dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):ja tez kce obydwie :lol: masz mi cos do zarzucenia???? :evilbat: nie ma foty z dedykacja 8) Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):obydwie :evilbat: nie nie nie a czy u ciebie sa nowe foty :evilbat: ano są, zapraszam :lol: a ja czekam na Wasze :evilbat: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):obydwie :evilbat: nie nie nie a czy u ciebie sa nowe foty :evilbat: ano są, zapraszam :lol: a ja czekam na Wasze :evilbat: a juz widzialam :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Koma napisał(a):no to teraz Twoja kolej :evilbat: oki gdzie mam wstawic swoje tu czy na gd :evil: Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):no to teraz Twoja kolej :evilbat: oki gdzie mam wstawic swoje tu czy na gd :evil:T U Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):no to teraz Twoja kolej :evilbat: oki gdzie mam wstawic swoje tu czy na gd :evil:T U okej Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst'] moje ukochane piwo z sokiem imbirowym :Dpiwo OK , pijemy to samo ,ale twojwj facjaty to nie widać :o :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ależ masz fajoski tatuaż :lol: WIECEJ WIECEJ WIECEJ :evilbat: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 qrde jestescie wieksze pasozyty zdjeciowe niz ja :evilbat: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ee-no fajny tatuaz i koszulka :lol: ..ale twarz moglabys pokazac-nie zebym nie wiedziala jak wygladasz :lol: -ale prosimy pieknie :P Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):ee-no fajny tatuaz i koszulka :lol: ..ale twarz moglabys pokazac-nie zebym nie wiedziala jak wygladasz :lol: -ale prosimy pieknie :P ale Ty mnie juz widzialas przeciez :-? :D Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='dbsst']avantarek piekne :P :D normalnie na modelke powinnas isc-we wloszech by Cie przyjeli z otwartymi ramionami Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):ee-no fajny tatuaz i koszulka :lol: ..ale twarz moglabys pokazac-nie zebym nie wiedziala jak wygladasz :lol: -ale prosimy pieknie :P ale Ty mnie juz widzialas przeciez :-? :D widzialam-ale ludzie na fotach i life wygladaja z reguly roznie :lol: Quote
Koma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ale za to ja nie widziałam... eno z tego co widze na zdjęciach to na modelke mogłabyś iść spokojnie :lol: wy macie jakieś obsesje- każda mówi jaka to ona gruba a jak foty pokazują to wogóle tego niewidać :evilbat: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):piekne :P :D normalnie na modelke powinnas isc-we wloszech by Cie przyjeli z otwartymi ramionami :stupid: zwariowala normalnie hihihiii to fakt w realu jeszcze wiekszy pokemon ze mnie :D hihiiiiihi Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):piekne :P :D normalnie na modelke powinnas isc-we wloszech by Cie przyjeli z otwartymi ramionami :stupid: zwariowala normalnie hihihiii to fakt w realu jeszcze wiekszy pokemon ze mnie :D hihiiiiihi dbst-zanim zaszlam w ciaze-mialam kontrakt na mediolan :roll: ...6 lat temu :oops: ....wiem jakie tam laski brali-mialabys kontrakt od reki :oops: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):piekne :P :D normalnie na modelke powinnas isc-we wloszech by Cie przyjeli z otwartymi ramionami :stupid: zwariowala normalnie hihihiii to fakt w realu jeszcze wiekszy pokemon ze mnie :D hihiiiiihi dbst-zanim zaszlam w ciaze-mialam kontrakt na mediolan :roll: ...6 lat temu :oops: ....wiem jakie tam laski brali-mialabys kontrakt od reki :oops: za duzo sloneczka albo za duzo deszczyku DAGA gdzie ja na modelke hihihihihiihihihi Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 hm...goopia :evilbat: ....nadajesz sie :P ..na fotomodelke na pewno 8) Quote
Maga100 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Gaduły :evilbat: A piffko lubię też :D ale tyskiego nie 8) Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 daga10011 napisał(a):hm...goopia :evilbat: ....nadajesz sie :P ..na fotomodelke na pewno 8) tak do reklamowania bucikow rozmiar dzieciecy hihihihihihihiihihiihihihihi ale sie dzis starcha najadlam Szpila wskoczyla na taki murek baaaaardzo wysoki i o malo nie spadla (znaczy duzo je brakowalo ale ja juz widzialam jak spada) qrde jak ta wariatka wysoko skacze Quote
Recommended Posts