sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ jestem za jestem za jjaaa kcemm galerię mojego RR od dzisiaj :angel: :angel: :angel: ihihihihi Ala masz zapewnione że bedę twoja najwierniejsza fanką ihihihih wolającą non stop o foooty :evilbat: :D :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ jestem za jestem za jjaaa kcemm galerię :o mojego :o RR od dzisiaj :angel: :angel: :angel: ihihihihi Ala masz zapewnione że bedę twoja najwierniejsza fanką ihihihih wolającą non stop o foooty :evilbat: :D :D jakiego Twojego on jest MOJ RR tylko MOJ :evilbat: Quote
Maga100 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicja, ja też chcę honorowe członkowstwo w twojej galerii :D Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 Maga100 napisał(a):Alicja, ja też chcę honorowe członkowstwo w twojej galerii :D oooooooooooooooo gnebiciel sie zjawil :lol: 8) :wink: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ jestem za jestem za jjaaa kcemm galerię :o mojego :o RR od dzisiaj :angel: :angel: :angel: ihihihihi Ala masz zapewnione że bedę twoja najwierniejsza fanką ihihihih wolającą non stop o foooty :evilbat: :D :D jakiego Twojego on jest MOJ RR tylko MOJ :evilbat: :boom: reraz juz mój :haha: :haha: :chainsaw: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='sayma'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Muszę poprzeglądać co mamy na płytkach i najwyżej zacznę pomalutku dawać te zachomikowane :wink: , potem troszkę telefonicznych , no jeszcze jest sporo do zeskanowania :-? , a potem może juz coś się ruszy :wink: no to ja mam propozycje zacznijmy od DZIS nie nie nie od dzis zacznimy od TERAZ jestem za jestem za jjaaa kcemm galerię :o mojego :o RR od dzisiaj :angel: :angel: :angel: ihihihihi Ala masz zapewnione że bedę twoja najwierniejsza fanką ihihihih wolającą non stop o foooty :evilbat: :D :D jakiego Twojego on jest MOJ RR tylko MOJ :evilbat: :boom: reraz juz mój :haha: :haha: :chainsaw: heheheehe to sie milosc nazywa :evil: Quote
KaRa_ Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 O czym gadacie???bo ja już dawno dawno jestem do tyłu :cry: :cry: bo mi net nawala :( Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o Quote
LAZY Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o Oj kochana...w takie bajki na pismie to ja bym nie wierzyła... :lol: :evilbat: Sayma...ja tez prosze przepis na placuszki... :oops: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o Oj kochana...w takie bajki na pismie to ja bym nie wierzyła... :lol: :evilbat: Sayma...ja tez prosze przepis na placuszki... :oops: hehe wlasnie chyba nie wierzysz w to co napisane ;) saymowe placki robia furrore :D mniaaaaaaam :sabber: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o Oj kochana...w takie bajki na pismie to ja bym nie wierzyła... :lol: :evilbat: Sayma...ja tez prosze przepis na placuszki... :oops: hehe wlasnie chyba nie wierzysz w to co napisane ;) saymowe placki robia furrore :D mniaaaaaaam :sabber:ja tesz mam przepisik :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dbsst napisał(a): oooooooooooooooo gnebiciel sie zjawil :lol: 8) :wink: Gnebiciel jest cały czas, tylko sie ukrywa, żeby w odpowiedniej minucie wyskoczyć, jak diabeł z pudełka :evilbat: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): oooooooooooooooo gnebiciel sie zjawil :lol: 8) :wink: Gnebiciel jest cały czas, tylko sie ukrywa, żeby w odpowiedniej minucie wyskoczyć, jak diabeł z pudełka :evilbat:no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-? Quote
agabass Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 placki gnębienie i gaduły tylko gadają a gdzie SZPILOSŁAWA Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 agabass napisał(a):placki gnębienie i gaduły tylko gadają a gdzie SZPILOSŁAWApewnie poszła na duże siku :wink: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no co cie bidulko w pudełeczku trzymią :-? dbsst mnie trzymią! :bigcry: Quote
agabass Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 tu trzymią tam mój a Szpila sikawka na trawniku baluje strażak Szpilosławka Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :D Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :Dno i co teraz :o odesłać :o :evil: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :Dno i co teraz :o odesłać :o :evil: niiiiii, teraz to już bym serducha chyba nie miała on Cie już tak bardzo toooofa, mnie już by nie kciał :roll: Quote
LAZY Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska']nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :Dno i co teraz :o odesłać :o :evil: niiiiii, teraz to już bym serducha chyba nie miała on Cie już tak bardzo toooofa, mnie już by nie kciał :roll: Co się na tym świecei porobilo...ludzie juz nawet swoja własnośc z dobroci serca oddaja... :evilbat: Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 LAZY napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']nie bić się narazie fotki są..... :lol: , a RR ......chyba MÓJ ....tak mam napisane :o hmmmm to chyba ktoś sie pomylił :evil: :evilbat: a może tam jest jadnak napisane, że RR JEST MÓJJJJJ :pissed: :wink:no będziesz musiała w Zw. Kyn. w W-wce to zgłosić :wink: , musi to oni się pomylili :lol: :lol: :lol: a nio napewno to oni sie pomylili i pod zły adresik MOJEGO RR wysłali :roll: :wink: :Dno i co teraz :o odesłać :o :evil: niiiiii, teraz to już bym serducha chyba nie miała on Cie już tak bardzo toooofa, mnie już by nie kciał :roll: Co się na tym świecei porobilo...ludzie juz nawet swoja własnośc z dobroci serca oddaja... :evilbat: eee tam z dobroci serca ja tylko o własna skórę dbam przeciez Ala by mnie :boom: gdybym jej RR próbowała zabrać :wink: :D Quote
Recommended Posts