dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):to daj jakies fotecki jeszcze 8) :P wlasnie znowu sie posikalam juz mylse ze mnie niczym ten pies nie zaskoczy i jednak sie myle za kazdym razem ja nie wiem czy to zgodne z prawami natury to jak ona spi :D Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dobranoc dzieciacki :calus: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ala spioch :lol: ....debe-Szpila jest niezgodna z prawami natury :lol: -ona takich min nie powinna robic :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 spij malutka spij hahah Daga a moze to nie pies tylko kosmita :roll: Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :lol: :lol: :lol: jaka slodka morda :lol: ..ona jest kosmiczna-masz racje :lol: Quote
Agga Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='dbsst']spij malutka spij hahah Daga a moze to nie pies tylko kosmita :roll: a czyj to ryjek obok Szpilosławy....bo gdyby było ucho elfie to bym wiedziała :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 hehehehe Elfie Ucho to za latwa podpowiedz droga Aggo ;) Daga no nie taki ufok jeden ;) Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 ona jest po prostu darem od kosmitow-przyznaj sie :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):ona jest po prostu darem od kosmitow-przyznaj sie :lol: hahahhahahaha wydlao sie ktoregos dnia a raczej nocy przylecial wielki statek kosmiczny podobny bylo do kosci. Wysiedli z niego kosmici i zostawili swojego zwiadowce Szpilke ;) Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 lo matko :lol: ...a ja tu staram sie kontakty z kosmitami nawiazac-musze z nia pogadac jak bede w Wawce :D :wink: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):lo matko :lol: ...a ja tu staram sie kontakty z kosmitami nawiazac-musze z nia pogadac jak bede w Wawce :D :wink: heheheheh spoko jak bedziesz grzeczna to moze swoim statkiem kosmicznym w krztalcie kosci Cie przewioza ;) Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :lol: :lol: :lol: rewelacja-do reklamy z nia :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 hehehe chyba spolecznej bo zupa byla za slona ;) :lol: Quote
daga10011 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 no cio Ty???????? :o :lol: ona wsitko sprzeda z takiiimi minamiiiiiiiiii :lol: Quote
dbsst Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 daga10011 napisał(a):no cio Ty???????? :o :lol: ona wsitko sprzeda z takiiimi minamiiiiiiiiii :lol: hehehehehe mowisz jak obije sie Wam o uszy casting na pokemona to dajcie znac ;) :lol: :lol: hahahaha lece spac :buzi: Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :evil: debest czemu mi nie przysyłasz powiadomień???? :evil: znowu mnie tyle ominęło :( ale szpinakowe zdjęcia rekompensują wszystko :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 widzę że dziewczyny macie problemy z zasypianiem- UZALEŻNIENIE od DM Quote
Justi0022 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 agabass napisał(a):widzę że dziewczyny macie problemy z zasypianiem- UZALEŻNIENIE od DM no właśnie :-? też to konstatuję rano przy śniadanku w fabryce kiedy nadrabiam nocne zaległości :D dobrze, że zdjęcia były :D Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat:no bo się opuściłaś w bytności i potem nie wyrabiasz :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat:no bo się opuściłaś w bytności i potem nie wyrabiasz :lol: to cały dzień trzeba by siedzieć :evilbat: a ja nie mam nieograniczonego czasu przy kompie no właśnie nie wyrabiam, bo zawsze jak wejde na Szpilową galerię to nie wiem o czym mowa... a ile stron do nadrobienia, że hoho :roll: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat:no bo się opuściłaś w bytności i potem nie wyrabiasz :lol: to cały dzień trzeba by siedzieć :evilbat: a ja nie mam nieograniczonego czasu przy kompie no właśnie nie wyrabiam, bo zawsze jak wejde na Szpilową galerię to nie wiem o czym mowa... a ile stron do nadrobienia, że hoho :roll:ja mam taki sposób ze notuję nr sr ostatniej :lol: ,mozesz jeszcze sobie streszczenia pisać :lol: /żartowałam :oops: / Quote
Koma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):Ja to już wogóle połapać się nie mogę! GADUŁY :evilbat:no bo się opuściłaś w bytności i potem nie wyrabiasz :lol: to cały dzień trzeba by siedzieć :evilbat: a ja nie mam nieograniczonego czasu przy kompie no właśnie nie wyrabiam, bo zawsze jak wejde na Szpilową galerię to nie wiem o czym mowa... a ile stron do nadrobienia, że hoho :roll:ja mam taki sposób ze notuję nr sr ostatniej :lol: ,mozesz jeszcze sobie streszczenia pisać :lol: /żartowałam :oops: / haha też dobry sposób bo ja zanim odkopie strone którą ostatnio czytałam to Wy już kolejne dwie dopiszecie :lol: i jak tu się połapać?? :-? Quote
Recommended Posts