyba nie miała on Cie już tak bardzo toooofa, mnie już by nie kciał :roll: Co się na tym świecei porobilo...ludzie juz nawet swoja własnośc z dobroci serca oddaja... :evilbat:taa z własnej nieprzymuszonej..... :evil: Quote
Justi0022 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Też poproszę o przepis na placuchy - ślinka cieknie :eating: :sabber: Quote
Siostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Powiem tak: za tą galerią to i dyliżansem nie nadąży :lol: Zdjęcia spacerowe super!!! Quote
KaRa_ Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Coś mało zdjęć, a za dużo gadania :evilbat: A poźniej ja jestem nie w temacie :puppydog: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Siostra']Powiem tak: za tą galerią to i dyliżansem nie nadąży :lol: Zdjęcia spacerowe super!!!bo tu potrzeba LUXTORPEDY :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-? dbsst mnie trzymią! :bigcry: :o ło matko pokaz mi tego dbsst cio Cie w pudelu trzyma Gnebicielku a ja Cie z tego pudelka wyciagne slowo slowo :saint1: Agabass mowiac szczerze to Ty masz teraz wiecej zdjec Szpilotrona niz ja ;) :evil_lol: Kara ja tez nie czesto jestem w temacie zagladajac tu ;) :haha: Sayma RR jest moj i to LOGICZNE :bigcool: Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA :cunao: Ala LUXSTORPEDA to na Twojej galerii potrzebna co sie tam dzieje łoł Siostra spokojnie coraz mniej sie bedzie tu dzialo bo nie mam juz Szpilotrona zdjec i zaraz zostane zamknieta i bede swiat za krat ogladac ;) WROCILAM ale SPADAM ;) :buzi: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-? dbsst mnie trzymią! :bigcry: :o ło matko pokaz mi tego dbsst cio Cie w pudelu trzyma Gnebicielku a ja Cie z tego pudelka wyciagne slowo slowo :saint1: Agabass mowiac szczerze to Ty masz teraz wiecej zdjec Szpilotrona niz ja ;) :evil_lol: Kara ja tez nie czesto jestem w temacie zagladajac tu ;) :haha: Sayma RR jest moj i to LOGICZNE :bigcool: Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA :cunao: Ala LUXSTORPEDA to na Twojej galerii potrzebna co sie tam dzieje łoł Siostra spokojnie coraz mniej sie bedzie tu dzialo bo nie mam juz Szpilotrona zdjec i zaraz zostane zamknieta i bede swiat za krat ogladac ;) WROCILAM ale SPADAM ;) :buzi:no wiecznie Cię nie ma :-? daj dowód ze masz Szpilkę :wink: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke co za...............................sapacz :evilbat: ide robic przymiarki do obiadu Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA) Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke co za...............................sapacz :evilbat: ide robic przymiarki do obiadu Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)nie trza bylo odkurzać garów byłaby zupka z zasmażką :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke co za...............................sapacz :evilbat: ide robic przymiarki do obiadu Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)nie trza bylo odkurzać garów byłaby zupka z zasmażką :lol: :lol: hehehehehe no w sumie a ze robie gulasz (Kara przynajmniej tak mysle ze robie lulasz) to taka zasmazka do sou jak znalazl ;) Quote
KaRa_ Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']heheh jakie wiecznie jestem prawie caly czas a na dowod ze mam Szpilke ze jej jeszcze nie sprzedalam moge powiedziec ze lezy kolomnie i mi sapie w kostke co za...............................sapacz :evilbat: ide robic przymiarki do obiadu Tz wrocil i nie jeust juz tak wesolo garnki odkurzylam :evilbat: i zaczynam gotowac (HAHAHA)nie trza bylo odkurzać garów byłaby zupka z zasmażką :lol: :lol: hehehehehe no w sumie a ze robie gulasz (Kara przynajmniej tak mysle ze robie lulasz) to taka zasmazka do sou jak znalazl ;) To wpadam do Ciebie :lol: bo dziś u mnie brat robi obiadek a to co on robi smakuje niezbyt dobrze :oops: Quote
daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 znowu nagadaly :o :roll: .Tutaj zadna luxtorpeda-tylko ufo potrzebne z predkoscia ponadswietlna :evil: zeby za wami nadazyc Quote
agabass Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst dziś o 21 oddaję Hipkę, a już ją tak pokochałam właśnie śpi sobie z Gomem słodko laleczka będę :bigcry: ale na wystawie skosiła wszystkich i zwyciężyła hihihihiihi Quote
daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Bravo Hipka :D :P .Szkoda,ze ja oddajesz :cry: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='agabass']dbsst dziś o 21 oddaję Hipkę, a już ją tak pokochałam właśnie śpi sobie z Gomem słodko laleczka będę :bigcry: ale na wystawie skosiła wszystkich i zwyciężyła hihihihiihi oooojjjjjjjjjjjj moja Hipeczka jaka dzielna nie dziwota ze wygrala taki relax maial zapewniony przed startem ;) aj buziakowate no nochaleczka :D :buzi: jednemu i drugiemu :D ja kce HIPKE hihi Kara zapraszam ale nie wiem czy to nie bedzie miec tez hmmmmmmmmmmmmmm specyficznego smaku ;) hihi Daga wsiada w ufo ;) hihihihihihi spoko Daga narazie nic sie nie dzieje nic nie starcilas ;) :lol: Quote
agabass Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 daga10011 napisał(a):Bravo Hipka :D :P .Szkoda,ze ja oddajesz :cry: niestety nie moje maleństwo niunia miała u mnie wakacje Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki :wink: :eating: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki :wink: :eating: koniecznie podziel sie wrazeniami :D Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki :wink: :eating: koniecznie podziel sie wrazeniami :Dnie omieszkam narobić Wam smaka :lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Sayma RR jest TWÓJ i to LOGICZNE :laola: dzięki Debe jestes wielka :D :evilbat: Lazy Sayma to nic po dobroci a juz napewno nie DRINKA :( :evil: i Ty tak o mnie?? A ja ci w pracy lodzika na jutro schowałam, a Ty, że ja nic po dobroci :evil: :evil: :evil: :wink: Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki o jjjaaa to teraz bede miała stresa czy bedą smakować :roll: :D trzymam kciuki :kciuki: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 nio nie mow ze mi lodzika zostawilas ODSZCZEKUJE SYSTKO HAU HAU :lol: Quote
sayma Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):nio nie mow ze mi lodzika zostawilas ODSZCZEKUJE SYSTKO HAU HAU :lol: nooommm stoi w zamrażalniczku mam nadzieję, że nikt nie zeżre 0X 0X 0X :evil: Quote
Maga100 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a): :o ło matko pokaz mi tego dbsst cio Cie w pudelu trzyma Gnebicielku a ja Cie z tego pudelka wyciagne slowo slowo :saint1: Jest takie jedno magiczne słowo, którego NIE należy wypowiadać, to słowo to gnębiciel :evilbat: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gaduły , a ja dziś wypróbuję na kolację placuszki :wink: :eating: koniecznie podziel sie wrazeniami :Da więc............. ................................................................................. ...................................BYŁY PYSZNE :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts