dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::multi: :multi: :multi: :calus: :D to teraz licze na foty ale dla MNIE :D Quote
malawaszka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst']gotowi do skoku aaahhaha R2D2 Szpilińska :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 i zwrocicie uwage ona ZNOWU JEST SKUPIONa hahahahahha Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::multi: :multi: :multi: :calus: :D to teraz licze na foty ale dla MNIE :Da mogę jutro :-? ,bo nowe mam na płycie , a już mam nakaz eksmisji z pokoju Kuby :( Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 haha..jaka mina-dopadne Cie :evilbat: :lol: :lol: :lol: pelne skupienie :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::multi: :multi: :multi: :calus: :D to teraz licze na foty ale dla MNIE :Da mogę jutro :-? ,bo nowe mam na płycie , a już mam nakaz eksmisji z pokoju Kuby :( nieeeeeeeeeeeeeee plizzzzzzzzzzzzz nalezy mi sie cos od zycia zapros Kube i przedstaw mu ten punkt widzenie ;) hehhehhe total widac jej mysli w oczach hahahha Quote
Maga100 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 No dobra, obejrzałam wszystko :D ale gadulstwa stanowczo za dużo :evil: :D A Szpilunia słodka i piekne minki i piękne pozycje :D Ucałuj mordkę (Szpilki rzecz jasna :D ) Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Maga100 napisał(a):No dobra, obejrzałam wszystko :D ale gadulstwa stanowczo za dużo :evil: :D A Szpilunia słodka i piekne minki i piękne pozycje :D Ucałuj mordkę (Szpilki rzecz jasna :D ) WSZYSTKO :o Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no i uciekamy co by nie straszyć młodziezy po nocy :oops: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Maga100 dla Ciebie cos special za wytrwalosc :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Koma napisał(a):o nie, to jest boskie :cunao: :cunao: :cunao: hehe te robil Marcin i czekalo na specialna okazje a przeczytanie calej galerii to nielada wyczyn :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] no i uciekamy co by nie straszyć młodziezy po nocy :oops: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :buzi: :iloveyou: i juz sama nie wiem cio :D DZIEKUJE :D Quote
Maga100 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 To jestem szczerze wzruszona 8) Mina Szpilki.... brak mi słów! Buziaka proszę jej dać NATYCHMIAST! Quote
Koma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):o nie, to jest boskie :cunao: :cunao: :cunao: hehe te robil Marcin i czekalo na specialna okazje a przeczytanie calej galerii to nielada wyczyn :D CAŁEJ galerii?? Toż to ciekawsze niż film sensacyjny :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a to dla Szpilci :oops: och moja kolorowa mordka :d :buzi: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Maga100 napisał(a):To jestem szczerze wzruszona 8) Mina Szpilki.... brak mi słów! Buziaka proszę jej dać NATYCHMIAST! ale ona spi czy mam jej dac teraz czy jutro jak wstanie ;) Koma raczej telenowela ;) mexykanska ;) Quote
Maga100 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Koma napisał(a): CAŁEJ galerii?? Toż to ciekawsze niż film sensacyjny :lol: aha. gaduły jesteście i tyle :P Quote
sayma Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 hahhahaha Ala hhmmmm jakiej młodziezy i jakie straszyc ihihi :wink: to kiedy MOJEGO Ozziego wysyłasz kurierem bo lapówe dałam a kurier mówi że pies nie wysłany????? a ja taka akcję przejecia rumaka Debeściakowego zaplanowałam :roll: :roll: a tu buziaki słodziki dla Szpilutkiiiiii od cioci saymy :buzi: :buzi: :buzi: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='Magda&Amir'][quote name='dbsst']Madzia dla Ciebie pies tanczacy a raczej stepujacy czyli SzpiAster ;) dobra chwila przerwy :evilbat: ja nie mogę ale powykręcana Szpila :lol: :lol: jak połamana wygląda :lol: pięęękna ;]] ciesze sie ze sie podoba teraz w spokou moge przejzec galerie bo kilka watkow mi ucieklo nie wiem czemu Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='sayma']hahhahaha Ala hhmmmm jakiej młodziezy i jakie straszyc ihihi :wink: to kiedy MOJEGO Ozziego wysyłasz kurierem bo lapówe dałam a kurier mówi że pies nie wysłany????? a ja taka akcję przejecia rumaka Debeściakowego zaplanowałam :roll: :roll: a tu buziaki słodziki dla Szpilutkiiiiii od cioci saymy :buzi: :buzi: :buzi: sayma :klaszcz: ujawnilas sie :D Quote
Recommended Posts