dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):Każde Szpili zdjęcia są świetne,że nie uwieże,że są take se :D mam kilka trufli for U ;) Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Każde Szpili zdjęcia są świetne,że nie uwieże,że są take se :D mam kilka trufli for U ;) Ooo a midałków też masz dla mnie? :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Każde Szpili zdjęcia są świetne,że nie uwieże,że są take se :D mam kilka trufli for U ;) Ooo a midałków też masz dla mnie? :lol: o migdalach zapomnij :evilbat: :lol: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 lo matko-bylam sie wykapac a wy juz :evilbat: ...dziewczyny-wpadnijcie wieczorem,idzcie na spacerek z pupilami :evilbat: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):dbsst napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Każde Szpili zdjęcia są świetne,że nie uwieże,że są take se :D mam kilka trufli for U ;) Ooo a midałków też masz dla mnie? :lol: o migdalach zapomnij :evilbat: :lol: buuu, ale ja lubie migdałki też :lol: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):lo matko-bylam sie wykapac a wy juz :evilbat: ...dziewczyny-wpadnijcie wieczorem,idzcie na spacerek z pupilami :evilbat: :lol: wieczorkiem też będę :lol: A teraz już zmykam 8) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no to sio,bo przez was Dali lekcji nie odrobii :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):lo matko-bylam sie wykapac a wy juz :evilbat: ...dziewczyny-wpadnijcie wieczorem,idzcie na spacerek z pupilami :evilbat: :lol: ja za sekunde spadam tylko zdjecia sobie przygotuje ;) daga dla Ciebie bedzie tez cos ;) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 to przygotuj je off line :evilbat: ...bo mnie oczy znowu beda bolec jak wroce :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):to przygotuj je off line :evilbat: ...bo mnie oczy znowu beda bolec jak wroce :lol: hehehehehehe nie 8) Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 maupa :evilbat: :lol: ...postaram sie zignorowac zielona zaroweczke i ide :roll: ..tylko prosze za duzo nie plodzic pod moja nieobecnosc :cry: no chiba ze fotasy :P Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):maupa :evilbat: :lol: ...postaram sie zignorowac zielona zaroweczke i ide :roll: ..tylko prosze za duzo nie plodzic pod moja nieobecnosc :cry: no chiba ze fotasy :P z fotasami poczekam na ciebie ;) :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):maupa :evilbat: z dluuuuuuuuuuugim ogonem :D Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 No tak jak ja jezdem to one gdzies polazły :evil: Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Oczko Wiki :wink: super ja mam akurat przerwe w pracach kuchennych , bo robię gołąbki :-? Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 mniam :P ..a ja mam przerwe w tresurze mojego biedaka-bo zaczelo lac :evilbat: .a dzis Tz gotuje :P -Chili con carne 8) Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 co to za danie? ja robię gołąbki ,bo to mam murowany obiad na 2-3 dni/ :lol: / i więcej czasu dla siebie, a poza tym mama jest już w domu i będę podjeżdżać po pracy więc znów chłopcy byliby głodni :lol: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 wygodnicka :lol: ..albo praktyczna :D chili con carne to sztandarowe danie mexykanskie-mieso mielone wolowe,papryczki chili,papryka,cebula,czerwona fasola i sos pomidorowy.Do tego muszelki Tacos z maki kukurydzianej :P ,ser,jogurt,salsa pikantna :P Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):wygodnicka :lol: ..albo praktyczna :D chili con carne to sztandarowe danie mexykanskie-mieso mielone wolowe,papryczki chili,papryka,cebula,czerwona fasola i sos pomidorowy.Do tego muszelki Tacos z maki kukurydzianej :P ,ser,jogurt,salsa pikantna :Pchcesz zamienimy się troszkę ,ja ci parę gołąbków a ty mi troszkę tego chili con carne :wink: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 spoko :P -jesli lubisz ostre zarcie :lol: ...dla gosci z reguly robimy w wersji light 8) -a i tak sycza :roll: ..a golabka bym zjadla-narobilas mi apetytu,chyba jutro zrobie :P Quote
Alicja Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daga10011 napisał(a):spoko :P -jesli lubisz ostre zarcie :lol: ...dla gosci z reguly robimy w wersji light 8) -a i tak sycza :roll: ..a golabka bym zjadla-narobilas mi apetytu,chyba jutro zrobie :Plubię , a gołąbki też pikantnie doprawione :wink: ,w końcu od czegoś się ma taką niewyparzoną g... :lol: /bo ja zawsze coś powiem co nie powinnam :lol: / Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 mi tez sie to zdarza :oops: ...zawsze gadam zanim pomysle :-? :lol: myslisz,ze to od ostrego jedzenia??? :lol: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 mniaaaaaaaaaaaaaam a ja na truskawkach ciagne TZ wyjechal i nie kce mi sie gotowac ;) ale jutro chyba zrobie tarte szpinakowa 8) Quote
Recommended Posts